Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cristina, sovi deja joaca mahjongg...si daca nu ea atunci matzei ei sigur ii place...ia uite dovada

si acum fug...ca vin neamurile sa ne remorcheze...sa fiti vesele si cantatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

"remorcare" placuta gecko! sa te recreezi, sa te distrezi....pleci la plimbare, nu? sa stiu daca urez "corespunzator"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

lianam, ureaza-mi sa fie nepoata cuminte...ca la babysitting ma duc si nu la distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Am uitat sa zic ca are si iedul scaun pentru masa Chicco polly Safari si jucarioara peste rotitor tot de la Chicco...mai si ce ii mai place...am inceput sa o pun in scaunel sa se imprieteneasca ca acu' incepem iar sa ne diversificam.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nepoata.cuminte

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit de la kineto! a fost ok, Mufa a avut momenbtele lui de dat in spectacol, saracul, de fapt dintutii-s de vina..
cert e ca tipa a spus ca piciorul e aproape ok, mai e f putin valg!..si mi l-a masat peste tot pe bietul Mufarin, care nu e el mare fan al masajului, dar totusi i-a placut pe minge, acolo era cu gura pana la urechi!
Verdictul meu: facem abonament cand venim din Grecia!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

gecko atunci iti doresc sa fie foarte cumintica nepotica, si frumuselul tau la fel si sa te intorci pe crenguta vesela si nu prea obosita !

Mergi la inceput

luny sa va fie de bine masajul si la mai multe va urez, dar doar de relaxare sa fie, fara probleme ! aaaahhhhhh ce-mi place masajul !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Maaaaaaaai de unde am scos eu Irina la tine???Ca acum vad la semnatura Liana, aoleo am luat-o razna???

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

stela am uitat sa iti spun ca azi noapte ti-am scris un PM. nu stiu cat de util iti e, dar......

Mergi la inceput