Puiuti de Randunici 2008!! (82)
Raspunsuri - Pagina 17
ursuleata spune:
nu am.e asta din accessories si mi-e greu sa scriu dar,,,,,tot e mai bine

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
vali ajungeti in Carol azi? noi mergem pe la 18,30.
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam cris ma bucur ca bebelina e bine si nu are nimic. nici eu nu am dus-o la kinetoterapeut pe teo. bine, nu avea labuta foarte rau intoarsa spre interior, dar se vedea ca nu e ook. i-am facut masaj zilnic dupa baita si vad ca nu mai e chiar asa. la ce dr ortoped ai fost la medlife? eu as vrea sa o duc, dar inca nu-s hotarata, asa pentru un control de rutina, mai ales ca e energica rau, frichinita, vrea in fund, in picioare.... . maine merg tot la medlife cu ea, dar la pediatru, la dr. M.G., si am avut ezitare sa o programez la ortoped. sa vad ce zice si pediatra maine. ![]() Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
Eu am fost la ortoped la dr. Spataru si la ecograf la dr. Stamate. Pe Stamate mi l-a recomandat pediatra, iar pe Spataru - Stamate. Intelegi ceva?

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
N-am apucat sa citesc nimic din urma ca ma tot chinui s-o adorm pe bebe. Ii dau tzitzi, adoarme, plec si dupa 2 minute, urla si o tinem asa de la 2,30. Offf...
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
amira_roxana spune:
ccris ma bucur ca Andreea e bine
! si ca ii place suculetzul de mere. cat despre supica, tuchi zicea ca ea nu prea e pro, mai degraba o supa crema. si mie mi-a zis la fel Miruna Georgescu de la Medlife. si trebuie neaparat sa ne intalnim sa fac cinste sa va multumesc pt ce ati facut pt mine!

gecko sa ai o nepotica super-cuminte!
vacantza frumoasa tuturor randunelelor calatoare: clau, olgutzika, mimo (ce as fi vrut si eu un 2 mai...)cristina, varuna!
u.r.su.l.e.a.t.a. c.a.t. t.i.m.p. i.t.i. i.a. s.a. s.c.r.i.i. m.e.s.a.j.e. a.s.a ?

toate randunelele!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
lianam spune:
am inteles cum sta treaba
! of, si te inteleg cu bazaitul la 2 minute, e una din problemele pentru care mergem maine la control!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ccris_ccris Eu am fost la ortoped la dr. Spataru si la ecograf la dr. Stamate. Pe Stamate mi l-a recomandat pediatra, iar pe Spataru - Stamate. Intelegi ceva? ![]() Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune! POZELE MELE |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
Multi
-ici pentru Luny, Ursuletz si Kitzy.
De asemenea, alti
-ici pentru Roxana, fii serioasa cu cinstea, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Tu sa fii sanatoasa si sa te refaci repede. Chiar vroiam sa te intreb, deja iesi pe-afara??? Am o prietenea care s-a operat de hernie de disc cu ceva timp in urma si stiu ca a durat ceva recuperarea... Cat despre supica, da, o sa-i dau si cu legume mixate in ea,
.
Am aplicat metoda zisa de Mimo, si uite aici rezultatul.
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mstela spune:
Salutari...eu sunt obo tare ca treb sa stau numa cu maraita dupa mine
..nu mai sta locului nicio clipa,cred ca o deranjeaza gingiile...azi am ametit de tot,la un moment dat radeam de mine ca i-am cantat 20 min continuu sa taca,pana am ragusit si ma durea gura.
Dar tare ii placea.![]()
merci de info gecko..
Mey,venim si noi in Carol pe la 6.30-7....sper sa nimerim.Te sun,Vali.
Drum bun fetelor ce pleaca la aer schimbat!
Ariel,bv pt disparitia febrei!!Sa o tina tot asa!
Luny,daca-i asa,cred ca vom ajunge si noi la centrul asta.
Liana,am gasit pm-ul.
mihutza,clau,varunasi restul mamicilor fara exceptii.
Mai am de citit,dar nu mai pot de uraganul Tea.
PAN LA URMA,CINE VINE IN CAROL???
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:
da ccris, merg deja...la cat mancarici am eu undeva...
si care e metoda lui mimo? ca m-a dat gata Andreea cum doarme
si nu am uitat ca mi-ai promis o plimbareala impreuna...sper sa ne vedem curand!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Vali,si cine mai vine in Carol-langa scarile care duc la Mausoleu la 6,30-7.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"