Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
cris30 spune:
Inca nu vine nimeni din Romania din cei pe care ii cunosc si nimeni nu pleaca si doar au fost niste prieteni in vacanta in Romania prin luna iunie dar atunci nu m-am gandit .Daca le primesc mai repede iti trimit eu cateva folii, cica dureaza cam pana la 15 zile. Numai cand ma gandesc ca nu am parca ma apuca toate durerile, mama lui de No-spa .
In legatura cu perna de la Walmart, cum te impaci cu ea dormi bine??? citeam la reviews ca e pentru persoanele petite, eu am .170 si ma intreb daca mi-o fi buna.Ma incanta ca are cover care il poti scoate si spala.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Perna e OK, o folosesc mai mult in zona burtii, adica o tin intre picioare si sprijin burta de ea, nu stiam ca e pt petite, eu am 1.72, oricum o pierd noaptea prin pat. Eu mai am 10 pastile de no-spa dar iau numai cand ma doare burta rau.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
cris30 spune:
Inseamna ca e buna si pentru mine ca tot asa vreau una care sa-mi sustina burta si picioarele, nu trebuie sa ma sprijin si cu capul pe ea.Acuma dorm foarte caraghios o perna sub cap, una mica care o pun sub burta si una mai inalta pe care imi ridic picioarele, pana dimineata numai e nici una pat .
lisa79 spune:
prezenta!!!ce trebuie sa aduc sa imi ziceti si va aduc.
bravo cristi, m-am linistit!!!
eu am fost la doctor, analizale TT si restul au iesit bine, am scapat. am ascultat inimioara lui bb, imi va fii tare dor sa o aud, poate misca pana ma intorc.
deci pt fetele din State, va rog, fara jena sa imi spuneti de ce aveti nevoie sa va aduc. eu ma intorc pe 10 sept.
va pup ca trebuie sa ma pregatesc!
17S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
cami_antonia spune:
buna burtici
am aparut si eu cam tarziu....caci am niste musafiri si saptamana aceasta tare greu voi scrie....stiti cum e vara cand stai la mare....napustesc toti....ahahahaha....da e frumos ca asa te mai vezi cu cei de la distante f mari.....
alina.....mi-au placut mult de tot pozele de la berna....din elvetia....superbe.....te-a costat mult???? e scumpa tara asa cum se spune????
cris30 te rog activeaza-ti PM-ul sa pot sa iti scriu ceva....sau da-mi un nick de pe yahoo mesenger....sa te intreb ceva....mercic
noi suntem bine....desi ma cam doare capul o data la doua zile,....ceea ce ma enerveaza la culme......
roxana felicitari pt fetita.....si mie la 13 saptamani mi-a zis doar ca se pare ca e fetita da nu e confirmat ca avea picioarele stranse....
14+
Camelia
miereamara spune:
Lisa felicitari pt rezultatele bune si drum bun! O sa mai poti intra pe forum din Romania?
Era vorba de un medicament No-spa, eu nu sunt sigura ca mai am nevoie, deja am vorbit cu cineva si astept raspuns. Daca se dovedeste ca persoana respectiva nu poate, am sa apelez la tine, daca poti sa imi cumperi 2 folii si o sa-ti trimit un check (pretul medicamentului plus transportul).
Se numeste No-Spa si substanta activa este clorhidrat de drotaverina si este produs de Sanofi Aventis. Costa in jur de 10 lei-4 dolari/folia si nu este necesara reteta. Este foarte bun pentru contractii. Ar trebui sa iti cumperi si tu, nu se stie niciodata cand ai nevoie.
Tu locuiesti in Chicago parca?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Lisa si in cazul meu la fel, am facut o comanda si sper sa-mi vina.Daca intri pe forum din Romania iti pot comunica daca mai am nevoie sau nu. Multumim mult si drum bun acasa!
Iry cate pastile are o folie??
Cami ti-am trimis un PM.
miereamara spune:
O folie are 20 de pastile. Stiu ca fetele iau si 2-3 pastile pe zi, eu de la inceputul sarcinii si pana acum nu am avut nevoie, slava Domnului, am consumat doar o jumatate de folie.
Martin Luther King Jr.
Aydan
lisa79 spune:
eu am sa intru de acasa, din Romania.Da, stau in Chicago.
sunt nervoasa...pe hartie de copt din America...ca mi s-au prins covrigeii de ea. offf!!!
tinem legatura , am auzit si eu de no-spa, e bine sa avem si sa speram ca nu il vom folosii! o zi buna schimbul 2
noapte buna schimbul1!
17S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!