Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 6
diana21 spune:
Oti, azi am vorbit cu dr. mea despre vaccinul anti Rh si a zis ca NU se face in sapt 28. In schimb, mi-a bagat morcovul pt. ca a zis ca de-acum incolo e riscul mare sa se formeze anticorpii...eu sper ca nu se vor forma si ca scapa si bb2 de problema asta, la fel cum a scapat si Ianca. Acum o luna nu aveam anticorpi, azi am fost iar sa-mi ia sange si astept rezultatul. De-acum o sa merg la control la trei saptamani, iar in ultima luna, saptamanal.
Nu stiu ce sa fac cu vaccinul, stiu sigur ca unii dr. il fac si dupa nastere, dar si in sapt. 28. Tu ce faci, acolo ce zic dr. despre asta?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
27+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Diana, eu sunt la mana lor. In privat nu exista laborator sa-l pot face. Procedura aici este sa se faca la 32 de saptamani, am facuta deja programare. Eu sper sa nu apara mai ales ca mai am mult si bine de stat cu inima in dintii, inca 7 saptamani pana voi avea rezultatul
. Mai departe nu stiu si din nou sunt la mana lor, nu cred ca se gaseste la farmacie sa mi-l fac eu singura, deci trebuie sa vad ce vor spune. La 28 imi este clar ca nu-l fac pentru ca nu fac nici test, nici doctorita din Ro nu a fost de acord sa-l fac la prima sarcina la 28 de saptamani.
Amalia, ce bine ca poti face miscare, si vremea tine cu tine ca aici mi-a mai trecut prin cap sa plec pe jos dar risc sa ma prinda ploaia. Tu ai facut cumparaturi pentru bb?
Eu din fericire dorm neintoarsa noaptea, e si de inteles pentru ca sunt obosita, dar burta nu ma incomodeaza deloc, mai nou nu mai simt jena cand stau intr-o parte, efectiv dorm tun.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
Amalia spune:
Otilia sa stii ca am noroc cu vremea. Dimineata cand plec eu e si mai racoare si se poate merge, iar de plouat nici vorba.
Cumparaturi nu am facut inca
. Sambata as vrea sa merg sa-mi caut camasa de noapte pentru spital, pijama cu nasturi si halat..sa vad ce bafta am, ca nu vreau sa umblu prea mult..daca gasesc repede, bine, daca nu, alta data.
Pentru bebe, astept niste lucruri de la o prietena...gen patut...si-n functie de ce primesc, vad ce mai ramane de cumparat. Nu mai am nici un botosel macar de la David, pentru ca le-am dat prietenelor mele pe toate, inclusiv patutul, etc.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Hai mai Amalia, ai dat tot, tot, nu ai mai vrut bb2. Eu am vrut sa dau cat mai multe pe principiul sa nu poarte bb2 ce a ramas de la bb1. Dar nu m-am indurat, sunt mult prea nostalgica si cred ca si acum voi pastra cateva hainute care-mi sunt mai dragi.
Si eu astept sa imi dea o prietena patutul, sa vad daca lenjeriile care le am se potrivesc. Si daca termin cu patutul mai am de rezolvat cu cadita si cu scaunul de masina. A, si poate o sa iau si eu un biberon sa fie acolo
.
Pentru mine nu am nevoie mare lucru ca la spital iti dau tot ce ai nevoie, am doua pijamale noi dar nu le-as strica la nastere.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
Amalia spune:
Nuuu Otilia! Dintotdeauna mi-am dorit mai multi copii. Daca ne ajuta Dumnezeu cu casa, poate ajungem si la el treilea, daca nu ne oprim aici. Doar ca am mers pe principiu "dar din dar se face"...si am vrut sa ajut si eu cu ce am putut. Acum nu e problema daca nu mi se da mare lucru, ca-mi pot permite mult mai multe decat cand era David bebe (atunci nu lucram si eu).
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel
criss703 spune:
Am reusit sa pun si eu cateva poze din concediu (cateva deoarece de obicei fac cu sutele ...in ziua de azi nici nu e greu
).
Diana21 felicitari pt. bebelina si rezultatele tale bune (toate vor fi bune
!!)si acum poti vedea si pozele mele dar la likul de la semnatura mea nu din contul comun (inca nu am incercat sa le pun acolo)
Otiliav multumim pt. vestile despre Amalia
,trebuie sa fie bine si ea si bb cel saltaret
Gyne55 sanatate multa si tie si sotului tau (nu puteti pleca cateva zile intr-o statiune sa va relaxati ??
)
In speranta unor vesti mai bune , va pup si va urez noapte buna 
Criss
26+
http://community.webshots.com/user/criss703
criss703 spune:
Am uitat sa scriu la ultima poza din concediu in care sunt "asa mandra si cu nasul pe sus !!
" e din cauza ca imi sarbatoream 32 de ani si 26 saptamani ai bebelinei + 2 guri de vin 
, la pensiunea Noel din Olanesti ...gata am plecat la culcare
Criss
26+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Criss, doamne ce slabuta esti la asa burtoi. Cum reusiti fetelor, tu, Diana, Dandusa, niste sirene sunteti. Am vazut ca si tu ti-ai luat nasul la purtare
, eu as vrea sa fac o poza ca burtica asa cu buricul pe post de nas si sa desenez obrajorii, gurita vesela
.
Apropo, a mai vorbit cineva cu Dandusa, inteleg ca-i ocupata dar acolo un salut zilnic ma mir ca nu a intrat ca ea este fata vorbareata.
24+
Pozele noastre
wndyctygirl spune:
Cris moaaaaaaaaaaaama ce bine-arati...32 ha, sa-mi zici tanti!!!!!!
Miram draga mea, umor in mod sigur detinem, sanatate mentala....io una cred ca n-am beneficiat de asa ceva vreodata...ei bine, face parte din sharmul meu proverbial...daca va pun poze cu ce body-uri traznite i-am luat lu' fii-mea azi o sa ma ardeti pe rug....
Gynie imi pare sincer rau ca treci prin ce treci....in perioada asta trebuia sa aiba cineva grija de tine si sa te rasfete ...nu sa cari si alte probleme in spate...dar o sa treaca, o sa vezi, si va fi bine...
Otiliav si Diana multumim pentru vestile despre Simona, ma bucur mult ca e bine, si o sa fie si mai bine...
Diana darling inteleg perfect prin ce treci, si eu dadusem in paranoia zilele trecute din cauza lenei lu' fii-mea mai ales dupa atatea vesti proaste citite insa sunt convinsa ca e ok, sunt inca in zodia resemnarii tacite!
Ma bucur ca baby al tau e bine....Doamne, mult a fost , putin a ramas...
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Carmendu era sa uit...m-am scarpinat pe burta de ras cand am citit ce vise te bantuie noaptea....soatza ta stie cu ce te delectezi tu noaptea???
am avut si eu baieti frumosi bantuindu-ma pe la 23-26 de saptamani...pe urma pauza ...si acum coshmaruri...daca intradevar sunt undele lui fiica-mea mi-e mila de viitorii ei boyfrienzi...caci ea va fi la fel de truly luly ca mami...
Monica bravo pentru rezultatele..ei, ma bucur ca veniti cu vesti bune...lucrurile incep sas intre in normal!
Diana multam fain de incurajari...auzi, buna ideea cu cui pe cui...n-as putea substitui cu o mare de bere, martini, ceva???? Ei ho ca glumesthe baba puritana...
27+ cu