Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ginye - bine ai revenit. va doresc multa sanatate tie si sotului tau si spune-i lui bebe sa stea cuminte.

26+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu i-am dat sms Simonei, mi-a raspuns ca maine ii reface cerclajul. Incerc sa o sun cand prind un moment liber. Deocamdata trebuie sa verific niste desene si sunt cu Ana dupa mine la servici. Mi-a spus ca putem sa o sunam daca vrem.
Ginye, multa sanatate amandorura!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bafta multa Simonei!

Ieri am fost si noi la control, cica e totul in regula, colul are 41 mm, bebe era bine la locul lui, are 1200 grame, si statea cu manutele si un piciorus in dreptul capsorului, asa ca nu i-am vazut fata prea bine...
dar in rest totul in regula...

Ginye, sanatate multa si putere, nici nu stiu cum sa te incurajez...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Am vorbit cu Simona, i-a sarit un nod de la cerclaj de la cotractii si probabil si pentru ca bb se misca mult, da cu capul in zona. Acum este pe perfuzii ca sa nu mai aibe contractii si sa ii poata reface cerclajul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Carmendu Otiliav Monicabo multumesc pentru incurajari!

Simona suntem alaturi de tine!

ginye 30+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Am intrat mai devreme dar dupa ce am citit povestea lui winwild nu am mai putut scrie nimic...nu cred ca exista cuvinte de consolare, numai Dumnezeu o va alina...
Acum cand am intrat m-a amuzat in schimb mesajul cu cosmaruriele si mai ales explicatia prietenei, undele , etc "Razboiul stelelor"...e bine ca nu ne-am pierdut umorul, e dovada de sanatate
Mira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Windwild, sunt socata de ce ti s-a intamplat, nici nu imi gasesc cuvintele...Ingrozitor!!! Imi pare rau din tot sufletul ca treci prin tragedia asta Nimic nu e mai dureros pe lumea asta decat sa-ti pierzi puiutul, ma doare inima cand incerc sa-mi imaginez doar ce trebuie sa fie in sufletul tau!

Simona, iti tin pumnii sa fie totul bine!

I-am dat si eu un sms Simonei, nu am indraznit sa o sun pt. ca nu vreau sa o deranjez, astept sa-mi dea ea un semn si apoi o sun si va spun si voua ce am vb cu ea!

..........................

Nu v-am mai spus pt. ca nu am vrut sa creez panica sau sa va intristez aiurea, insa si eu am avut trei zile destul de...grele. Nu il mai simteam pe bebe decat vag si doar de vreo doua, trei ori pe zi si intrasem in panica rau de tot. Ieri nu am simtit mai nimic toata ziua, de ex. Doar niste zvacnituri jos de tot, in jona colului. Asa ca azi m-am prezentat de urgenta la dr. mea, care se dovedeste a fi din ce in ce mai draguta! M-a primit imediat, a zis ca e o urgenta, si-a cerut scuze si m-a bagat in cabinet imediat. Si, Slava Domnului, bebe e bine mersi, ce simt eu la col sunt sutuletele lui, de fapt. Ce s-a intamplat? Bebelicul meu s-a mutat, sta cu capsorul in stomacul meu si cu piciorusele jos de tot, de asta nu-l mai simteam! Aproape ca mi-au dat lacrimile pt. ca imi faceam deja scenarii din cele mai psimiste, ca sa nu zic mai rau...In orice caz, colul e ok (cum naiba, cu atatea tone de contractii, nu pricep!!!), inchis si lung, bebe e mai mare cu doua zile, se mentine asa de la inceputul sarcinii, si are deja 1 kg!!! Cam astea ar fi vestile de la mine...ma bucur ca e ok, sper doar sa se intoarca in curand si sa-l crute pe Dl. Col de picioare-n freza !

Andy, Diamisha, imi lipsiti, sa stiti !

Dandusa, tu cand iti pui calculatorul ala in priza, ha???

Mirtha, super pozele, radiezi, mamico!!! Iti sta foarte bine gravida!

Dea, , o sa fie bine, o sa vezi! Poate nu ti-ar strica nitica odihna, ce zici? Si am citit undeva ca atunci cand retii apa, cel mai bun remediu e sa bei si mai multa, stii tu, pe principiul cui pe cui se scoate!

Cris, astept pozele!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 27+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

M-a sunat Simona, e ok, se simte mai bine pt ca e pe perfuzii cu antispastice si asteapta ca maine sa-i repare dr. ei cerclajul. Nu-mi pot imagina cum s-a desfacut, dar ma rog...Important e ca e ok! Se pare ca bebelicul ei e "vinovat", dr sustine ca de la loviturile lui s-a desfacut nodul ala...

Otilia, si tu ar trebui s-o lasi mai moale cu munca, macar noaptea!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 27+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Uf, n-am mai apucat sa intru sa mai scriu nimic
Windwild nu am cuvinte pentru durerea pe care am simtit-o cand am citit ce s-a intamplat.Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste asta
Simo muuuulta sanatate, am sa ma gandesc la tine! Sa se rezolve cat mai repede problema cerclajului si sa mergi la tine acasica.
Eu tocmai vin de la dentist. Am mers si marti. Am iar o gramada de probleme, pentru ca mi s-au rupt niste masele si ruptura a antrenat si plombele, plus..o grota intr-una. In fine, a facut omul saracul ce s-a putut fara anestezie, ma mai duc marti o data si apoi dupa nastere, eventual alaptare, ca sa poata face anestezie serioasa sa extraga una
In rest, in afara ca dorm ca si voi prost si ma doare mijlocul, nu ma pot plange de probleme cu sarcina. Nu retin apa, am luat vreo 7 kg si jumatate si continui sa merg dimineata inspre servici cat pot mai mult din drum pe jos ca sa fac miscare. Avand in vedere ca nu am restrictii, doctora mi-a recomandat sa fac cat mai multa miscare.
David e fericit la bunici, eu cu sotul ne uitam unul la altul acasa, in casa goala.... Am decis sa nu mergem la el duminica, sa-i lasam sa se bucure unii de altii, mai ales ca e foarte incantat de sedere...asa ca-l vedem abia peste inca o saptamana si jumatate...de Sf. Alexandru cand va fi si ziua lui de nume.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 29+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Diana, ma bucur ca te-ai linistit si colul este bine, bb maricel. Simona spunea ca ar fi mai bine sa se intoarca bb transversal ca sa nu mai loveasca in col, oricum ea naste prin cezariana. Stiu ca sunt exercitii pentru intoarcerea copilului pentru nastere, dar oare exista si pentru a convinge copilul sa stea in pozitie transversala ?

Tot uit sa va spun, va invidiez ca voi mereu aflati greutatea copilului, mie nu mi-a spus la ecografia de aici si nici la Medlife. Fetita mea a fost la ambele ecografii cu o zi mai mica, desi la primele doua ecografii era mai mare cu o zi. Si stiu clar ca prostii am facut pana in ziua 15 , pe stres nu pot da vina ca ecografia de aici a fost dupa o luna de concediu. Sa inteleg ca nu este o lungana, nici Ana nu a fost lungana, ei estimau greutatea ei mai mica pentru ca ecograful ostabileste in functie de oase, dar ea a fost chiar grasuta la 3800.

Ginye, sotul tau face atacuri de panica cumva?
Monicabo, Carmendu, ma bucur ca aveti vesti bune!

Pozele noastre

Mergi la inceput