Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 18
diana21 spune:
Am schimbat si noi semnatura 

Manumanu, eu ma iau dupa tabelul asta
Luna 1 - 1-4 saptamani
Luna 2 - 5-8 saptamani
Luna 3 - 9-13 saptamani
Luna 4 - 14-17 saptamani
Luna 5 - 18-22 saptamani
Luna 6 - 23-27 saptamani
Luna 7 - 28-31 saptamani
Luna 8 - 32-35 saptamani
Luna 9 - 36-40 saptamani
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe
Mirtha spune:
In 4 zile. Incluzind simbata si duminica . Vineri am facut comanda iar luni era in Craiova .L-am ridicat marti pt. ca luni nu eram acasa cind au venit cei de la firma de curierat.
Pretul total - produs + transport - este afisat inainte de a da confirmarea finala si de a tasta datele de pe card - daca platesti online.La ridicarea produsului nu mai platesti nimic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu fetele care ati comandat de pe bimbomarket, cam i cat timp v-au ajuns produsele? Vreau si eu sa comand acolo carucior, am gasit o oferta foarte avantajoasa care include si scaunele auto, deci pana la urma merita... dar as fi vrut sa stiu cam cat face, ca sa stiu cand sa comand... manu 23+ + ![]() |
Mirtha
31+
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Amalia spune:
Mirtha saru mana!
La fel si tu sa le porti sanatoasa! E bine ca ti-ai terminat bagajul de acum. Asa intentionez sa fac si eu..ce mai am d pus (cateva chestii mai mici) le pun dupa urmatorul salariu. Si la David am facut la fel, din luna a 7-a aveam bagajul facut.
Acum reorganizez casa, dulapurile, triez, arunc, etc...pentru venirea lui bebe (sa-i facem si lui loc in dulapuri, nu de alta) si pentru inceperea scolii lui David...care se apropie cu pasi repezi
...si e cazul sa golim biroul de jucarii, puzzeluri, etc, etc..
Diana sa stii ca asa este. El este fericit si relaxat acolo...numai noi "plangem" dupa el aici. Rasfatat, nu stiu cat sa spun ca se rasfata. De pe la 4 ani incoace a devenit un copil tare bun, isi cunoaste limitele, nu e genul care sa ceara sa i se cumpere ceva, e constient ca are ce-i trebuie. In ce priveste programul, l-am spus deja si la bunii si-l stie si el...ca-i e necesar somnul de pranz pt. ca de fel e tare matinal, ca nu are voie zilnic la calculator, decat maxim o data la 2 zile si cate o ora...ca mai mult de o ora de desene pe o zi e suficient..si cam asta e. Practic TV-ul, calculatorul si somnul de pranz sunt singurele "restrictii"..dar cum asa a crescut cu ele, nu i se par corvoade si nu cere in plus.
Fericirea mare provine acum la bunici din faptul ca-l vor scoate cat e ziua de lunga afara, ca are cineva timp EXCLUSIV de el, nu seara cand se vine de la servici...de aici fericirea lui, si pentru asta il inteleg din suflet!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
Mirtha spune:
Diana salteaua pe care am cumparat-o are lungimea 120 cm , latimea 60 cm iar grosimea (inaltimea) este de aprox. 14 cm.
Mie mi se par destul de flexibile - intinzacioase cearceafurile cu elastic de la BC (am probat asa peste salteaua acoperita cu plastic, inca nu am desfacut plasticul pt. a nu intra praf)dar am primit de la prietena mea si vreo 4 cearceafuri cu elastic pe contur din finet si in caz ca se rup, intra la apa sau din contra se lasa - am rezerva din finet.Pt. patul nostru am avut surpriza sa constat ca cearceaful frotierat cu elastic pe contur...s-a latit dupa spalari succesive.
Cred ca la mine a contat si grosimea saltelei pt. ca s-a mulat ok.
Sincer nu cred ca vei avea probleme cu o saltea cu o lungime mai mare de 10 cm decit cearceaful dar depinde si de grosimea saltei. In general saltele pt. copii nu au grosimea (inaltimea) mai mare de 10 cm.
Mai bine sa fie intins la cearceaful decit sa faca cine stie ce cute.
Cumpara unul de proba si verifica-l.Cred ca e cea mai buna solutie.
Edit : Felicitari pentru semnatura! Hai ca poate totusi nasti la termen si facem un bairam la Filantropia ! Ca vad ca nu avem stare de nici un fel.

Mirtha
31+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Amalia cam pe aici suntem si noi acum. Mesterii au plecat iar sotul organizeaza dulapurile in sufragerie - le monteaza , le aseaza , le ridica pe pereti , sunt trei sferturi corpuri suspendate - dupa care impreuna , probabil o vom chema si pe mama urmeaza sa aranjam haine , carti in dulapurile mobilei din sufragerie.
Lasam biblioteca din camera lui bebelina pentru produse - bebestrummf.
Spor la aranjat . Urmeaza runda II si la noi.
Mirtha
31+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
diana21 spune:
Mirtha, mersi de raspuns! Cred ca asa o sa fac, iau unul si vad daca merge. Eu am ajuns la concluzia ca e inutil sa cumpar lenjerie de patut, in primul rand pt. ca nu am de gand sa folosesc perna. In al doilea rand, invelitoarea pt. pilota iar e inutile in conditiile in care eu o sa-l pun pe bebe in sac de dormit (am gasit unul super in Cora, e subtire, din bumbac, nu are captuseala groasa cu vatelina, se inchide cu capse pe umeri, e perfect) in cel mai rau caz (pt ca eu sunt friguroasa si am in casa 24 grade iarna)...stiu de data trecuta ca nu voi folosi plapumioara sau patura groasa la bebe, deci nu am nevoie de lenjerie. O sa iau aparatorile laterale din Ikea pt. ca mi se par super vesele si le pot asorta cu draperia. Asa ca ramane sa mai iau doar cearceafuri simple, din bumbac flausat.
Amalia, asa e, cea mai mare bucurie a mea e s-o stiu fericta acolo si in centrul atentiei. Mama sta numai dupa fuduletul ei
non-stop. In plus, sta de dimineata pana seara in curte, la aer curat (mai ales ca ai mei locuiesc foarte aproape de o padure)
Nici ea nu e un copil rasfatat (in sensul de neintelegator si obraznic), insa e mica deocamdata, nu intelege anumite situatii ca si David al tau. Insa nici ea nu face "circ" daca nu primeste ceva, niciodata nu s-a tavalit pe jos, Doamne fereste, prin magazine, din contra, ma intreaba daca avem bani pt. ceva anume. Daca nu, intelege ca o sa luam lucrul respectiv data viitoare.
Insa mama nu ii refuza nimic, si e normal avand in vedere ca o vede de trei ori pe an, si atunci ea intinde coarda
si cere cam tot ce nu a primit aici pe motiv ca e de proasta calitate. Eu incerc sa o invat de-acum ca cel mai important lucru la un produs este calitatea, asa ca nu ii cumpar porcarii. Nu i-am luat niciodata papusi Barbie, are doar cateva printese Disney (Ariel, Alba ca Zapada, etc.), insa nu sunt de acord cu papusile kitsch, pline de margele, rujuri, fuste scurte si sclipicioase, imitatii ieftine ale variantelor originale. Ei, asta zic, mama ii cumpara si astfel de prostii. Insa, ma rog...asta e la bunici si ea stie ca acasa avem alte reguli. O sa-si aminteasca cu drag de vacantele astea si asta e tot ce conteaza, pana la urma!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Vai ce ma oftic, am incercat asa de proba sa vad cat m-ar costa carutul cu transport, taxe si vad ca bimbomarket nu livreaza in Norvegia, cel putin nu este in lista
.
Mirtha, e greut carutul dar noi stam la parter, il pot lasa si in garaj si in camera de depozit. Cel pe care l-am avut la Ana este si mai greu, Hauck, si trebuia si sa cobor cu el 2 etaje cu liftul si vreo 7 trepte in fata blocului (acum au pus o rampa pentru mamici).
Am tot discutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca nu merita sa dam mai mult de 700 de euro, o varianta ar fi sa asteptam ofertele de Craciun ca acum preturile pe aici sunt cam nesimtite, adica un set 3 in 1 depaseste 1000 de euro.
Diamisha, citeam pe la capitolul 62 ca ai vazut un carut fain din Suedia, e cumva vorba de Brio?
Diana, va mutati la 4 camere?
Felicitari pentru noile semnaturi, ce-mi place cand mai trece o mamica de 30s.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
diana21 spune:
Eu sunt in stare de soc, la odiseea de sept.-oct, pe care o citeam zilnic, un bebe s-a transformat in ingeras...Nu imi vine sa cred!!! Ce se intampla??? Nu stiu daca mai intru, deja e prea mult...nu pot sa sa mai citesc pt. ca simt ca ma sufoc!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Of Diana, chiar nu citisem azi la alte odisee. Acum am incercat sa aflu ce s-a intamplat dar nu am aflat nimic. Era aproape de termen, singura idee care imi vine in cap este o circulara sau un nod de cordon. Sunt speriata de-a binelea, eu nu voi mai avea nici o ecografie aici, Dumnezeu cu mila.
Imi pare foarte rau ca se intampla atatea tragedii. Ce poti sa-i spui unei mame care pleaca acasa din spital cu bratele goale.
Si bebelina mea nu a miscat dupa masa de pranz asa cum obisnuia...
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
diana21 spune:

de asta am zis ca nici o sa mai citesc la alte odisei, mi-e groaza deja...ma atasasem cumva de fetele de acolo pt. ca ma uit la pozele cu burticile lor de mai bine de jumatate de an, deja le stiu bine...citeam acolo pt. ca ma inspiram de la ela cu cumparaturile, analizele, etc. Monica nu a avut pb., eu nu imi amintesc sa se fi plans de ceva de-a lungul sarcinii ei, ma rog, nu pb. majore. De aia sunt socata!!! Pe ea o retinusem in mod special pt. ca are un delfinas foarte dragut tatuat pe burtica...Mi-e aproape imposibil sa cred ca te poti duce la spital, in sapt. 37, si sa se intample asta, dintr-o data...La 37s am nascut-o eu pe Ianca, esti la termen, practic...
Si azi...poate de aia m-a si afectat asa tare, se implinesc 16 ani de cand a murit verisoara mea, la sase anisori, calcata de o masina 
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe