accident aviatic pe aeroportul din madrid
Raspunsuri - Pagina 3
Fomalhauti spune:
Stau si ma gandesc la toate acele lucruri marunte care ne fac sa alegem o zi sau alta pentru a pleca in concediu. O oferta a unui hotel....o nunta sau o aniversare pe care nu vrem sa o ratam...toanele unui sef...Sau un credit la banca, intarziat cu cateva zile...Apoi, alegerea unei destinatii....De ce Gran Canaria? Sfatul unui prieten sau poate "hai sa incercam si altceva" dupa ani de a petrece concediul in alta parte. Niciodata nu ne trece prin cap ca e vorba de viata sau moarte....
Apoi sunt ceilalti...Cei care au vrut sa plece cu avionul acela dar nu au mai gasit locuri. Sunt cei care au plecat in aceeasi zi in Tenerife fiindca au ....ratat hotelul pe care si-l doreau in Gran Canaria.
Am sentimentul ca viata depinde uneori de lucruri aparent lipsite de importanta.....
principe spune:
PACE IN SUFLETELE FAMILIILOR INDOLIATE !
IN 2005 a cazut un astefel de avion si in VENEZUELA ,avionul venea parca din Colombia.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ForemanElf spune:
Formalhauti, ai mare dreptate.
Am citit pe blogul unui pilot italian ca unul din pasagerii care a murit era steward la Air France, iar inainte de asta lucrase la Alitalia. Pentru prima data a ales sa mearga in vacanta in Gran Canaria, dupa ce ani de zile mersese in acelasi loc.
E groaznic ce s-a intimplat. Dumnezeu sa-i odihneasca!
Laura
mihaela77O spune:
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca...doamne se intampla din ce in ce mai multe tragedii!
,ca dumnezu sa le dea putere familiilor indoliate sa treaca peste aceasta tragedie..
despre noi aici...
http://forum.desprecopii.com/frum/toic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Bic spune:
Cu accidentul asta parca mi-a murit si ultima alinare....
Mie mi-e o frica teribila sa zbor, dar dupa cum vedeti la locul unde stau, trebuie sa o fac. Dar intotdeauna ma calmez cind intru in avion si vad copii multi gindindu-ma, pina acum, ca nu o vrea D-zeu sa ia toate sufletele astea nevinovate. Apoi, iata ca in avionul de la Madrid au fost 22 de copii, dintre care 2 bebelusi. Saracii.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
hannen spune:
Eu zic sa va calmati(in special cele/cei care au "zboruri" curind)!E intr-adevar cumplit ce s-a intimplat,dar eu cred ca fiecare are un destin.Si cred ca ceea ce zicea Fomalhauti imi intareste "spusele".
De ce o zi si nu alta,de ce o destinatie si nu alta,de ce zborul ala si nu altul...???Multe "de ce-uri"!Pt. ca toti ne indreptam unde ne este destinul,sa intilnim pe cineva,sa ne distram,altii din pacate ,spre moarte!
Daca ne gindim putin ,nimic nu ne garanteaza urmatoarea secunda!La fel de "bine" putem muri in somn,la noi in pat,pe strada ne poate cadea o caramida in cap...etc.
Nimeni nu are nici o garantie,nimeni nu-si stie viitorul(si ce mare dar e,ginditi-va ca ati sti precis ziua cind ar trebui sa muriti,brrrrrr,cum ar fi???)
Asa ca lasati-va in voia sortii,a ceea ce e decis pt. voi.Faptul ca nu ne urcam in avion curind,sau ca nu calatorim spre Spania,nu este o garantie ca nu vom muri!
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care s-au dus!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita