Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

stai linistita, esti perfect normala ! eu te-am indus in eroare: ma cheama si irina, si chiar aveam asa la semnatura, dar am vazut ca fetele prefera sa imi spuna liana, asa ca......am modificat
poti sa imi spui cum iti place

Citat:
citat din mesajul lui varuna

Maaaaaaaai de unde am scos eu Irina la tine???Ca acum vad la semnatura Liana, aoleo am luat-o razna???

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Stela sa pup dintisor de Teo!

Pana la urma vine cineva diseara in Carol? Eu iar plec la 14.30 acasa si nu mai stiu ce hotarati voi . Daca nu apuc sa citesc ce ati hotarat, va las indicii ...exact ca in Scooby Doo (Clau)...
Noi avem caruciorul de la Chicco, este negru cu galben. Pe carucior avem multe jucarii agatate, printre care si o banana mare galbena. Cand sta la tati in brate, Bianca sta intr-un marsupiu rosu cu alb. Eu sunt bruneta, cu parul pana la umeri, si slaba, slaba, slaba. Daca cumva ma recunoasteti tragetzi-ma de maneca....daca am .

PS: Eu va mai citesc totusi pana la 14.30.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Hmmmmm...ce liniste, bine ma duc sa fac cornulete cu rahat.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

...mmmm...cornulete cu rahat, zici ? buuuuuun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, da piscinuta de voiaj pe post de patutz, pe ce o pui, ca in mintea mea, si pt ea trebuie un pat dublu liber...
weekendul trecut a vrui Omu sa mergem la munte, dar eu i-am zis ca pt o noapte dormita in deplasare nu stau sa impachetez/despachetez patutul si sa hurducai copilul in masina 4 ore simbata si 4 ore duminica.

Vai, Cristina, mahjongul e singurul joc pe net la care m-a prins flama! mama lui de joc! si acum, tot ma mai pune din cand in cand si mai trag cate un joculet. si pe telefon, joculetul cu caramizile (tetris)

Gecko, vad ca ai gasit poza cu motanski mahjonghist!

mai multe n-as mai scrie, ma duc de la comp, ca ma doare capul in continuare, nu stiu frate ce am de cateva zile!
ma duc sa vad daca nu trece cu o inghetata napolact cu cioco amara razuita peste

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Cornulete cu rahat

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bine ca nu scrisesem mult, ca mi-au luat astia curentul

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Reiau:
randunici,
sunt cu temele nefacute, c-am ramas codasa, sa nu ma certati .
N-am mai avut timp sa intru zilele astea, din cauza de Andreea frichinita.
Suntem bine, ieri am fost la ortoped si la ecograf si n-are copilu' nimic la solduri. In schimb mai are piciorus valg si trebuie sa-i mai fac eu masaj sanatos de 3 ori pe zi. Dupa parerea ortopedului, kinetoterapeutii iau banii degeaba, ca masajul poate fi facut si acasa de catre parinti . Asta e, tot la indicatia medicului (de data asta neonato) si tot de la Medlife am fost la kineto . Si la ortoped tot la Medlife am fost.
In alta ordine de idei, Andreea papa bine suculetul de mar, azi am inceput si cu cel de morcov, mergem asa cateva zile si apoi le amestecam. Si continui pana la 5 lunitze doar cu suculetz de fructe, cand bagam supica. Eu ii dau suculetzul intre mese, ca supliment de vitamine, nu in completare la o masa.
Ma duc sa mai citesc din urma si revin cu scrisorica. Sper sa nu se trezeasca bebelna intre timp. Pup.
Aviz mamicilor cu bebei care au piciorus valg.

P.S. Pucca iti trimit PM.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

cris ma bucur ca bebelina e bine si nu are nimic. nici eu nu am dus-o la kinetoterapeut pe teo. bine, nu avea labuta foarte rau intoarsa spre interior, dar se vedea ca nu e ook. i-am facut masaj zilnic dupa baita si vad ca nu mai e chiar asa. la ce dr ortoped ai fost la medlife? eu as vrea sa o duc, dar inca nu-s hotarata, asa pentru un control de rutina, mai ales ca e energica rau, frichinita, vrea in fund, in picioare.... . maine merg tot la medlife cu ea, dar la pediatru, la dr. M.G., si am avut ezitare sa o programez la ortoped. sa vad ce zice si pediatra maine.

Mergi la inceput

Cris ti-am raspuns la PM.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput