Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Alina1976 spune:
Buna ziua/seara la toate burticile :-)
Am vazut egalitatea de pe panou! SUPER tare! Felicitari mamicilor!!!
Stela, bine ai venit si ma bucur ca esti OK si bebe la fel.
Legat de NO-SPA daca nu rezolvati ma ofer si eu sa ajut. Am o prietena care pleaca pe 20 sept. in USA (in zona Seattle) si ii pot da ei sa va aduca. Banuiesc ca se poate trimite prin curier din Seattle unde vreti voi. Deci daca nu rezolvati pana atunci, puteti sa apelati fara nici o problema.
Alina20+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Alina multumim de oferta, sa speram ca vom rezolva cumva, nu arde, dar e bun un no-spa la casa omului.
Cum este in concediu?
Eu tocmai ce m-am intors de la servici si vreau sa ma apuc sa scriu la teza de master, am asa....un elan, pe care nu-l simt prea des.
Am pus un anunt ca vreau sa-mi vand bicicleta, care zace intr-un colt si rugineste de cand mi-am luat masina, (nu va mai spun cate kile am pus pe mine de cand mii-am luat masina, inainte ma duceam cu bicicleta la scoala, aproape 7 km/zi, acusi nu ma mai duc nici pana la piscina pe jos, care-i la doua sute de metri), asa si va spuneam ca am pus un anunt si am vreo patru doritori, cica vin in seara asta, mi-am facut de lucru...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu am iar dureri...
Are careva dintre voi timp si chef sa ma consilieze financiar? Ca se pare ca nu mai pot lucra... Si m-a luat plansul, nu mai stiu ce sa fac, cine o sa faca treaba prin casa, plateasca chirie, facturi, mancare? Cine o sa spele, curete, gateasca? E nasoala situatia, ma simt depasita, neputincioasa...
cu Daria Nandini de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
miereamara spune:
Selene incearca sa gandesti pozitiv. Uite si noi avem datorii si ne este destul de greu financiar, mai ales ca eu va trebui sa stau acasa si aici nu exista concediu platit ca in Ro, cel putin nu in cazul meu, pt ca eu termin scoala in decembrie si bebe vine in ianuarie. Ma sperie cumva treaba asta, mai ales ca eu nu am fost in viata mea dependenta financiar de cineva, ma gandesc numai la scenarii negative, dc se intampla ceva cu Lucian si raman singura cu bebe, fara nici un venit si cu datorii si intr-o tara unde nu am pe nimeni. Incerc sa nu ma gandesc si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel, lucrurile se vor aranja intr-un fel sau altul, eu incerc sa ma bucur de minunea din burtica si sa nu ma gandesc la ziua de maine.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar sincer la ce-ti foloseste sa gandesti negativ? Viata e atat de imprevizibila incat uneori cred ca e mai bine sa nu-ti faci planuri si sa fi dezamagita.
Din punct de vedere financiar, incearca sa vezi ce venituri veti avea si de unde puteti taia din cheltuieli, voi cel putin aveti parintii care va pot ajuta, aveti un acoperis deasupra capului in caz de urgenta...la mine, dc nu am bani de chirie intr-o luna, a doua luna raman pe strada si nu am unde sa ma duc...capul sus si fii mai optimista.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Selene daca doctorul ti-a zis sa stai in repaus la pat, atunci nu e de glumit.Sotul nu te poate ajuta la treburile casnice, mama sau soacra, macar perioada asta pana nasti??
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Am plecat dupa o paine si m-am intors cu asta (doar ca e pe albastru):
http://www.target.com/Infantino-SlingRider-Black-Toile/dp/B000PGS38A/sr=1-3/qid=1219276945/ref=sr_1_3/602-9333425-0081460?ie=UTF8&rh=k%3Ainfantino%20baby&page=1
Martin Luther King Jr.
Aydan
cris30 spune:
Prima data am crezut ca e poseta cred ca e foarte practica.Eu vreau sa iau una gen rucsac ori cu vedere in fata ori in spate.Vad numai noi doua mai suntem pe forum.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+ Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Era la reducere 50% off, nu puteam sa ratez ocazia.
Asta e pt copilasi mici, cam pana la 4 luni ca dupa aia de cocoseaza de spate.
Martin Luther King Jr.
Aydan
cami_antonia spune:
hei buna dimineataaaaaaaaaa
se pare ca azi dau eu startul pt o noua zi de forum......hai atunci cine vrea cafelute????....cine vrea ceai??? de care tocmai am baut si eu....sau cine vrea laptic?????/
chiar nu s-a mai trezit nimeni????sa va pun o muzica de trezire frumusica????
gata sper ca a fost de ajuns.....
va astept pe aici prin zona.....alina spune-mi si mie te rog daca elvetia este o tara asa de scumpa precum se spuneeeeeeeeee.....
eeeeeeeee......si azi ne schimbam si noi saptamana....intram in 16....
15+
Camelia