Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 24
EliaElia spune:
matcris1, scrie repede 10 mesaje, ca si eu urmaresc discutiile de mult dar abia m-am inscris abia ieri pentru ca nu gaseam(inca n-am gasit) infanrix hexa. Mat vine de la Matei? multumesc pentru sfat laura_dimitris dar nu mai aveau nici la matei bals :(. Probabil ii voi lua infanrix penta+ hep B separat ca deja am intrebat in prea multe locuri. Intai sa vb. cu dr.
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miri_mik salut! capitol nou nu face nimeni??? stancutsa, ai sfatuit-o foarte bine pe prietena ta. sa insiste. cand va spuneam ca perioada de dat copiii la cresa e pana in 8 luni max despre asta vorbeam. intre 6-8 luni devin efectivi dependenti de mama mai ales daca intre timp n-au fost obisnuiti sa ramana singuri. e o batalie "galagioasa" dar merita din toate pucntele de vedere si asigura momente linistite in familie. altfel, pe prietena ta o paste o depresie... pana una alta sugereaza-i sa ia un magneB6, si nu glumesc... daca e atat de la pamant cu nervii, chiar are nevoie! |
Miri, i-am mai zis si altele - cred ca ti-ar fi placut - e clar ca micuta ei e dependenta de ea, plange la altii in brate, si urla foarte tare daca nu o ia imediat. Si da, i-am zis sa ia un MagneB6, din ala Forte, de care iau si eu ;-)))))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
Ma bucur din inima pentru clopoteii care s-au insanatosit. Pentru Saratica , care a scapat de piatra, pentru Adela care nu are reflux,pentru Dudu care n-a luat de la mami si sorela boala. Pentru toti.
Ma intristez ca puiul meu e inca cu mucisori, si a inceput sa si tuseasca cu foc, desi luam tratament deja de 4 zile. Febra inca imi mai face.
L-am dus totusi la cresa, si stau cu mobilul langa mine, peste tot pe unde merg, just in case.
Desi e bolnavior, puiul mamii insa... se comporta tare bine. Rade, zambeste, canta, se joaca.
Doarme mult mai mult ca de obicei. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma sperii.
Ieri a facut 6 lunite. Va multumesc pentru urarile adresate.
Am intentionat sa ii iau o prajiturica mica, un tortulet, ceva...insa, n-am mai apucat,mama denaturata ce sunt.
L-am pupacit insa aseara, mai mult ca de obicei..hehe, mai ales intre momentele de..aspirat mucisori, dat antibiotic,dat Tylenol, sters la nasuc, luat temperatura.
Joia viitoare mergem la doctor, sa-l vada cum se prezinta. Atunci terminam si cu tratamentul.
Va pup dulce si va imbratisez cu drag. Mi-e dor sa stau la povesti cu voi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
zuzele2008 spune:
CAPITOL NOU AICI!
Tinna
P.S. Va pup si mi-e tare dor de voi... dar inca nu prea am cum sa intru pe net decat f rar si f putin... Peste vreo 10 zile insa ajung acasa, si atunci recuperez eu...
O sa redevin activa, va promit! ![]()
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matcris1 Buna, Sunt, ca si voi, o mamica de ianuarie-februarie 2008, ma numesc Cristina Moldovan, iar bebe se numeste Nicolae-Ioan. Va citesc de mult tare, din a 3-4 luna de sarcina, dar nu am scris niciodata… Nu stiu de ce… Motivul pentru care scriu acum, este pentru a-i da Lalei 20 numarul de telefon al doctoritei Laura Topor: 0722.984.237. Eu ti-o recomand cu caldura. Am fost la ea pt decalotare (eu nu eram in stare sa trag de bebe pt ca imi era mila) si m-a impresionat calmul, profesionalismul si daruirea ei! La noi a fost floare la ureche, dar acolo erau copii cu tot felul de probleme. O gasesti in policlinica spitalului (sectia de chirurgie) joia si vinerea de la 17 la 20. Succes mult! Va pup pe toate, va iubesc (chiar daca nu o stiti), va apreciez mult pentru prietenia pe care vi-o aratati , va multumesc pentru toate lucrurile pe care le-am invatat de la voi de-a lungul timpului si mai ales sa ne creasca copilasii mari si sanatosi! Cristina |
Cristina, pai mai avem locuri libere la primit zuzulici pe aici...
Fii binevenita si scrie-ne mai des !!!
Am vazut ca esti din bucuresti... poate ne vedem si in parc...
Acum, cum ne citesti de atata vreme stii ca primele 10 mesaje cunt moderate si apar "in fata " noastra mai tarziu de cat iti apare tie...
Astfel incat s-ar putea sa primesti raspuns cu inatrziere.
Crie si tu repede alte 9 mesaje si intra in "familia" noastra!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni