Shoppaholicele Redouto-masochiste (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
...si am si primit mail de la posta romana ca in cel mai scurt timp imi vor raspunde cu privire la reclamatia facuta

david

Ahaaa!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

le-am ars o fi razbunarea arma prostului,dar ce bine ma simt

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello everybody

M-am intors si eu de la mare, incerc sa-mi reintru in ritm dar nu-mi iese deloc . Dupa ce culc fata bag si eu un ochi la ce ati mai luat...ca bani nu mai am asa ca ma voi multumi doar cu privitul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

neata!
sper ca saptamina asta vor veni toate coletele restante.
la coletul cu 2 adrese una este de facturare si alta de livrare. cele de la posta ar trebui sa stie ca se trimite coletul la adresa destinatarului, care este scrisa in partea de jos a facturii (deci nu e prima).
si eu mai trimit de pe un alt cont facut la alta adresa cu livrare la adresa mea si sunt tare ametite postaritele cand vad asa multe adrese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Viairo

neata!
sper ca saptamina asta vor veni toate coletele restante.
la coletul cu 2 adrese una este de facturare si alta de livrare. cele de la posta ar trebui sa stie ca se trimite coletul la adresa destinatarului, care este scrisa in partea de jos a facturii (deci nu e prima).
si eu mai trimit de pe un alt cont facut la alta adresa cu livrare la adresa mea si sunt tare ametite postaritele cand vad asa multe adrese.

Nu-i vina celor de la op, ci a celor de la tranzit (op ala de la gara de vizavi de ratp) pentru ca de acolo se directioneaza trimiterile catre op=uri. Si o problema e ca, pe eticheta de pe colet sunt scrise ambele adrese (oficiantele de la op nu se uita pe factura-nici nu au de ce).

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

venit in 23 mandat postal ptr comanda din 2 aug.
mers dim la OP, coletul nu mai e caci...s-a facut o greseala si a ...plecat de la ei???!!!!!Sper sa se intoarca!!!!!!!!!!!

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gama

venit in 23 mandat postal ptr comanda din 2 aug.
mers dim la OP, coletul nu mai e caci...s-a facut o greseala si a ...plecat de la ei???!!!!!Sper sa se intoarca!!!!!!!!!!!

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Sa-ti pun si tie linkul catre pagina de reclamatii a Postei Romane?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui gama

sa`tare!
soanso,ce faci cu sacul ala,de bowling parca scriau ei????e mic,e de cauciuc,e....rotund!!!Am eu unul dar sincer nu prea pot ajunge la posta sa ti-l trimit

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

pai am si eu unul si ii tb si soacramii!cu al meu eu ies afara cand iau in picoare adidas in loc de geanta sau rucsac.pun in el sticluta cu apica,servetele,chei ,portofel si telefon!
daca il dai astept pana iti faci timp de expeditie si platesc eu tot...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Astia de pe LR sunt ametiti rau de tot Mi-a venit o parte din comanda din 12.08- pilota si lenjeria nu expediata pe 18.08 din Franta. A venit postasul si mi-a adus-o acasa.

Mai am colete din 26.07.;28.08.; 31.08 cica am primit aviz pe trei colete si eu am 4, dar trebuie sa le ridic maine ,ca nu au venit la oficiul postal inca
Il iert pe postas si mai astept pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna si bine v-am gasit.Si eu vreau sa iau cate ceva dar nu stiu ce masura.Pt domnishoricica noastra care va face anul pe 30 mai,deci va prinde toata vara,ma gandesc sa i iau 74 dar ea deja are 60 cm.Iar 81 mi se pare prea mare.Poate ma ajutati cele care ati luat pt domnishoricile voastre de 1 an,ce masura le e buna?

PS. anne16,inca nu m-am hotarat,deaia nu am dat nici un semn,dar la noapte dupa ce culc teroristii pun de o comanda.Pupici

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput