Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 20
futuremother spune:
leeloo cu maselele am tras si eu acum vreo 2 sapt, am crezut ca mor, te inteleg .... sper sa scapi repede de disconfort
27+
si mamica 
AMR 12 sapt si ceva
monicus spune:
leeloo5979trebuie sa stai linistita. Daca tu esti agitata si bebe
este agitat. Trebuie sa incerci sa stai linistita si sa iei lucrurile cu calm.
O sa vina si concediul mult asteptat. Sa cvezi ca va trece repede perioada asta pana la concediu.
Trebuie sa ai mai multa gria de tine.![]()
http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta
23+
AMR 17 saptamani
Hera25 spune:
Buna dragele,
Noi suntem bine, la fel si bebelina noastra.Mie mi se tot pare ca am o burtica mica...., dar sper sa fie in regula totul.
Am citit ce s-a intamplat la odiseea de sept-oct, CRUNT.Mie se pare incredibil.Si ma afecteaza rau de tot toate nenorocirile asta, de ma apuca o frica...de nu mai pot.
Noi nu am cumparat nimic pt bebelina, tot din acelasi motiv, superstitiile astea.Atatea nenorociri si la stirile de la TV...Cum e posibil oare, pt ce sunt pregatiti atatia ani medicii astia?..ca sa ce?duci sarcina bine merci la bun sfarsit si in loc sa-ti dea bebele acasa,ei spun ca a murit din motive necunoscute.Off Doamne, rau de tot ma afecteaza. Nu cred ca as putea face fata la o asemenea nenoricire.
Sper ca nu v-am suparat prea mult, dar atatea nenorociri se intampla in jurul nostru....si noi nu putem face nimik caci suntem in mainile incompetentei medicilor...
Haideti ca voi mai reveni....sa-mi treaca un pic supararea asta....![]()
29+ 
miram spune:
salutare!
si eu imi cam numar saptamanile dar nu stiu deloc ce sa fac fiindca eu am o situatie mai dificila in sensu' ca jobul e bun, dar primesc juma' din bani pe cartea de munca adica sunt salariu si juma' pe contract de drepturi de autor( dar platesc impozite si tot e legal nu-s bani negrii) asa ca nu stiu care va fi treaba cu banii din prenatal...concediu etc Teoretic mai am si concediu de odihna dar se va basica colega...caca...cred ca si eu sunt cam proasta si imi fac probleme degeaba.
tot nu am mailul si parola de la mailul comun!!! Vreau si eu!
Mira
24+
leeloo5979 spune:
Am uitat sa precizez de ameteli: de ieri, cumplite. Ieri am si stat in pat, si cum ma intorceam de pe o parte pe alta, ziceai ca se intoarce si camera cu mine. Acum sunt la munca, si vad ca persista...sa fie oare de la pauza prelungita de Elevit (terminasem o cutie acum 3 sapt, si de atunci tot pauza am facut). De amintit insa ca am inceput sa beau lapte zilnic, ceea ce este o imbunatatire substantiala...daca stai sa te gandesti ca eu cu lactatele nu prea am treaba. Saru'mana de raspunsuri fetele dragutele!
Leeloo
29 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
oceanborn spune:
Salutare fetelor!
Leeloo du-te la un control..ametelile pot fi din mai multe cauze, anemie, tensiune etc. nu-i de glumit...ai grija de tine si de bebe!!!
Windwild
......
As vrea si eu mailul comun si parola.ms
Va urez tuturor o saptamana linistita , fara probleme, numai cu vesti bune!!
(am schimbat si noi semnatura
...ce repede trece timpul...)
26+
Thomas
nebunica-zapacica spune:
Buna, burtici!
Leeloo, incearca sa vezi cat ai tensiunea, eu stiu ca ametelile pot fi legate de o tensiune mica/mare si nu e de glumit.
As vrea si eu adresa de pe mailul comun si parola, pls, am mai salvat cateva materiale de acolo si daca lipsesc pot sa completez.
O saptamana frumoasa toturor
! 
29+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag