Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Uf, mai avem o saptamana fara David
. weekendul asta ne-am abtinut si am stat cuminti acasa, nu ne-am dus in vizita la bunici sa-l vedem, ca prea se simte in elementul lui acolo
. Aseara am iesit la film, sa uitam ca nu avem la ce ne intoarce acasa..doamne, ce face obisnuinta din om!
se vede ca 7 ani a fost NUMAI al nostru.
Important este ca el este foarte fericit acolo si se intelege foarte bine cu bunicii.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Neata!
Amalia, wow cw de achizitii, dar nu stati pe ganduri.
Multe din cremele pentru funduletz nu sunt recomandate nou nascutilor, Ana fiind grasuta si alaptata la san, facea kk si de 8 ori pe zi, se irita repede. Am incercat Bepanthen, Triderm, Panderm (sper ca mai tin bine minte
) si daca nu trecea deloc deloc ajungeam la clasicul albastru de metilen si fundul la aer
.
A, eu zic sa te bucuri de perioada in doi, faceti si voi o baita cu spuma, nu apa fierbinte, citeste in liniste o carte. Eu asa as proceda.
Manumanu, osa vezi cum intri si tu in febra achizitiilor, luna a 7-a este ideala pentru cumparaturi, burta nu enorma mai poti merge prin magazine, iar superstitiile incepi sa le lasi in urma.
Cadita din aceea fara scurgere cred ca gasesti la tarabele cu plastice din piete, sigur vei gasi undeva.
Mai este si un alt aspect al achizitiilo, cine este la primul bb se gandeste altfel la achizitii daca mai vrea un bb va mai avea ocazia sa le foloseasca inca o data.
Eu sunt la al doilea copil si mai exista si posibilitatea sa ne mutat peste un an sa zicem.
Dar tare mi-ar fi placut si mie macar acum sa am un dormitor ca in reviste pentru bb, asta-i dezavantajul cand faci copii de tanar dar nu ai casa
, poate la al treilea
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Winndwild, imi pare rau!Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe si sa vina cat mai repede la tine un bebe sanatos!
Fetelor, noi azi am schimbat semnatura.Nu am mai intrat de cateva zile...treburi casnice...sunt in medical pana pe 3 sept cand se intoarce medicul meu.Dureri de mijlloc si de burtica mai am din cand in cand si cred ca pana la urma o sa ajung la Gyniral.
Sunt singurica acasa, sotul e de dimineata de la 7 la parintii lui sa coaca pe gratar ardei si vinete pentru iarna.Sper sa vina repede ca sa se odihneasca...
Ramo
24+ 
Puiutul meu scump
Otiliav spune:
Mirtha, pana la urma ati comandat caruciorul de care spuneai la capitolul 60, cel de www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_182/products_id/1387" target="_blank">aici. Sotul meu mi-a spus ca i-ar placea tot Chicco, cel de www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2867&c_id=33&cf_id=40" target="_blank">aici care are in plsu si baza pentru cosulet si rotile se invart la 360 de grade si probabil si alte diferente ca si la bani este diferenta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
Mirtha spune:
Buna ...dimneata , ziua ...eu abia acum m-am trezit!
Am fost aseara la o nunta-botez si am ajuns pe la 03 acasa . Prieteni vechi , ne cunoastem de 14 ani , doamne cum a mai trecut timpul , ne-am simtit excelent , ne-am intilnit toata gasca din studentie plus ce am agatat dupa si am lipit constiincios la grup. Am mincat de am rupt , pentru prima oara de cind sunt gravida am facut un exces alimentar (sper sa nu ma coste prea tare) si am dansat...ei , as fi vrut eu cu moderatie dar nici vorba : am dansat de am rupt cu tot cu ligamentela ! (si asta sper sa nu ma coste prea tare.) Problema e ca acum suntem cam teleghidati amandoi.
Aaaa..si sa nu uit de 2 zile mi s-a ridicat burta in capul pieptului si are aspectul uui pepene verde urias.Plus ca in capul pieptului , acolo unde ar fi trebuit sa fie stomacul de odinioara , acum e tare si rotund...
O sa incerc sa va raspund pe rind , ca uit de la o pagina la alta.
Otilia , Diana cadita cu suport de infasat este aproape identica cu cea de la CAM Iseo pe bej (o gasiti pe site-ul de la trei ursuleti , nu ma lasa sa pun link , cica e reclama pt. ca au forum cu discutii pt. copii), numai ca difera culoare : a noastra este galbena , suporta pina la 14 kg si nu mai stiu dimensiunile pt. ca nu sunt trecute pe cutie.Stiu ca in prospect scria ceva de pina la 12 luni dar am dubii. Mie cadita nu mi s-a parut chiar pina la la 12 luni.Poate pina la 12 luni in conditiile in care baita va fi facuta din pozitia stat in fundulet.In rest e identica cu modelul CAM Iseo prezentat pe site-ul de la trei ursuleti, iar acest site e singurul care afiseaza produsul.
Carmendu cearceafuri din bumbac frotierat si jersey poti gasi si la Magazinul Babycomfort. http://blog.babycomfort.ro/showroom
Pe dimensiunile cautate de tine.Si multe alte produse necesare nou nascutilor la preturi ok.Produsele sunt de origine austriaca.
Nu am cumparat umidificator dar voi cumpara pentru inceput dipozitive pentru apa , sunt din metal si ceramica - se gasesc la Metro - care pot fi agate de calorifer. Daca nu dau randament voi achizitiona si umidificator.
Mirtha
31+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Da , Otilia acela este numai ca cei de la Bebecurier mi-au comunicat ca nu mai au produsul pe stoc si l-am comandat de la Bimbomarket.http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=4521
Si cel afisat de tine pe 3 roti e super ok ca dotari problema e doar greutatea. Acum indiferent ce varianta alegi , produsul are si dezavantaje si avantaje. Toate criteriile chiar nu pot fi cumulate obiectiv intr-un singur produs.(nu m-am uitat la cele cu preturi high - scapa sferei mele de interes, acolo da , s-ar putea gasi un produs care sa cumuleze toate caracteristicile).
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Mirtha, pana la urma ati comandat caruciorul de care spuneai la capitolul 60, cel de www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_182/products_id/1387" target="_blank">aici. Sotul meu mi-a spus ca i-ar placea tot Chicco, cel de www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2867&c_id=33&cf_id=40" target="_blank">aici care are in plsu si baza pentru cosulet si rotile se invart la 360 de grade si probabil si alte diferente ca si la bani este diferenta. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+Pozele noastre |
Mirtha
31+
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
manumanu spune:
Otilia, ai dreptate... de fapt febra cumparaturilor, ea exista, punerea in practica e mai grea... din cauza superstitiilor si a altor restrictii...
Apropo de luna a 7-a... eu sunt in confuzie cu privire la in ce luna sunt... la 23 sapt si 4 zile??? La inceputul sau la sfarsitul lunii a sasea?
manu
23+
+ 
Mirtha spune:
Carmendu , Manumanu inainte de a cumpara saltelutele din nuca de cocos , fibra nu stiu de care , iarba de mare sau din aceasta categorie incercati sa cititi parerile exprimate la capitolul Parintii intreaba. Majoritatea opiniilor nu sunt favorabile acestor tip de saltele.
Amalia...te rog nu ma omori. Din bumbac , uni 

. Sa le porti cu sanatate si noroc! Eu mi-am facut deja toate cumparaturile pt. bagajul gravidei pt. spital - inclusiv geanta de voiaj noua . Toate sunt produse indicate pt. gravide si lauze. Sper sa nu raman cu ochii lungiti la ele si sa ajung sa le folosesc in tomna.
Mirtha
31+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
diana21 spune:
Neata, fetele! Nu stiu daca va vine sa credeti, da' eu acum m-am trezit
! Am stat aseara pana la ora doua in oras si am adormit pe la trei...Acum ma simt de parca am cazut in cap de la etaj, nu mai sunt obisnuita cu viata asta de adolescenta
Dar am zis sa mai profitam si noi ca miercuri vreau sa-mi aduc strumful acasa (probabil ca va veni cu forta
, ca vad ca nu vrea inca)!
Amalia, sa stii ca eu rezist mult mai greu fara ea decat ea fara mine! E in elementul ei acolo, o prosteste pe mama sa-i cumpere toate tampeniile pe care aici nu le primeste (de ex. si-a cumparat o porcarie de sampon doar pt. ca e in cutie cu Mickey Mouse), sare peste somnul de pranz, se culca seara taziu...deh, viata fara reguli foarte rigide, ca la bunici...Cred si eu ca nu vrea acasa si la gradi
Carmendu, distractie placuta deseara!
Mirtha, uaaaau, se pare ca ieri a fost ceva in aer ca vad ca am avut program artistic
!
Ah, mi-am amintit ca vreau sa te intreb ceva. Cearceaful acela cu elastic pe care l-ai cumparat tu, crezi ca s-ar potrivi si pe o salteluta mai mare cu 10 cm decat a ta? Te intreb pt ca patutul lui bebe va avea 150 cm si cel mai mare cearceaf cu elastic e pt. saltelute de 140 cm. Oare se intinde suficient sau ar trebui sa fac pe comanda unele?
Otilia, sa stii ca nici Ianca nu a avut camera ei in primele cinci luni de viata pt. ca si atunci, ca si acum, eram in mutari si renovari. Se pare ca la noi, cu fiecare bebe care vine, vine si o casa noua, la pachet!
Ma duc sa iau si eu micul dejun
si revin! Doamne, cred ca ultima data cand am dormit pana la ora doua ziua a fost acum vreo zece ani, dupa un Revelion!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
27+
Asa creste bebe
manumanu spune:
fetele care ati comandat de pe bimbomarket, cam i cat timp v-au ajuns produsele? Vreau si eu sa comand acolo carucior, am gasit o oferta foarte avantajoasa care include si scaunele auto, deci pana la urma merita... dar as fi vrut sa stiu cam cat face, ca sa stiu cand sa comand...
manu
23+
+