Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Diana, eu nu le-am citit pe fete, nu pot spune de ce anume, una singura o cunosc personal pe Nally, dar ea are gemeni si intra rar. Am remarcat insa titulatura de "norocoase" si m-am gandit prima data cand am vazut oare chiar asa, sa fie prima odisee fara vesti triste, ar fi fost bine.
Din pacate cu cat a crescut numarul de mamici de la o odisee, cu atat s-au adeverit statisticile negre.
La fiecare odisee de acum a fost cel putin o tragedie, ba la noi zic eu ca au fost cele mai multe sarcini pierdute in trimestrul II dar si in general din pacate. Oricum nu putem compara dramele acestor familii, dar prea multe vesti triste in ultimele doua luni.
Imi pare rau pentru verisoara ta si pentru toate vestile triste de pe forum, parca pe fiecare zi trebuie sa intelegem cat de mici suntem in fata destinului, pur si simplu nu noi controlam firul vietii.
Am fost in pat, m-am asezat intr-o parte ca stiu ca nu-i place asa si a inceput sa miste bb.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
diana21 spune:
Otilia,
ma bucur ca a inceput bebelina ta sa topaie! Am observat si nici bebelusului meu nu-i place cand stau pe o parte...ma intreb de ce oare ca prin carti scrie ca e cea mai confortabila pozitie!
Am vorbit cu Simona, m-a sunat ea, e inca in spital, i-au refacut cerclajul vineri si e binisor. Nu mai are contractii, insa o doare burta, dar eu cred ca e de la traumatism, e mult sa suporti doua cusaturi pe col in doar o saptamana...Oricum, eu nu inteleg cum s-a putut desface primul! De data asta i-au facut anestezie generala! I-am zis ca va ganditi la ea si va pupa pe toate!
Se pare ca si bebe al ei loveste cu putere in col si are si niste tesuturi foarte subtiri, chiar asa s-a exprimat, ca are peretii uterului foarte subtiri...si poate si de aia i s-a desfacut prima cusatura.
Oricum, e bine acum, sa speram ca a trecut pericolul pt ea!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe
criss703 spune:
Ceau fetele 
Slaba miascare azi pe forum , chiar am ramas uimita cand nu am gasit Odiseea noastra pe prima pagina ![]()
Diana21 imi pare rau de verisoara ta
cat si pentru bebebe de la cealalta odisee
.....sper sa fie bine de acum in colo si sa ajungem cu bine toate la termen 
Oliliav si Diana21 am observat ca si eu cand dorm/stau pe o dunga (pe stanga la mine) bebelina incepe sa protesteze
chiar in coastele mele , nu ma deranjeaza mai ales ca e o posibilitate de a o simti miscandu-se , ma gandesc doar daca pe ea o deranjeaza 
Simona sanatate si putere multa ...si te asteptam iar pe forum sa ne scri 

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara ! 
Criss
26+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Chiar vroiam sa intreb daca stiti ceva de Simona. Am vrut sa-i dau sms azi de dimineata dar m-am luat cu alte treburi, am avut musafiri, prietena Anei a dormit la noi, iar eu printre ele.
Nu stiu voi cum sunteti dar eu ma uit mereu pe listuta si cand vad mamici care nu au mai dat un semn de viata ma intreb ce este cu ele. Azi m-am bucurat ca le-am vazut active pe la alte subiecte pe Flori76 si Ancaoradea, sunt bine.
Brie, stiu ca a plecat in Grecia, dar oare nu s-a intors?
La fel si Loren@ la mare.
Nu mai spun de Alra de care nu stie nimeni.
Darling, Simona73, Marguta, I_fotache, oare ele ce fac?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
Andy08 spune:
Mai, fetelor, dar de vreo 2 saptamani parca curg vestile proaste.... Iar in Canada este o epidemie de Listeria....de la o companie de carne si mezeluri. Compania si-a retras produsele de pe piata, dar cazurile se inmultesc pe zi ce trece si sunt deja 4 morti, iar oficialii asteapta ca in urmatoarele saptamani sa apara si mai multe cazuri....vai si amar.
Diana, Dea: 
Simona: Multa sanatate.
Otilia: Nici Olivia nu am mai scris de f. mult timp. Ma uitam la lista cu fetele de la odiseea noastra care au pierdut puiutzii.....tare lunga e! Parca e mai lunga decat la alte odisei. Nu ai vrea sa adaugi la Maria K ca este gravidutza din nou? Sa adaugam o nota de speranta....
Andy
23+
cherieactiv spune:
buna seara fetelor...am citit tot insa ma grabesc sa termin bagajul sa pot pleca tai tai...oricum plec un pic trista,copchilu asta al meu nu prea misca de 2 zile...aproape deloc...mi-am luat tensiunea ...140 cu 100...hmm...oricum imi iau compu cu mine si revin ....

....parca si mi-e si frica de drum...accident in autostrada super tragedie -sapt trecuta, avion prabusit -mai lipseste nava...exact cu ce voi calatori...doamne ajuta!
Cherie
24+
Alessandro
Otiliav spune:
Andy, ai dreptate, ar trebui sa adaug sau poate ar trebui sa o intreb pe Maria daca este de acord. Si ea si Pyc sunt gravidute da ianuarie-februarie. Sa speram ca si alte fete cat mai curand.
Da si de Olivia am intrebat de mai multe ori, la fel si de Oana_Oana26, dar nu stie nimeni nimic.
Oricum m-am gandit eu ca cel mai bine ar fi ca fiecare sa trimita un numar de telefon pe mailul comun. Daca mai aveti vesti despre vreo mamica din lista dar care nu a mai intrat spuneti va rog. Eu de obicei dau la membri, scriu numele si vad de cand nu au mai scris, si uite asa creste tensiunea. Daca am timp we viitor studiez mai bine problema, pentru ca sunt unele mamici care sunt active dar nu aici, ma bucur cand le citesc pe la alte subiecte si vad ca sunt bine.
25+
Pozele noastre
monicus spune:
Salutare graviduzelor,
Multumim frumos wndyctygirl. Suntem in al noulea cer. Suntem bine si crestem. Am avut emotii mari cand am vazut-o pe ecran. Este fetita noastra draga... care o iubim enorm de mult.
Sarcini usoare la toate gravidutzele.
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
23+
AMR 17 saptamani
futuremother spune:
buna dimineata fetelor!
nu am apucat sa citesc nimic din urma, am intrat sa va salut in primul rand si recuperez repede.
am fost in concediu, suntem bine ... asa cum sper ca sunteti si voi
la toate si bafta multa!!!
27+
si mamica 
AMR 12 sapt si ceva
leeloo5979 spune:
O noapte de cosmar...desi se racorise afara considerabil...mi-a fost rau de nu s-a putut de ajunsesem sa ma gandesc la toate prostiile. Nu stiu exact de la ce ...dar m-au apucat niste dureri insuportabile de stomac, de nu mai stiam cum sa stau. Bebele era si el agitat...intr-un final am luat un Maalox, am inceput sa elimin gazele si s-au mai linistit apele...doar ca m-au luat maselele.
De abia astept concediul de odihna din septembrie, de pe 8-19 sept...apoi pe 6 octombrie am sa intru in prenatal. Desi am un job bun, am inceput sa ma satur de mers la munca...asa ca numar zilele din cele 4 saptamani ramase!!!
Leeloo
29 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png