Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
Nausica spune:
Felicitari Freshanana! Sa-ti traiasca bobocelul!
Sa fie sanatos si voinic si tu sa te refaci repede si sa vii sa ne povestesti.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
ratonelu spune:
inca un puiut!
bravoosss!!!
sa fie sanatos si mamaica lui la fel!
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
EvaF spune:
FELICITARI, FRESHANANA!!!
Sa iti traiasca Vladut si sa fie sanatos si cuminte! Te asteptam acasa!!!
35+ LUCA
AMR 30 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
Eram sigura ca a nascut.
FElicitari Freshanana!!!! Bine ai venit pe lume Vladutz, sa fi sanatos si papacios!!!
Io am dormit de la 1 pana la 5. Pe la 8 am intrat pe net, am vazut ca au avut ceva probleme fetele. Ma bucu ca sunteti bine acum. Scrisesem si un mesaj superlung dar evident l-am pierdut asa ca m-am enervat si m-am apucat de altceva. AM papat putin si m-am asezat in pat pe la 9 jumate si am dormit pana acum. Vad ca azi mi-e putin mai bine si parca intra mancarea cat de cat (dar nu cine stie ce)
BAnu, LA MULTI ANI!, un bebe sanatos si o nastere usoara iti doresc
Cred ca ma duc sa ma apuc de spalat lucrusoare de bebe ca nu mai este mult...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 23 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Spal hainutez si fac paturici de finet! :))) Azi vine comanda de la chic bb: sac de dormit, doua salopete, prosop cu gluga, aleze pt spital/ acasa(sunt bune Bella?); caculite si niste botosei cu ursulet, un biberon de sticla, hihihi, am cam terminat Raman caruselul si caruciorul! Il astept cu hainutze curata! Laureta, ai grija de tine! Eu am papat, am bagat un no spa si e mai bine! Nausica, primit PM! Esti o dulce! Saru'mana! Si eu am fost fumatoare, inraita, nu de fitze; am renuntat la cafea si tigari! Ma bucur pt ca Luca e un copil agitat, daca ii mai dau si cafea... Plus ca nu pot bea cafea fara tigari! Am baut rarissim cate un café frappé sau cafeaua de la Starbucks, ca deh, e buna tare! Dar asa o data la cateva luni! Dupa sarcina nu stiu daca ma mai pot abtine, dau iama in cate o tigarica, mai ales ca al meu le sudeaza, nu a renuntat. Fumeaza in bucatarie, nu langa mine, dar tot fumeaza! 35+ LUCA AMR 30 ZILE!!! POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eva te mananca pielea rau, bag de seama, nu ai stare/?/ ia stai tu cumintica si lasa spalatul si calcatul ca uite bebeii nu prea se lasa asteptati.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
angelynna82 spune:
fetele
Bun venit pe lume bb Vlad, sa fii papacios si necolicios iar pt mami refacere rapida.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura
Andreea si Lauretta sper sa reveniti cat mai repede din spital
Iriss bine ai venit
Banu La Multi Ani, sarcina usoara in continuare si bb sanatos
Eva, Laureta, ma bucur ca sinteti ok
Nadina, La Multi Ani pt Serban
Eu sunt depresiva de cateva zile, ieri si alaltaieri am plans aiurea, pe tati ma supar ca nu ii place numele de Rebeca plus caam nspe mii de ganduri ....cat de dormit stau foarte prost la cap asta, doar 3-4 ore/noapte
33+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
babytza spune:
FELICITARI FRESHNANA !!!!! SA ITI TRAIASCA PUIUL , SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI NOROCOS !!!!!
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 fetele Bun venit pe lume bb Vlad, sa fii papacios si necolicios iar pt mami refacere rapida. Felicitari fetelor care au schimbat semnatura Andreea si Lauretta sper sa reveniti cat mai repede din spital Iriss bine ai venit Banu La Multi Ani, sarcina usoara in continuare si bb sanatos Eva, Laureta, ma bucur ca sinteti ok Eu sunt depresiva de cateva zile, ieri si alaltaieri am plans aiurea, pe tati ma supar ca nu ii place numele de Rebeca plus caam nspe mii de ganduri ....cat de dormit stau foarte prost la cap asta, doar 3-4 ore/noapte 33+ posibil Rebeca Alexandra Bebe Eco |
mai puiut de ce esti depresiva? nu e bine pt pisicul tau din burtica sa fii asa, ce motive ai? cat despre nume nu te agita ca mai e timp sa se razgandeasca tati, si la noi nu prea era de acord cu Irina Alexandra dar acum vad ca incepe sa incline si el spre aceste nume.
Capu sus ca nu iti face bine depresia
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
Banu2268 spune:
multumesc tutror de mesaje
nastere usoara si voua si bebelusi sanatosi si frumosi
Felicitari freshana sa fie sanatos bebe Vlad
Banu 29+ Salih
tzitziri spune:
L-am trecut si pe bebe Vlad pe listuta...eu am calculat si ies 38 de saptamani in cap...daca cineva stie altceva sa imi spuna.
33+
bebe David
Lucrusoare bebe David