Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
clau_geo spune:
cate saptamani are azi Freshanna?
ca vad ca bebeii vin cam cu 2 saptamani mai devreme decat ar trebui
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Eva te mananca pielea rau, bag de seama, nu ai stare/?/ ia stai tu cumintica si lasa spalatul si calcatul ca uite bebeii nu prea se lasa asteptati. 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita Atat a mai ramas pana vine minunea AMR 4 SAPTAMANI |
Clau,
hai ca nu e asa greu, am spalat de mana, sunt asa mici, de papusa. Mai spal ceva, mai stau jos, mai cos, nu e greu. Greu e sa ies din casa. Daca nu le spal ce fac? Trebuie ca tot eu le fac pana la urma!
35+
LUCA
AMR 30 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Clau
...habar nu am dc, motive sa fiu suparata sau sa plang nu am, dar pur si simplu asa simt, plus ca ma gandesc ca pt bblina nu am luat toate lucrusoarele, bagaj de spital nu am facut, abia sapt asta pune si la noi parchetul...deci camera e varza acum 

Dar trec toate.
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
300 spune:
Fresh, ce veste buna! Sa'ti traiasca bebe Vlad, sa se faca frumos si destept sis a va iubeasca mult!
Banu, La multi ani, nastere usoara si o zi frumoasa azi... :) 
Ramontzica inteleg ca si tu aniversezi, la multi ani si multa fericire impreuna!
33+
Anda Teodora
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Clau ...habar nu am dc, motive sa fiu suparata sau sa plang nu am, dar pur si simplu asa simt, plus ca ma gandesc ca pt bblina nu am luat toate lucrusoarele, bagaj de spital nu am facut, abia sapt asta pune si la noi parchetul...deci camera e varza acum ![]() ![]() Dar trec toate. 33+ posibil Rebeca AlexandraBebe Eco |
daca te simti bine si nu ai contractii, fa-ti de lucru, intra pe net si comanda ce nu i-ai luat, fa-ti bagajul si vei vedea ca o sa iti dispara gandurile negative

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
babytza spune:
Angelynna poooooooop
sa treaca starea asta proasta .
Valentina
33 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
angelynna82 spune:
Banu incerc 
Clau si Babytza va
. Sa treaca nebunia cu parchetul si dupa asta incep si cumparaturile.
33+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
Muuh spune:
Bine ai venit Vlad!!! freshanana refacere rapida, bebe sanatos si plin de noroc.
ramoncza si eu sunt inca foarte activa dar asta nu inseamna ca nu incepe sa ma doara pe ici pe colo sau ca nu as zace si eu asa putin. Eu fac piata, ies cu Alexei, il mai car ocazional si in brate, am grija de cei doi caini si inca niscaiva maruntisuri daaaaaarrrrr simt cum imi pocnesc oasele cocisului (asa se zice oare la astea intre picioare????), transpir cumplit, imi e mai tot timpul cald si respectiv sete, ma duc des la baie. Dar na ce sa zic ma bucur de ultimile momente de gravida ca cine stie daca si cand mai fac un copil.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
angelynna82 spune:
| citat din mesajul lui Muuh "transpir cumplit, imi e mai tot timpul cald si respectiv sete, ma duc des la baie." Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |
si eu tot la fel

33+
posibil Rebeca AlexandraBebe
Eco