Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Edi, ce e aia ciorba gulyas?

Bee16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, mai am o intrebare. Cantarul zice ca am mai luat un kilogram, si la echografia din spital mi-a zis doctorita ca a mai crescut bebelina. E bine 3 kg pana la 5 luni si jumatate?

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Selene_sa stii ca nu esti falsa deloc!din contra esti o fata sincera care stie f bine unde este si pe ce pozitie joaca!a fi fals este sa nu te recunsoti!ai sa vezi ca vei iesi din incurcatura!daca ai sa vrei sa discuti cu mine vreodata despre asta da pm si iti dau adresa de yahoo mes!!

hai ia zii,misca fata?baga?

14+

edi

Mergi la inceput

Selene, e foarte bine ca nu ai pus mult pe tine. Din cate am inteles, acum incepe cresterea minunata a lui bebe si a noastra, bineinteles.

La capitolul purceluse, ma trec eu. La 17 sapt am luat aproape 4 kg. Rusineeeee!

Bee16+

Mergi la inceput

Bee_poi eu sunt romanca 50%,25%nemtoaica si 25%unguroaica!asa si ciorba asta e ciorba ungureasca in care tre sa bagi carne de pui,de vita ,de porc cate un pic se fierbe si pui legume de tot felul dupa gust dupa care faci galusti din faina asa micute si le bagi in ciorba cui ii place poate sa puna chimen,dar mie nu imi place!este f sanotoasa si buna!hai la masa la mine sa probezi si cine mai doreste !

14+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Intru putin ,ca am vbit cu socrul meu pe mess si acum ma grabesc tare tare sa fug la munca.Dar am intrat sa-i scriu lui Selene.
Draga mea,capul sus,lucrurile se aranjeaza,bucura-te de bebelina si roaga-te sa fie bine,apoi restul se rezolva..mai greu,mai usor,acum sau mai incolo,dar o sa se rezolve.
E greu cu banii,ca si la noi se duc de nici nu-i vad..cheltuieli lunare de 9-10mil,doar facturi si rate fara mancare!Aia costa si ea enorm.Plus medicamente pt mine si vizite la medic si analize..dar asta este.De luna viitoare stau acasa ca nu ma mai tin bateriile,as fi vrut sa mai merg,dar nu vreau sa pun in pericol bebelusul,Da-i naibii de bani,mai bine mananc paine goala decat sa pateasca ceva.Banii vin si se duc..se fac,probleme apar mereu,trebuie sa vedem partea plina a paharului.
Si al meu munceste si nu 8 ore pe zi ci mult mai mult si seara cand ma ia de la job imi face de mancare si mi-o aduce la pat..face curat si toate cele.Nu mai arata casa luna ca atunci cand frecam eu zi de zi ,dar nici ca ma intereseaza!Incearca sa nu te mai stresezi ca nu e luna in casa,ca acum bb e mai important..tu esti mai importanta,asa ca stai cumintica.In plus nu e neaparat nevoie sa stai toata sarcina in pat,stai acum cateva zile,fa tratamentul si poate apoi te vei simti mai bine si nu e nevoie sa stai toata sarcina in pat.Gandeste pozitiv.
Si inca ceva si eu sunt necasatorita si fac un bb,bine o sa fac acum cununia civila,dar Doamne fereste nu m-as gandi ca din cauza asta mi s-a stricat mie acu frigideru si unu nou costa 10mil,ca trebuie sa stau in pat si tot asa..Nu ma intereseaza parerile de acest gen ,iar oamenii care sustin aberatii de genu habar nu au ce zic.
Clar nu am fost coerenta ca am scris asa rapid de zici ca-s la concurs,dar sunt alaturi de tine,te sustin si incearca sa vezi si partea plina a paharului ca vba aia nu-i dracul asa de negru si in plus toate se vor aranja in timp..ai sa vezi.
Te pupic.

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

Pai Edi, asa cam veni...Azi eu am papat niste cartofi fierti, putin orez fiert si fructe. Sunt la serviciu si nu am avut ce altceva sa comand, ca pe lista sunt doar carneturi si prajeli. Noroc cu garniturile astea. Plus ca nu mai vrea sa mananc paine si uscatele cum am facut pana acum ca sa alung greata si ca sa alung senzatia de dupa varsatura. De la fainoasele astea m-am umflat ca un balon.

Bee16+

Mergi la inceput

3kg?poi e super zic eu,sa fie si la mine asa,pana in 5 luni,adevarul e ca da dupa 6 cam incepe shoul dar sunt multe care iau 3 kg 4 in primele 12 sapt si inca dupa aceea mult si bine!

of ca aseara ma luase niste dureri de ovare,nu am mai avut de mult asa,dar am luat un nos-pa si mi-a trecut repede!

14+

edi

Mergi la inceput

Bee_poi tocmai si eu am mancat la paine si de astea de numa,ca nu pot manca altceva ca imi este greata si in acelasi timp simt cum ma doare stomacul de gol ce e si de multe ori am mancat paine goala,doar sa aiba ceva consistent in el,acu rontai sticksuri!

14+

edi

Mergi la inceput

Edi, eu am trait cateva saptamani doar cu paine prajita cu unt si sare si cu mamaliga cu branza telemea. Doar pe astea le toleram iar la serviciu, biscuiti sarati si sticksuri. Fara carne sau alte chestii.

Te inteleg cand zici ca nu e bine nici cu stomacul gol, nici cu el plin.

Partea rea e ca le varsam si pe astea dupa vreo ora doua si se mai si depuneau la grasimica.

Noi sa fim sanatoase si bebeii nostri.

Bee16+

Mergi la inceput