Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
denisa.g spune:
mesaj de la FRESHANNA:
"La 10.40 s-a nascut prin ceza Vlad. 3600g. Acum mi-e rau si ma culc. Ana"
BINE AI VENIT PE LUME VLAD
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
300 spune:
Si eu am fost o fumatoare inraita insa in timpul sarcinii extrem de rar am avut chef de o tigara. Cand am aflat ca sunt gravi am redus tigarile, iar intr-o saptamana nu am mai fumat deloc. De cate ori voiam sa fumez mi se parea asa de rau gustul ala de tigara incat nu mi-a mai trebuit.
Un fum nu ii face rau copilului, daca vreti sa va treaca pofta, incercati si vedeti daca va mai place, prima tigara dupa multa vreme nu e nici pe departe asa de placuta cum v-o amintiti.
Cat despre cafea, mie chiar mi-a fost recomandata, sunt destul de hipotensiva. In plus, in timpul sarcinii nu este interzisa, ci doar excesul e interzis. Daca bei o ceasca de cafea mediu concentrata, cu lapte sa fara, nu vad vreun pericol. Bine, daca mamica are deja tensiune mare, e alta poveste...
33+ Anda Teodora
denisa.g spune:
fetelor, mai avem un bobocel!!!
Tzitziri, poate il treci tu pe prima pagina
36 +
Nerantula spune:
Ana, sa-ti traiasca voinicul, sa fie sanatos, cuminte si papacios si tie refacere rapida!!
34+ AMR 37 zile!!
Peter Pan
musettepink spune:
Felicitari Freshanana!!!!!!!!!!!!!!!Un bebe sanatos si mancacios!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s!
37+LUCA
AMR 21 ZILE
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g mesaj de la FRESHANNA: "La 10.40 s-a nascut prin ceza Vlad. 3600g. Acum mi-e rau si ma culc. Ana" BINE AI VENIT PE LUME VLAD 36 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
FELICITARI FRESHANNA, SA ITI TRAIASCA VLAD , SA FIECSANATOS SI SA TE RECUPEREZI REPEDE!!!!!!!!!!!!!!!
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
Nocom spune:
uauuuuu inca un bobocel!!!!!!!
VLADUT bine ai venit pe lume!!!! Sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!!
FRESHANANA bravo mamico!!! Refacre rapida si usoara!!!!!!!
300 multumesc mult. Si noua ne place.....
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
denisa.g spune:
ramonzca - imi plac mult pozele tale. esti o mamica asa frumoasa. Sa fiti sanatosi si "la multi ani" pt aniversare.
36 +
tzitziri spune:
Freshanana, sa ai un bebe sanatos si frumos si sa te refaci rapid ca sa stai cat mai repede langa el!
Acum ma duc la listuta....
33+
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
Spal hainutez si fac paturici de finet! :)))
Azi vine comanda de la chic bb: sac de dormit, doua salopete, prosop cu gluga, aleze pt spital/ acasa(sunt bune Bella?); caculite si niste botosei cu ursulet, un biberon de sticla, hihihi, am cam terminat
Raman caruselul si caruciorul! Il astept cu hainutze curata!
Laureta, ai grija de tine! Eu am papat, am bagat un no spa si e mai bine!
Nausica, primit PM! Esti o dulce! Saru'mana!
Si eu am fost fumatoare, inraita, nu de fitze; am renuntat la cafea si tigari! Ma bucur pt ca Luca e un copil agitat, daca ii mai dau si cafea... Plus ca nu pot bea cafea fara tigari! Am baut rarissim cate un café frappé sau cafeaua de la Starbucks, ca deh, e buna tare! Dar asa o data la cateva luni!
Dupa sarcina nu stiu daca ma mai pot abtine, dau iama in cate o tigarica, mai ales ca al meu le sudeaza, nu a renuntat. Fumeaza in bucatarie, nu langa mine, dar tot fumeaza!
35+ LUCA
AMR 30 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)