Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
violeta29 spune:
Mai intai scuze ca scriu mai multe mesaje dar nu vreau sa risc sa le pierd ca apoi ma las pagubasa.
Am vazut pozele cu pepenasii, mey fetelor, cred ca am mai zis asta, e odiseea cu cei mai frumosi bebelusi, nu ma mai satur privindu-i, mai ales acum cand multi dintre ei, au invatat sa si zambeasca
DIARUX, intr-adevar asa cum ai spus, baietelul tau e criminal de frumos si smecher!
MADA, ce tare e poza in care Amira ii pune lui Ari oalele in cap si ea zambeste asa frumos la surioara ei
KIMMY ce scumpa e falcoasa voastra!
Si nu mai nominalizez ca ma intind pe un kilometru, sunt asa frumosi toti de-ti vine sa-i mananci!Offr, asa ce ma oftic ca eu deocamdata n-am cu ce sa ma laud
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 1 SAPTAMANA

Kimmy spune:
Violeta mai ai putin putin.Dar cred ca degeaba iti spun sa ai rabdare ca imediat faci cunostinta cu mogaldeata,ca asa eram fix si eu.nerabdatoare pana la cer si inapoi ![]()
Azi incerc sa pun si eu o poza zambaricioasa.Sa vad daca o prind in flagrant pe actrita principala
Kimmy mami de Timea Cristina
violeta29 spune:
Desi sunt tare nerabdatoare sa-mi intalnesc printesa, n-as vrea sa nasc pina la sfarsitul lunii. Mi-as dori sa nasc chiar pe 30 august de sf Alexandru, dar cine stie...mi-e sa nu nasc prin septembrie . Chiar ma uitam astazi la DPN-ul lui Serenity, si am vazut ca e trecuta cu o saptamana de termen, asa ca nu se stie si la mine...
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 5 zile

andrey2008 spune:
CRISTINA sunt aici.citesc tot dar nu scriu pt ca nu stiu ce am asa mari emotii ca mi-am pierdut si cuvintele.
CARMENELA felicitari si refacere rapida.Bine ca e fata sanatoasa,problemele astea estetice se vor rezolva cu timpul.
Fetelor am si eu o nelamurire:noi avem pt scosul lui bebe din spital doar scoica si avem de mers cu masina vreo 70km pan acasa,e bine sa stea copilul atata timp in scoica ,sotul crede ca e prea firav coipilul sa stea asa mult in scoica.
Ioana
38+
Serenity90 spune:
![]()
Chiar ma gandeam k o sa nasc prin septembrie si o sa ma dati afara de aci de la voi ![]()
daca bebe nu vrea,nu vrea...poate saptamana viitoare...
Denisa
40+ bb Radu Gabriel
mcoca spune:
Ioana pana si cei mai sceptici zic ca poate sta copilul 2 ore in scoica. Maya cand am adus-o acasa a adormit in scoica, asa ca a ramas acolo vre-o 4 ore, ca nu am vrut sa o trezesc ... si totul e ok.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Caprioara spune:
Gini, rochita alba am luat-o de la Muzeul Satului cand a fost targ de mesteri populari. Sigur ca nu ma supar puiule, daca "furi" si tu ideea. Nu e nici o problema, chiar ma bucur
.
Ma bucur sa aud ca mai sunt fete destule care au reusit sa alapteze exclusiv. Asta imi da speranta ca voi reusi si de data asta. La Matei nu am folosit deloc-deloc biberoane, nici nu stiu sa umblu cu ele
, am trecut direct la cana. Si la Ilinca pana acum la fel, doar lapte de la san, nu ceai, apa sau altceva. Si sper sa nu se schimbe asta macar pana la 6 luni.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Holla fetele mele dragi!
Raluca este cu mama mea in parc la plimbare si am reusit sa pun si eu de o mancare,am rufe bagate in masina si reusesc sa va scriu si voua.
Am citit ce a scris Camy la Sufletul credintei si mi s-a rupt sufletul,nu e drept ca nimeni sa treaca prin ce trece ea!
Gallyb si fetita mea are 2 perechi de nasi si nu stiu ce cadou sa le cumparam.
Poate ne mai dau fetele idei.
A.cicel foarte frumoase pozele de la botezul Denisei.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
bujo spune:
Biri asa mi-a zis si mie dr sa masez la interioru ochisorului ca sa iasa secretia, apoi sa curat si sa pun picaturi. Dar dupa tratament tre sa merg sa vad daca intr-adevar e infundat ca sa desfunde. Stiu ca si io am avut canalu infundat si mi-a desfundat si zicea mama ca tare am mai plans. Io sper ca acu sunt mai blande metodele.
Cat despre greutate, asa citisem si io, ca bebeii maricei la nastere iau mai greu in greutate la inceput, dar daca dr m-a pus pe ganduri... Acu cik e in grafic dar uite ca azi iar a papat tare putin, iar are o perioada mai puturoasa.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu