Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare fetelor
am si eu o comanda nesosita din 27 iulie..., santeleg ca sunt intarzieri sau sa incep sa-mi fac griji???

felicia,a doua e mai ok,prima e din catifea si e mai greu de asortat.

apropo de genti nu are cineva de vazare geanta neagra rotunda la capete scrie pe ia cu auriu:le coq sportiff(apare intr-o poza la miki68)

ce mai comandati fetelor???dati-mi si mie ceva idei!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutare fetele!
Am si eu 2 fuste de vanzare...poate plac cuiva si ma scapa de ele
www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324103535&documentid=346108&single=false&categoryid=32406815" target="_blank">Asta marimea 48, culoarea canard si www.laredoute.fr/vente-jupon-3-volants.aspx?productid=324103535&documentid=346108&single=false&categoryid=32406815" target="_blank">asta marimea 46 culoarea violet.Pe fiecare am dat 5,10 euro.Trimit fustele si prin posta

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! Sa aveti o saptamana plina de vesti bune (aka colete) si o daca doriti

EDITEZ: ca sa va zic ca am colet. Ultimul, cel din 29.07.
Imi termin cafeaua si ma duc la posta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

sa`tare!
am primit in 20 aug colet din 18 iul comandat
frumoase,bune dar am cam zbarcit=o cumasurile....
soanso,ce faci cu sacul ala,de bowling parca scriau ei????e mic,e de cauciuc,e....rotund!!!Am eu unul dar sincer nu prea pot ajunge la posta sa ti-l trimit
cat despre asta http://www.laredoute.fr/vente-veste-rayee-active-wear.aspx?productid=324132927&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1, l-am comandat mic ptr ca masdurile nu corespund.Dar e f misto,isimerita banii
am mai luat asta masura 126,merita:http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon-okaou.aspx?productid=324136910&documentid=207608&single=false&categoryid=22921653;sandale ptr mine care sunt mici,vin cam la 36 masura:http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324101925&documentid=321408&single=false&categoryid=32411289,sunt din piele,lucrate bine dar...mici.Si cateva maruntisuri.

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

am incurcat randurile dar sper ca intelegeti

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetele

mai asteapta cineva colete de 17?
eu m-am saturat cat am asteptat. am primit de acum 2 sapt jumate coletul de pe 25 si asta de pe 17 nu mai ajunge. le-am scris si mi-au raspuns ca a plecat pe 26 de la ei si tr sa ajunga... of sunt tare suparata, in coletul ala aveam cele mai multe si frumoase lucruri.

mai astept si de pe 30...

bafta la colete.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Am ridicat comanda din 29.07. A plecat de la ei pe 4.08. Sunt toate de la prix rondes si nu mai gasesc mai nimic sa pun linkuri. Am avut www.laredoute.fr/vente-collier-so-home.aspx?productid=324116651&documentid=556008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">colierul So Home turcoaz de 3 euro care nu e chiar turcoaz, ci o culoare nedefinita, mult mai inchisa decat in poza. Cadoul am avut pledul cafe care nu prea stiu ce sa fac cu el pentru ca e foarte mic (din punctul meu de vedere). Am mai avut niste kiloti pt. sot, niste tricouri in dungi (alb/roz, alb/gri si uni negru)cu maneca pana la cot si decolteu cu dantela si paiete care sunt ok, covorasul de baie de 3 euro care e "a bad joke", o pereche de pantaloni (ca niste bluejeans), bej, elastici si slim care-mi vin (entrej.88 cm.) si-mi plac. Luati cu 13,70 euro. Nu fac in nici un caz 46 euro cat e pretul intreg. Cam atat. Si e ultima comanda care o aveam de primit.

cristina d.

Mergi la inceput

A, uitam sa zic ca la op 1 cuza voda mai era un colet pt. cineva care se numeste Basescu, care a dat 2 adrese (str.Savescu si sos.Bucium). Pentru ca prima e sos.Bucium, mai tarziu fetele il trimit la op 3 Pd.Ros.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ce dimineata activa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

neatza tuturor.cam in jum de ora plec la posta sa ridic pachetul ce nu mi l-au dat sambata,am mai pregatit o comanda ce o dau diseara(ca sotul a plecat cu tot cu card )si am si primit mail de la posta romana ca in cel mai scurt timp imi vor raspunde cu privire la reclamatia facuta

david

Mergi la inceput