Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau, mai ales critice....si cu despicatul firului in patru

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

maaaaaaaaaaaai fetelor, ce v-a apucat?
n-am mai intrat de ieri de la prinz si acum am uitat si sa respir de cind citesc ce s-a petrecut pe-aici. Eva, Laureta, ma bucur ca sinteti ok si ati trecut cu bine peste noaptea asta.

eu am fost de dimineata si am dat singe pt analize. 2 eprubete, din ambele brate, ca la un moment dat n-a mai curs.

banu La multi ani!

si ca v-am auzit vorbind de cafea - eu beau si acum o cafea dimineata. daca n-as bea, cred ca as fi leguma.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze

Ma bucur ca ati trecut cu bine de noaptea asta.

Iriss bine ai venit !!!!!!!

LA MULTI ANI BANU !!!!

Fetelor in leg cu ce am scris de membrane fisurate aseara, Cam la 4 ore dupa ce am observat ca picura, nu a mai curs doar incolor, au aparut si firicele rosii, e greu sa nu iti dai seama daca ai transpirat sau e lichid... Nu va mai speriati...

Si am fost si eu ieri la epilat...a fost tare interesant in ce pozitii am stat...

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Clau, mai ales critice....si cu despicatul firului in patru

exact. foaaaaarte critice. si pasive, as zice eu. stau pe margine si comenteaza.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

dyanira: si tu inca mai,,,credeam ca eu sunt singura care nu ma mai lasa starile astea,,,offf

mie pt picioare umflate mi-a dat detralex3-4/zi,a mai luat cineva?

LUCUTTA: eu mai trisez cate un pic,o cafea cu lapte sau un capuccino mai beau ca ma apuca o pofta de zici ce e aia,,desi nu eram o mare canfengioaca inainte

36+andrei sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata burticutelor,

Eu nu am renuntat la cafea, beau putina de tot cu lapte dar inca beau in fiecare dimineata. Nu stiu cand o sa alaptez cum o sa fac, dar pana atunci oricum e obisnuita bebelina cu cafeaua asa ca nu cred sa fie vre-un pericol.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Lucutta – felicitari pt schimbarea semnaturii!!! Pt mine, desi nu am mai fumat si baut cafea din sapt 7 de sarcina este un chin zilnic – cred ca nu a trecut vreo 2 zile in cele 7 luni in care sa nu-mi doresc o tigara. Ii spuneam sotului (care s-a lasat de fumat si el intre timp – sa ma ajute pe mine) ca abia astept sa treaca sarcina si alaptatul sa merg la o terasa sa-mi comand o cafea cu mult lapte si sa fumez o tigara!! Am crezut ca intre timp o sa se estompeze dorinta de a fuma, dar… se pare ca nu.

Lauretta
– multa sanatate si sa fiti bine tu si bebe
Andreea – multa sanatate si sper sa revii acasa cu bebele in burtica si tensiunea reglata.

36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor

multumesc
pupici

Banu 29+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

critice sunt de nu se poate, dar pasive nu, si eu si sotul suntem foarte bataiosi

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Banu La multi ani fericiti si sanatosi! Un bebe cuminte, sanatos si norocos!
Bine ca a trecut o noapte fara peripetii!
Fetelor eu cum intru sa iau nr de telefon din listuta sau sa-l las pe al meu? Sau daca e cineva in reteaua vodafone si vrea sa-mi lase nr pe PM cu multa placere, sa putem comunica.

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput