accident aviatic pe aeroportul din madrid

accident aviatic pe aeroportul din madrid | Autor: olim

Link direct la acest mesaj

azi la ora 14.45 un avion al companiei aeriene Spanair,JK5022 Madrid - Gran Canaria , a avut un accident la decolarea de pe pista terminalului T4 de pe aeroportul Barajas din Madrid.La decolare a luat foc motorul, avionul cazand in picaj.
Se pare ca avionul trebuia sa decoleze la ora 13, dar din cauza unor probleme tehnice a decolat abia la 14.45.
Se vorbeste de 150 de morti dintre cei 174 de pasageri, printre care si 2 bebelusi, se pare ca sunt de mai multe nationalitati.
Dumnezeu sa ii odihneasca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu cred ca sunt 150 de morti. http://www.reuters.com/article/topNews/idUSLK27234920080820

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

spaniolii vorbesc despre 150 de morti, sunt datele de la 18.30.Ar fii bine sa fie doar 45, numai ca in spitale sunt 27 de oameni, 45 de morti si restu inca nu i-au gasit,oricum nu asta conteaza este o tragedie de mari proportii

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si banuiesc ca majoritatea plecau in vacanta...uhh, cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Daca spaniolii vorbesc, probabil ca ei stiu mai bine. Noi nu putem decat sa speram ca au supravietuit cat mai multi.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si la noi spuneau de 150 morti.
A inghetat sangele in mine cand am vazut stirea la tv. O colega de-a mea a zburat azi spre Madrid cu toata familia.
Nu stiu daca ma mai urc vreodata intr-un avion.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Vai, Olim, auzisem si eu la radio, fara sa stiu imprejurarile concrete in care s-a petrecut accidentul. Imi pare foarte rau pentru ce s-a petrecut. Sarmanii oameni...

Criss, asa putem gandi toti, cred, dar la fiecare calatorie, inchidem ochii un moment si speram sa nu ni se intample nimic...Doamne fereste de accidente, toti ne dorim ca acestea sa nu se mai intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

oh bietii oameni. Inteleg ca a fost o explozie...
Acum 10 minute mi-am cumparat un bilet de avion spre Spania... mie mi-e groaza de zbor si supravietuiesc numai cu un cocktail de calmante si somnifere, drogata cu alte cuvinte.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

oh bietii oameni. Inteleg ca a fost o explozie...
Acum 10 minute mi-am cumparat un bilet de avion spre Spania... mie mi-e groaza de zbor si supravietuiesc numai cu un cocktail de calmante si somnifere, drogata cu alte cuvinte.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

hehe...da' io ce sa mai zic, ca am zbor maine (de fapt azi) la 6 dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cumplit!
150 de morti au anuntat si in Germania, dintre care 4 nemti.

JG, dar zbori tot cu Spanair?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Printre morti se numara 2 bebelusi, cum ati zis, dar si 20 de copii!
http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Madrid-Plane-Crash-Dozens-Dead-As-Spanair-Aircraft-Burns-During-Take-Off-From-Barajas-Airport/Article/200808315083058?lpos=World%2BNews_0&lid=ARTICLE_15083058_Madrid%2BPlane%2BCrash%253A%2BDozens%2BDead%2BAs%2BSpanair%2BAircraft%2BBurns%2BDuring%2BTake%2BOff%2BFrom%2BBarajas%2BAirport

Mergi la inceput