Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, intr-adevar este greu insa trebuie sa vezi lucrurile in perspectiva. Sunteti tineri, la inceput de drum si veti fi cei mai bogati pentru ca veti avea un bebe. Celelalte vin cu timpul: si casa, si serviciul bun si stabil si ajutorul din partea celorlalti si banutii.

Acum, parerea mea, trebuie sa te concetrazi pe sanatatea ta si a copilului pe care il ai in pantece, dar si pe familia voastra frumoasa. Cum zicea si Roxana, nu e musai sa stai la pat toata sarcina, cu ajutorul lui Dumnezeu, te vei simti mai bine si vei putea continua sa muncesti.

Oricum, trebuie sa iti anunti anagajatorul, fie personal, fie prin departamentul de Resurse Umane ale firmei, pentru a nu mai avea neplaceri.

Eu te inteleg si cred ca multe te intelegem, pentru ca e greu fara ajutor, atat fizic, cat si financiar. Dar asta nu trebuie sa te demoralizeze, trebuie sa te intareasca.

Fii tare si oricand ai nevoie de noi, suntem aici, macar cu un sfat.

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Selene arata-mi mie o sfanta sau un sfant!noi toti din fire suntem pacatosi,eu una nu cred ca trece o zi fara sa fac vreun pacat si pacat nu inseamna neaparat sa furi,sa minti,sa ucizi etc!Dumnezeu stie din ce suntem facuti si el are rabdare cu noi si nu se plictiseste iertand,totul e sa ne recunoastem!si inca ceva,daca ar fi Dumnezeu asa de crunt incat sa ne pedepseasca pt fiecare pcat pe care il facem ,nu stiu cati oameni ar mai exista pe pamant,chiar nu stiu!nu doriti sa va casatoriti?Dumnezeu iubeste familia,El a creat-o de la inceput!of chiar mi-ar place sa te pot ajuta,dar nici macar in tara nu sunt!ma rog pt tine!

14+

edi

Mergi la inceput

Edinutza, cata dreptate ai! De fapt, nu ne ajutam nici noi, nici altii, ci Dumnezeu ne da putere sa ne ajutam singuri (cand e cazul) sau ne trimite oameni de suflet (cand noi nu mai avem putere).

Eu i-am simtit puterea lui Dumnezeu de multe ori, chiar in momente in care credeam ca totul a luat sfarsit, dar nu a fost asa. Mi-a aratat cum e viata grea, asa cum mi-a aratat ca viata este frumoasa, grea dar frumoasa.

Selene, toti pacatuim dar Dumnezeu e mare si ne acorda sanse pentru ca ne iubeste. Si voua va va da o multime de sanse si o multime de momente de bucurie.

Bee16+

Mergi la inceput

eu incerc sa dau sfaturi dupa trairile si experientele care le am avut!eu la inceput cu Radu nu aveam bani nici de o inghetata de 7000 de lei si eram necasatoriti si pe urma ne-am casatorit si Dumnezeu ne-a fost tot timpul alaturi!traiam in Buc la inceput intr-o chirie mizera si acum ma tot minunez cum de ne-a scos Dumnezeu de acolo!crede ma ca te inteleg perfect prin ce treci si ce gandesti!

14+

edi

Mergi la inceput

mmultumesc Bee pt completare exact asa e,am tracut pe jos si tot nu am murit niciodata de foame si nici de haine nu am dus lipsa,+ca de multe ori ne intra o anumita suma de bani in casa lunar,dar sunt sigura ca daca am faca calculul ar depasii suma aceea cu mult si stiu ca Dumnezeu este acela care binecuvinteza si inmulteste!
ah si Selene religia nu mantuie pe nimeni si nici nu il salveaza,ci credinta!

14+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
eu nu sunt casatorita si totusi fac copil. Deci "dublu pacat". Sa se fi suparat Dumnezeu pe mine din cauza asta? In plus, Daria a fost conceputa pe 10 sau 11 aprilie, nu era post atunci? Sa fie asta alt motiv de suparare? Si nici poruncile nu le-am respectat, parca 9 din 10 le-am incalcat... N-am fost o persoana religioasa, edi, vezi bine ca va cer voua parerea / sfatul / ajutorul moral, nu ma simt asa de apropiata de Dumnezeu... Iar cu credinta... e ceva mai ciudat la mine...

aoleeeuuu pliiiz nu mai zice din astea. eu cred ca esti nitel cam suparata azi. vb Andreei, nu e asa ca o simti bine pe pitica si ca te bucuri de ea? lucrurile se rezolva.. dar nu si daca stai si plangi, da?
hai ca scot deja comitetul de bataita la ordine... ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

edi, sa nu crezi ca nu apreciez incurajarile tale, doar ca eu nu sunt obisnuita sa cer ajutor de la Dumnezeu, nu stiu, imi pare o actiune falsa, fiind facuta de mine, pentru ca eu nu am fost crescuta cu credinta si iubire fata de Dumnezeu, nu stiu ce este respectul fata de Dumnezeu... Ma cearta iubi cand scap cate o injuratura cu Dumnezeu sau "sfantul negativ", zice ca nu e bine... Ma rog rar, si, cand o fac, mintea imi mai fuge si pe de laturi, nici macar nu reusesc sa ma concentrez bine la ce fac, si iar imi pare ceva fals, lipsit de onestitate, de dedicatie... Dar asta e alta discutie, una lunga, zic eu... :)

andre_ea, cand cer eu bani imprumut, n-are mai nimeni... Ma refer la sume mai mari, asa, de la 1 milion in sus... S-a intamplat de atatea ori chestia asta, ca mi s-a facut lehamite... Bunicii ce mai aveau, saracii, dar acum, bunicul a murit, bunica nu are decat pensie de urmas... Matusa mi-a mai dat bani, in cateva randuri, dar i s-a acrit si ei, a zis ca "nepotii n-o cauta decat pentru bani"... Nici matusa nu stie ca sunt insarcinata, dar va trebui sa afle, ma pregatesc de scandal, ca e om cu doua fetze...

roxi, era un mesaj cu bataie lunga... Pana la Biserica, daca se poate, ca ea baga in cap omului idei tampite...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Selene, nu te mai gandi la momentul in care a fost conceputa Daria sau ca nu esti casatorita sau la cine stie ce altceva. Gandeste-te la viitor, un viitor frumos alaturi de barbatul pe care il iubesti si de puiuta voastra.

Si haideti fetelor cu optimismul inainte!!! Nu rezolvam nimic daca plangem, haideti sa luptam!

Plus ca nu stiam ca e un comandament de bataita pe aici, parca asa zicea Roxana

Bee16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bine, gata, sunt cuminte, incerc sa mai lucrez ceva... O sa va mai stresez mai tarziu...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Roxana_asear i-am spus la Radu ca tre sa fac poze,asa si unde imi fac eu contul in webshots?unde sa intru eu?ca Radu ajunge seara la 8 jum acasa si tot uit sa zic sa ma ajute si poate daca ai tu timp ma ajuti si asa rezolv eu ca si asa ma plictisesc,cu toate ca azi vreau sa fac ciorba gulyas cu carne si asa poate mananc si eu!

14+

edi

Mergi la inceput