Puiuti de Randunici 2008!! (82)
Raspunsuri - Pagina 14

gecko spune:
cristina, sovi deja joaca mahjongg...si daca nu ea atunci matzei ei sigur ii place...ia uite dovada
si acum fug...ca vin neamurile sa ne remorcheze...sa fiti vesele si cantatoare...

lianam spune:
"remorcare" placuta gecko! sa te recreezi, sa te distrezi....pleci la plimbare, nu? sa stiu daca urez "corespunzator"
Liana, mami de Teo (27.03.2008)

gecko spune:
lianam, ureaza-mi sa fie nepoata cuminte...ca la babysitting ma duc si nu la distractie

varuna spune:
Am uitat sa zic ca are si iedul scaun pentru masa Chicco polly Safari si jucarioara peste rotitor tot de la Chicco...mai si ce ii mai place...am inceput sa o pun in scaunel sa se imprieteneasca ca acu' incepem iar sa ne diversificam.
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

ursuleata spune:
Nepoata.cuminte
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

luny spune:
am venit de la kineto! a fost ok, Mufa a avut momenbtele lui de dat in spectacol, saracul, de fapt dintutii-s de vina..
cert e ca tipa a spus ca piciorul e aproape ok, mai e f putin valg!..si mi l-a masat peste tot pe bietul Mufarin, care nu e el mare fan al masajului, dar totusi i-a placut pe minge, acolo era cu gura pana la urechi!
Verdictul meu: facem abonament cand venim din Grecia!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

lianam spune:
gecko atunci iti doresc sa fie foarte cumintica nepotica, si frumuselul tau la fel si sa te intorci pe crenguta vesela si nu prea obosita !

lianam spune:
luny sa va fie de bine masajul si la mai multe va urez, dar doar de relaxare sa fie, fara probleme ! aaaahhhhhh ce-mi place masajul
!!!!

varuna spune:
Maaaaaaaai de unde am scos eu Irina la tine???Ca acum vad la semnatura Liana, aoleo am luat-o razna???
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

lianam spune:
stela am uitat sa iti spun ca azi noapte ti-am scris un PM. nu stiu cat de util iti e, dar......