Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am primit comenzi din 1 aug (scrisoare vol sosita pe 12 aug), 17 iulie (a venit marti) si 23 iulie (a venit vineri).

In scris. am avut o rochita care imi este putin mare, dar merge ajustata. Este masura 40 (cum imi comand totul de LR), dar mergea lejer un 38.

In 17 iulie, mama a fost liderul coletului. Si-a luat multe bluzite care ii vin bine pt masurile ei 46-48. Eu am luat chiloti care arat f. bine, dar 40-42 imi sunt un pic lejeri. Este vorba despre cei plini la spate, fiindca cei tanga, aceeasi masura, imi sunt fixi.

In coletul din 23, care a fost pt o prietena, am avut un drap pt patutul piticei, de calitate.

Ea si-a luat gigoteuse si tour de lit pt bebe, super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Mi se blocheaza cand scriu, asa ca sunt nevoita sa impart comentariile....

prietena a mai avut salopeta alba de doc pt bebe, f frumoasa, cateva drapuri de patut si cadou geanta neagra absolut putifera si musamaloasa...sincer eu n-as da-o nici unui sarman care n-are nimic...

Mama si-a luat teapa cu produsele AW: 46-48 la fuste ori este prea mare si atunci si-a luat 44 pt care trebuie sa mai slabeasca. Deci faptul ca AW este mai mare cu un numar decat celelalte este valabil doar partial si nu stii la care...ea a incercat ambele numere...si uneori a fost ok, alteori nu....

Dar toate ne-am luat teapa macar o data si pe produsele "normale", aceeasi masura putand fi fixa sau mai lejera decat ne asteptam, tinand cont chiar de poza de pe manechin.

Mai am 25 si 30 de astaptat....

Spor la colete. Sigur vin si acestea doua in cateva zile...

Pupici tuturor fiindca ma pregatesc de vacanta. Plec la mare vineri si nu cred ca mai apuc sa va scriu....

Ne auzim peste doua saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc
... si cadou geanta neagra absolut putifera si musamaloasa
........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

ajutati-ma!
caut de ceva vreme pe site gandaceii aceia de agatat pe flori,pe perdea si nu-i gasesc.puteti sa-mi spuneti pe unde sunt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

codul pt saltea este 22594.eu ma risc si o comand.i urma cu ceva timp am primit si aspiratorul ,iar contul nu a fost blocat, deci totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

" Oare comanda mea din 18 iulie mai apare?dedata asta zau ca mi s-au lungit urechile de asteptare!"
Monica, sapamana viitoare vine coletul.

Era sa fac criza de nervi cand am intrat si am vazut ca au venit colete din 31.07 si din 07.08 dar m-am calmat cand am vazut ca mai sunt colete intarziate

Saptamana viitoare vin coletele toate din iulie
Trebuie sa avem rabdare

mey, eu as cam scrie ptr coletul meu din 12. Nu mai cred ca mai vine. Deh, trebuie sa mai fie si "colis egare"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

am primit cod ptr sac lafuma - 13684. Nu stiu daca s-a mai pus, ca am citit ce ati scris acum, pe diagonala, ca abia am venit de la tara.

Mergi la inceput

mama, sunt singura pe aici!

Vreau si eu o parere - ce geanta ati alege:

http://redoute.fr/vente-sac-besace-so-home.aspx?productid=324107551&documentid=346108&single=false&categoryid=32816209

sau

http://redoute.fr/vente-sac-soft-grey.aspx?productid=324124762&documentid=346108&single=false&categoryid=32816209

PS: pretul nu conteaza, ca oricum nu e diferenta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

si eu sunt prin zona. eu as alege-o pe cea soft grey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si eu tot pe aia. Macar e din piele.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput