Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Doamne...imi pare enorm de rau pentru bebita lui Carmenela, e bine totusi k se poate remedia si k nu are ceva mai grav! Pe mine lucrurile astea ma ingrozesc teribil...si parca mi-e teama pentru bebitzu meu ma rog la DD sa fie sanatos, si ai vostri la fel, un sufletel asa mic nu merita durere si suferinta! Si cand te gandesti k pe toata perioada sarcinii analizeeeee....ecografiiiii...tot felul de tratamente...si totusi uite k se intampla, ma mai uitam si pe un site la niste filmulete cu bebei de prin irak si zona aia de acolo...cu niste malformatii de tii se rupe sufletul cand vezi...nici nu iti poti da seama daca acela e chiar un bebe..un pui de om...
Monalac si eu zic sa nu mai astepti cu operatia...nu vreau sa te sperii...desi stiu k sti f constienta de situatia ta...dar am vazut la tv un caz de necroza...la rana de la cezariana...si numai daca cauti putin pe net gasesti poze ce te infioara....si ce ai tu acolo nu trece k o simpla rana....aia tot macina carnea daca nu e indepartata de tot...imi pare rau pentru tine si iti urez mult noroc si sanatate..si fetele au dreptate...daca nu o faci pt tine fao pentru puisorii tai!!
V-am pupacit dulce de tot!!

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Oooof, Mona, te rog mult de tot, du-te la doctor cat mai repede si fa ceva cu necroza aia! Chiar daca repet ce au zis deja si celelalte fete, nu mai sta asa! Sanatate multa iti doresc!

Carmenela, imi pare tare rau ca fetita ta are o astfel de problema.

Am pus acum niste pozici noi cu Aida. Fetita mea are zile cand nu doarme aproape deloc si zile cand doarme aproape incontinuu (cam o zi asa o zi asa ). Bine ca doarme in fiecare noapte insa. Azi e zi de somn se pare, ca s-a trezit numai ca sa manance; e franta de oboseala dupa ce ieri a avut cred un puseu de crestere, ca tare agitata a mai fost si aproape ca a mancat incontinuu . Nu vroia decat in brate si plimbata prin casa; cum ma asezam jos cum protesta.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,nu pot ajunge maine,ca e sotul la serviciu si nu am cu cine sa mi las copiii,dar maine sun dr sa vad daca ma primeste vineri...asa s a intamplat si la mine,e mancata carnea pe dedesubt....faza e ca eu crdeam ca se vindeca,pt ca fiind coaja groasa,nu vedeam ce e sub ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bujo, dragutz din partea ta ca ai luat coroana si ca ai semnat asa...Sa incerci sa o mai suni pe Camy deseara...Sau fetelor care aveti numarul ei, dati un mesaj sau un telefon zsa nu se simta singurica

Carmenela, felicitari pentru puiutz...Sa va refaceti repede, sa aveti laptic mult si sa fiti sanatoase...Cu operatia, nu te necaji, sunt altele si mai si...O sa se remedieze si amandoua veti fii niste frumoase cum sunt convinsa ca sunteti deja...

Sunule, lasa mama sa cunoasca si Galu frumusetile patriei...ca de safari sau de alte alea are vreme mai incolo asa...

Fetelor, aici se face in primele zile dupa nastere testul de picior...In ro se face asa ceva sau...Asta cica releva daca bb are predispozitie spre nu stiu ce boli, vreo 10 parca, dintre care unele grave...Rezultatul vine in 3 luni...Stiti ceva despre asta...

Mona, eu cred ca acum e momentul sa mergi la spital...e vorba de viata ta pana la urma

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mona imi pare rau ca nu scapi de necroza.Iti tin pumnii ca totul sa fie bine maine.
Dana eu am pus fetita in scoica din primele zile de viata dar nu am tinut-o mai mult de o ora.
Carmenela felicitari,sa-ti traiasca fetita!Stai linistita ca operatia estetica va face minuni.
Anna ce frumos zambet are fetita ta,este o scumpica.
Fetelor la cate luni incepe sa le cada parul bb-usilor pt ca Raluca are par pe o ureche si tare nu-mi place cum arata?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tecky, si Anais are. Ca un pufuletz ;pe amandoua orechiusele...o sa cada la un moment dat...Daca nu, o sa le epilam...hehehe...o sa cada, sunt convinsa

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TURTURICA,felicitari pt micuta blondina!sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

CARMENELA,sa ti traisca bebelusa!nu ti face griji,ca acest defect se repara fara probleme.fii fericita ca nu e ceva grav!

bebe al meu e cam plangacios de la o vreme,ar vrea mereu numai in brate!de,ne am facut mari si

fetelor,ma doare rau,of,nu mai dnu mai suport..si mai raman maine si singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Narcis da, se face si la noi testul acela. Noi cel putin l-am facut la externare. Daca e ok, nu-ti trimit hartie iar daca e ceva in neregula primesti hartiuta peste 3 luni. Asa ni s-a spus.

Frumusetile patriei le va vedea, desigur. Mai urat cu soselele dar asta e. I-ar fi facut bine briza oceanului si aerul curat, dar daca exista si 1% risc in avion, asta e, mai asteptam.

Didi vaaaaai ce-a crescut Aiduta. Cat e de scumpa si grasunica. Iar tati bea bere ca mine:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmenela felicitari!!! Mult noroc bebelinei!

Mona, sper sa ajungi cat mai repede la doctor!

Sun, asa e, principalul este ca Thea sa fie bine!

Narcisa, si aici se face testul lui Guthrie, dar ai rezultatul in 3 sapt (daca totul e ok, nu primesti nimic).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, si Aida are pufulet pe urechi; vorba Narcisei, o sa le epilam

Sun, daaa, crestem vazand cu ochii, si doamna doctor ne-a laudat . Iar berea, de cand am ramas insarcinata numai de-aia bem amandoi; nici nu ne mai place berea cu alcool .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput