Mamici norocoase de sept-oct 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
dyanira spune:
Eu am stabilit ieri cu dr sa asteptam declansarea nasterii naturale si apoi sa facem cezariana daca copilul nu poate iesi fiind destul de mare.Mi se pare ok asa ca macar voi fi impacata ca am incercat si natural.Dr a zis ca nu prea sunt sanse de naturala dar vedem pe moment exact asa s-a exprimat ,,vazand si facand".El e impotriva cezarienelor programate si sincera sa fiu si eu: as vrea ca sa isi aleaga copilul singur ziua in care vrea sa vina pe lume.Ca daca ar fi fost cu programare eu vroiam sa iasa leu dar se pare ca micutul meu nu are personalitate de leu e mai ,,mototol" asa, daca el vrea fecioara, atunci fecioara sa fie.
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Eu am stabilit ieri cu dr sa asteptam declansarea nasterii naturale si apoi sa facem cezariana daca copilul nu poate iesi fiind destul de mare.Mi se pare ok asa ca macar voi fi impacata ca am incercat si natural.Dr a zis ca nu prea sunt sanse de naturala dar vedem pe moment exact asa s-a exprimat ,,vazand si facand".El e impotriva cezarienelor programate si sincera sa fiu si eu: as vrea ca sa isi aleaga copilul singur ziua in care vrea sa vina pe lume.Ca daca ar fi fost cu programare eu vroiam sa iasa leu dar se pare ca micutul meu nu are personalitate de leu e mai ,,mototol" asa, daca el vrea fecioara, atunci fecioara sa fie. Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
si noi am vrut tot leu tocmai ca sa evitam sa fim 3 fecioare in casa, insa ma bucur ca iese fecioara fiindca o sa ne intelegem bine avand aceleasi caracteristici.
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI
dyanira spune:
Clau_geo cum sunt fecioarele?E adevarat ca sunt mai maleabile mai docile mai usor de influentat?Noi suntem in casa 2 zodii puternice: eu berbec, tati -scorpion si un copil cu personalitate mai docila cred ca nu ne-ar face fata.
Diana
300 spune:
Neata fete cucuiete, vad ca ati stat cuminti cat am lipsit de pe forum :) Ma bag la o cafea cu voi, tin sa va zic ca am de recuperat fo 3 capitole ca s-a terminat perioada de relache la serviciu.
Nu stiu cum mai sunteti fiecare acum, dar vreau sa va trimit gandurile mele bune si poate o sa reusesc macar acum sa citesc ultimele 2 paginis a ma reintegrez :)
LE aoleooo vad ca n-ati fost cuminti! Bine ca sunt bine fetele pana la urma.
Nici eu n-am fost cuminte, am stat mult pe scaun azi noapte si am avut contractii azi noapte si am venit la serviciu cu contractii dureroase dar au trecut. Mi s'a lasat si burta, o simt jos de tot, azi stau putin la munci. Nici bagajul de spital nu l-am facut... N-am nici o hainuta de bebe, tot ce fac eu e sa sochez candidatii la interviuri pe-aici pe la firma...
32+ Anda Teodora
Nocom spune:
Neata fetelor si de la noi,
Ma bucur ca si Eva si Laureta au trecut de aceasta noapte cu bine.
Andrea sper sa treaca si la tine repede si sa-ti dea drumul acasa.
Va pup pe toate
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
300 spune:
E foarte prematur sa nasti la 33 de saptamani?
Nocom, superb nume ai gasit fetitei tale, parca e o printesa.
33+ Anda Teodora
ratonelu spune:
bravo c-ai citit asastiam io ca e "super"doctoru meu...
pe mine nu m-a mai vazut la fata de pe 6.07....mi-a dat si analize de facut..si apoi l-am tot cautat sa-i arat rezultatu' si....canci!(ma scuzati.... )
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
LUCUTTA spune:
Neata burticute!
Mi-e asa dor de o cafeluta cu lapte si de o
,dar mai am mult si cu sarcina si cu alaptatul.
Voi cum va descurcati cele care a-ti fumat inainte sau care a-ti baut cafea?
Aaa sa va mai spun ca azi am schimbat si noi semnatura .
30+Sergiu
dyanira spune:
Lucutta sa stii ca si mie mi-e dor tare de o tigara.Cafea nu am baut nici inainte din cauza tensiunii dar tigari bagam la greu.Eu am mai pacatuit si am mai tras cate un fum de la sotul meu dar doar atat.Oricum cred ca o sa ma reapuc din nou de fumat dupa perioada cu alaptatul.
Diana
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Clau_geo cum sunt fecioarele?E adevarat ca sunt mai maleabile mai docile mai usor de influentat?Noi suntem in casa 2 zodii puternice: eu berbec, tati -scorpion si un copil cu personalitate mai docila cred ca nu ne-ar face fata. Diana 38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
in nici un caz nu sunt maleabile si docile, ci capoase, ambitioase si critice , poate sa fie ceva mai maleabile cand sunt copii dar mari nu prea
36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 4 SAPTAMANI