Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
RalucaAlexa spune:
Selene - tu ti-ai facut eco morfo-fetala pt trim 2??
ttenzika - ar trebui sa miste intre 16-20 saptamani, asa ca nu-ti face probleme! Dupa ce-o sa miste o sa-ti faci probleme ca de ce nu misca tot timpul?? :))))) Asa ca enjoy!!! :)
miere - sigur o sa te primeasca foarte bine viitorii studenti! Gravidutele oricum sunt cele mai frumoase dintre femei! :))
Foarte tare faza cu matza!! Spunene si noua care-i treaba cu visu pls!!
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
ttenzika spune:
apropo de morfofetala,voi la cate saptamni o faceti?,eu sunt programata la 20 saptamni fix,dar altele zic ca seface intre 22 si 24,nici nu mai stiu unde sa aplec urechea
Naty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Naty, eu intotdeauna am fost placuta de studenti, mi-au dat review-uri bune, dar na....am asa o umbra de ingrijorare, mai ales ca in decembrie o sa fiu in ultima luna de sarcina, mai mult ma gandesc dc voi fi in stare sa il duc pana la capat...studentii sunt undergraduate, adica de-abia intrati in colegiu, f tineri. Ce materie ai predat? Multa sanatate Ioanei, sper sa rezolvati problemuta cu giardia. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aydan |
Sunt sigura. Asa o profa draguta ...
Lasa, ca o sa duci sarcina la termen si o sa fie OK si cu predarea.Eu am predat "contracte speciale" - ei, de-ale dreptului ... mi-a placut mult, am fost asistent univ. 6 ani (cand am inceput aveam 23 de ani si studentii erau anul III, multi mai mari ca mine de varsta) dar dupa ce am nascut-o pe Ioana nu am mai avut timp si de job-ul de baza si de copil si de facultate si am renuntat la asta.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
miereamara spune:
Raluca, visu' era sa ajung in america si sa ma loveasca (usoooor!) o masina condusa de George Cloony
! Glumesc...visul meu a fost dintotdeauna sa reusesc sa ma stabilesc aici.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Selene_Bunny spune:
Raluca, pai n-am fost pe 7 septembrie la Iosup? Aveam fix 20 de saptamani atunci.
Cine zicea de semnatura? De la profil personal se face. E in stanga.
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cris30 spune:
Selene asteapta sa mai treaca cateva zile si ai sa vezi ca o sa fii mai linistita, inca esti sub influienta vestii ca trebuie sa ramai o perioada acasa si nu poti lucra si face treburile casnice, te-a luat oarecum prin surprindere.Cum au spus si fetele ai in burtica o minune cu care Dumnezeu te-a binecuvantat si de care trebuie sa ai grija.Las-o pe soacra cu al ei si nu ii mai menaja pe altii, pe tine cine te menajeaza ca acuma ai mai multa nevoie de asta.Gandeste-te la Daria, acuma numai ea si tu trebuie sa conteze.
Sa stii ca toate ne facem tot felul de scenarii negative in cap din N motive, asa e perioada asta cam cu griji dar ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
18+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Daiopri spune:
Bun venit noilor fete si sarcini usoare in continuare.
Selene trebuie sa ai un pic curaj. Nu dispera si bucura-te ca bb e bine. Restul le rezolvati voi pe parcurs.
Miere, vaz ca nu te lasi de cumparaturi:))) Mai bine te-as angaja consultant de specialitate. Eu evit sa ma uit in zona bbei deocamdata. Si sper sa ma tin departe. Intai sa aflu cu cine votez, si dupa aia incep scotocirile prin ce am, dupa care destrabalare.
La noi s-a facut urat, ploaie si rece, drept urmare am luat pantalonii raiati care i-am avut la baiat si tare sunt multumita. Cred ca nu mai imi cumpar altii. Singura problema cu ei e ca sunt cam cu spatele gol, dar cred ca o sa incep sa imi iau un tricou ceva pe dedesubt, ca nu vreau sa port chestii mulate inca. Inca arat doar grasuta nu insarcinata.
Si ca sa va fac sa va simtiti bine, va zic scorul meu: 8kg in 16 sapt:(((((( da pe cuvant ca 5 sunt in balcoane. Zice sotul ca ii am ca data trecuta spre sfarsit:)) Eu vreau sa cred ca au totusi o limita, si nu o sa fie si mai rau decat data trecuta….
Asta e! E prima si ultima data cand recunosc. Iris ce zici, bat recordul? Apropo cum te mai simti? Nici eu nu cred sa fie problema cazatura dar trebuie avut grija.
Despre Michelle, postase un mesaj acum 2 zile. Michelle, draga noastra te rog sa nu iti pierzi speranta. O sa fie si pentru voi bine. TREBUIE. Dar pt asta trebuie curaj si hotarare. Am citit acolo din pacate si alte povesti, de nu vaz zic cum imi pica. Si mi-am promis ca nu mai citesc decat vesti bune…. Eu ma gandesc si ma rog pentru tine sa ai putere sa nu renunti. Cand poti mai vin-o si pe la noi.
Incerc si eu sa mai prind cate o miscare prin burtica, dar tare greu. In schimb seara sunt ca un balon (ca sa nu va zic cum i-am zis sotului ca ma simt ca o broasca umflata:))))
Nu imi amintesc de asa ceva la primul. Da cred ca eram mai tanara si nauca.
Tuchi, ce facusi ai dat si ai fugit? Ti-am mai zis ca si eu vb singura pe aici.
Ariya tu unde mai esti?
Eu daca as putea v-as lua la intrebari pe toate, dar intai si intai ca n-am memorie, apoi scriu numai de la sv, asa ca daca vreti sa prind maternitate ma iertati:))
Hai , aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Selene_Bunny spune:
Da, si eu, cat am fost la spital, m-am gandit la Michelle...
Acum da Daria in mine, LOL...
Cine zicea ca i-a recomandat Gynipral, cristi? cristi, ai grija cu el, citeste prospectul si nu lua o tableta, pentru inceput, doar o jumatate, sa vezi cum te simti. Eu l-am lasat naibii, simt ca bebelina mea sufera de la el, prea se agita, prea ma loveste, acum ce fac, imi fortez copilul sa devina tahicardic sau mai stiu eu ce?
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

,sa ne ajute