Puiuti de Randunici 2008!! (82)
Raspunsuri - Pagina 16
kitzy spune:
Salut!
Ma mai tineti minte?
Vai ca n-am timp nici sa suflu, azi am fost la vaccinul de 4 luni, curajoasa lui mama a plans un pic de tot, am inceput de 2 sapt si noi cu suculet de morcov, piersica, mar inca nu i-am dat ca n-am gasit mere de-a noastre si nu i-as da din-astea umflate cu pompa si iradiate si vai de capul lor.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
luny spune:
ariel ma bucur ca-s puii mai bine!
varuna
..noi luam patutul cu noi in Grecia!a, la mare, 2 nopti, a dormit in carucior ff bine!
gecko imi place tare schema de diversificare a australienilor, este exact ce cred si eu, in urma 'studiilor' mele pe net!! si asa voi si proceda!
liana scrie, mah, numele drilor, ca nu e nicio problema! Succes la control!
ccris
ma bucur ca e bine fata ta! asa e, poti face acasa masajul, cu conditia sa-l faci corect si cu efect!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
buna fetele. Ce mai faceti?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata buna fetele. Ce mai faceti? www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank"> 1 2tiker Mami de ursulet |
ooo, sa-nteleg ca ai tastatura?
eu sunt p-aici, dar e zi de bucatarit si randunoiu' e ofticat ca stau prea mult la calculator..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Cuscra, am retinut indiciile! DAr daca esti slaba-slaba ma mai gandesc daca vreau sa ma intalnesc cu tine!!
Stela, ai PM
De Kya nu mai stim nimic?
Sovi, daca vii mai devreme de 8, poate ne vedem. iti trimit PM cu nr meu.
Ariel, am ras de m-am cocosat de perla mamei tale..si acum imi vine sa rad..
Mimo, Matei a primit kimonoul de la matusa lui care s-a intors din Japonia. I s-a parut ei ca are trasaturi asiatice....![]()
Gecko, spor la babysitting! hai ca o sa-ti vina si tie randul, nu? Si ca sa-ti raspund la intrebare, bunica o sa stea langa el cand doarme, o sa-l duca in parc...pt ca eu doar o sa-i dau sa manance si atat, in cele 6-7 ore de munca...
Valentina si matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv
VALENTINA C spune:
Ursu, hai..spune...ca ai tinut in tine multe din cauza tastaturii.....
V-am zis aseara ca ma aude ca il laud? Of course!!!!Azi noapte s-a trezit la 1, apoi de la 3 jumate la 5 am stat de joaca!
. S-a trezit de tot pe la 7 si ceva...Asa ca am dormit si eu vreo 3 ore azi-noapte, cand a binevoit sa ma ia somnul....![]()
![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Sa vedem ce noroc avem diseara in Carol!!!![]()
Hai ca ma duc sa vad daca-l adorm pe pitic, sa dorm si eu!
valentina si MAtei (10.04.2008)
ursuleata spune:
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi.
Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- OK, si acum ce sa fac?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:

a venit tastatura!!! hai ursu, recupereaza, "varsa" tot
!!!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:

...bun prieten, de nadejde!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap.Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - OK, si acum ce sa fac? www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank"> 1 2tiker Mami de ursulet |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)