Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Andreea nu stiu de ce sa astept o luna. Asa mi-a zis dr. si n-am cerut explicatii.

Sunt amarata ca Ioanei nu i-a trecut giardia dupa tratament. Probabil va trebui sa repetam. Problema e ca nu cred ca mi-o primeste la gradi asa si as fi vrut sa mearga de la inceputul anului, adica 1 sept.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

cum imi pun si eu semnatura ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ttenzika, bine ai venit!.Eu am aproape 17 sapt si nu a miscat inca.Mi-a zis dr. sa mai astept 1-2 sapt.De fapt ceva, ceva parca am simtit eu dar nu sunt sigura era chiar pititca.

Carmen, felicitari pentru rezultatele de la DT.Mai faci si TT?

M-au sunat acum de la clinica si mi-au spus ca este OK Drytestul.Cred ca acum pot sta linistita pana la eco de morfofetala, ca pana acum am stat ca pe ace.

16+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello, hello

Ma bucur ca v-a placut 'gentuta' mea, aseara am pus pisica in ea si m-am plimbat prin casa sa vad cum ar fi. Azi vreau sa ma duc sa iau si un rucsac, din ala de pui copilul in el si ti-l agati in fata sau in spate, erau si alea la reduceri, dar aseara nu am avut bani pt ca v-am spus ca plecasem dupa paine (apropo stiti ce scumpa e painea mai buna aici, e vreo 3.5 dolari, eu am ramas socata prima data de pret).

D-na Fay astazi si-a facut aparitia dar e foarte slaba ca intensitate si la noi a ajuns doar o margine de furtuna, ploua, bate vantul, dar nu e asa de rau, sper sa nu se intensifice mai tarziu.

Selene mi-a venit o ideea aseara apropo de imprumut de bani, nu se poate sa faceti un imprumut personal la o banca, macar sa aveti niste bani de rezerva pt urgente, gen chirie ....ma gandesc ca tu dupa nastere vei putea lucra de acasa si ati putea sa returnati imprumutul, nu stiu...era doar o idee.

Eu azi voi sta acasa si voi scrie la teza de master, pe care tb sa o termin pana la sfarsitul lui noiembrie, a inceput sa intre morcovelul...incet, incet...maine avem deschiderea oficiala la universitate, pt semestrul de toamna, devin melancolica, este ultimul meu semestru de scoala, a fost o experienta frumoasa scoala in america, o sa-mi aduc aminte cu mare placere toata viata, plus ca masterul asta a fost o oportunitate uriasa pt mine sa-mi indeplinesc visul...nu va spui care este, cred ca banuitit si singure, inca de pe la 11-12 ani eu visam ca o sa plec in america, vazusem un videoclip la televizor, imediat dupa revolutie si mi s-a parut asa...o lume unde as vrea sa traiesc si eu...dar la vremea respectiva era doar un vis...na c-am devenit melancolica de-a binelea..

Semestrul asta o sa am o clasa de 150 de studenti unde o sa predau un program de contabilitate (laboratoare), profu tine cursul si eu laboratorul, e al treilea an cand fac chestia asta, asa ca n-am nici un fel de stres, singura chestie este ca sunt foarte curioasa cum o sa ma primeasca studentii bortoasa fiind. Mai nasol e ca o sa am foarte multe teme si examene de corectat.

Cm

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

cadia,cred ca bebeii nostri sunt mai lenesi,si poate se misca cand noi dormim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

raluca nu stiu cum m-am pricopsit cu infectia, dar stiu ca sunt frecvente in sarcina. Si la Ioana am avut...
Felicitari pentru gasirea gresiei/faiantei, chiar ca e o realizare! Eu una greu gasesc ceva de genul asta sa-mi placa.

miere si ce daca esti gravida, um adica cum te primesc studentii? Eu am predat la facultate pana am intrat in prenatal cu Ioana si studentii ma priveau cu mult drag ca eram cu burtica.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Na am facut si eu cont si am pus cateva poze,dar acuma care e adresa mea ca sa intrati?sunt in plop si plopul in aer!!

Carmen_te astept!!!!!!!!!!!!bravo pt rezultat!

14+

edi

Mergi la inceput

Naty, eu intotdeauna am fost placuta de studenti, mi-au dat review-uri bune, dar na....am asa o umbra de ingrijorare, mai ales ca in decembrie o sa fiu in ultima luna de sarcina, mai mult ma gandesc dc voi fi in stare sa il duc pana la capat...studentii sunt undergraduate, adica de-abia intrati in colegiu, f tineri.

Ce materie ai predat? Multa sanatate Ioanei, sper sa rezolvati problemuta cu giardia.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aydan

Mergi la inceput

Voiam sa va recomand cartea asta, am primit-o cadou si am ramas placut surprinsa de cat de bine este scrisa, informatii la obiect si foarte structurate, stiu ca amazon livreaza carti si in ro
http://www.amazon.com/Mayo-Clinic-Guide-Healthy-Pregnancy/dp/B000GCFWZA/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=books&qid=1219328501&sr=8-9

Martin Luther King Jr.

Aydan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Bine ai venit Tentzika!iti doresc o odisee placuta!

http://community.webshots.com/user/Edinutza

14+

edi

Mergi la inceput