Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
Selene te-ai mai linistit puisor? sa stii ca nu te tragem de urechi... dar tar eimi pare rau cand te "Vad" asa pesimista si cu moralul jos.
Edinutz, intri pe www.webshots.com , iti faci un cont rapid (nu e deloc mare scofala) si incepi sa incarci pozele acolo. nu dureaza mai mult de o ora. daca iti mai prinzi urechile in ceva scrie si incercam sa te descurcam. ce buna ideea cu ciorba gulas, ia sa o pun si eu in plan pentru saptamana viitoare!![]()
micola, e important testul TORCH, bine ca l-ai facut.
Iris spor la job si distractie placuta la cumparaturi.
RalucaAlexa spune:
Da' cat ati mai vorbit!!!! sa-nteleg ca nu vreti sa vorbiti cu mine??? :)))) ca altfel nu-mi explic cum vorbiti mult mereu cand sunt eu plecata!!! :))))))))
Selene - un copil nu e un pacat niciodata!!! Atata timp cat Doamne Doamne a vrut ca el sa vina, e bine venit!!!
Nu te mai suparici! Ai sa vezi ca totul va fi bine!
Ttenzika - bine ai venit!! Pliul nucal nu se mai masoara la 15 saptamani - e irelevant! Stai linistita ca totul e bine! Ai mesajele moderate si din cauza asta noi le vedem mai greu! Mai scrie cateva ca sa ajungi la 10-15 sa le putem vedea si noi in timp real!
Am gasit gresie si faianta pt bucatarie!!! Ce ma bucur!!
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
ttenzika spune:
mersi ralucalexa,asta nu am stiut cu mesajele,iar in legatura cu pliul nucal stiam si eu ca nu mai are relevanta la 15 saptamani,doar ca la masurat pt ecografia de la TT,:)
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Mai intru azi putin ca maine stau in pat sa ma odihnesc, de plec in concediu.
Da Roxana plecam in Grecia.
Edinutza trag si eu o fuga pana la tine sa mananc...
Selene fii puternica, numai tu , iubi tau si bebelina contati.
Eu stau acasa din iunie, tin conta la o firma dar bani nu iau ca-mi platesc contributiile la stat. Avem rate, facturile sunt imense, dar mai renunt la telefoane, consultatiile costa..... dar imi doresc ca bb sa fie sanatos, si noi sa fim sanatosi sa-l putem creste.
Eu stau in casa cu soacra si nu ma ajuta, face Radu totul,atat cat poate ca a avut si el probleme cu spatele.
Cel mai important acum este bebe!!!!!!!!!!
Eu zic sa fii multumita ca ai o minune in burtica, nu vreau sa-ti povestesc ce coada e in spital la FIV.....
Gata, fruntea sus si ai sa vezi ca totul se va rezolva.
De la mine..

Am luat si eu rezultatele de la DT:
Risc de varsta 1:726
Risc biochimic de trisomie 21 1:395
Risc combinat(cu TN0 de trisomie 21 1:2489
Trisomie 18+Tn <1:10000
Mi-au spus de la laborator ca sunt bune, in septembrie voi merge si la gineco..
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
13+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Selene_Bunny spune:
Iris, iti multumesc si tie pentru cuvintele bune. Exista completari de venit, cum spui tu, exista si subventii la caldura, de exemplu, daca esti sub un anumit prag de bani per membru de familie, insa, pentru asta, trebuie sa faci dovada ca ai venit mic si ca esti familie, ori noi nu avem nici venituri mici (adica intr-atat de mici incat sa primim subventii), si nici familie legal constituita nu suntem (nu suntem casatoriti). Legislatia romaneasca o cunosc eu, stai linistita, adica ceea ce ma priveste, din cate stiu, copilasul are drept la alocatie (2 milioane pana la 2 ani) + trusou (150 de RON, la nastere). Mama are dreptul la prima de nastere, indiferent daca a lucrat sau nu, plus la 6 milioane pe luna, pentru a creste copilul pana la 2 ani, dar asta numai daca a lucrat cu carte de munca minimum un an si daca are asigurarile de sanatate (ar mai fi pensiile si somajul) platite la zi. Mai sunt stimulente / bonusuri pentru familiile sarace sau cu multi copii, ceea ce nu e cazul nostru.
In Galati nu avem niciun prieten, eu sunt afona de oras, iubi nu are prieteni fiindca asa l-a crescut ma-sa, fara socializare prea multa, sa nu i se intample copilului ceva, Doamne fereste... Stam in Galati fiindca iubi e legat de serviciul de aici - Galatiul e port si el e proiectant de nave, cu salariu bun, in jur de 500 si ceva de euro, plus diverse prime cu diverse ocazii, plus bonuri de masa, ceea ce NU gaseste in alta parte. Nu ma plang, dar parca mi-e ciuda ca mama-sa l-a pus sa faca ce vroia ea si nu ce vroia el - el vroia mecanica fina la Bucuresti, cu mecanica fina mai repede schimba orasul, maica-sa s-a speriat ca-l scapa din mana si l-a indreptat spre nave... I-am spus ca-i duc baiatul la Cluj, a zis ca si moare daca fac asta... Ei i-ar placea ca si fata si baiatul sa stea in Braila, cu ei, chiar cu sotul / sotia si copiii, daca se poate, la ea in apartament (3 camere), cu totii... O si inteleg, are o varsta, e si bolnava, dar cand ma enervez pe controlul parintesc, devin rea...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
micola, IgG arata o infectie din trecut, pentru care ai acum imunitate. IgM arata infectia activa, in curs, ceea ce poate fi o problema. Sa fii atenta la IgM-uri, in special.
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
ttenzika spune:
Carmen,felicitari pentru rezultatul de la TT
,fetelor la voi a miscat bebele,eu am 18 saptamani fix si nimic 

!