Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
noi nea-m trezit acum 2 ore, am papat si acum avem chef de joaca...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
a.cicel spune:
Buna fetelor
Nu am reusit sa citesc, dar promit sa recuperez. Sunt foarte obosita si cele 7 ore pe noapte cat doarme Denisa se pare ca nu imi mai ajung. Nu mai pot.
Am reusit sa pun ceva poze de la botez, deocamdata fara explicatii ca nu ma mai lasa Bianca, dar cand mai am ceva timp pun si ceva explicatii la ele.
fetele si sper sa reusesc sa mai intru azi.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
Kimmy spune:
Neata!
Bebelinda doarme.De obicei dimineata mai doarme destul de bine,cam pana la 11-12,cu scurte pauze de papa si povesti.Dupa aceea ochii mari,ca doar e fata mare printesa lu mami.
Off,cu alaptatul,sa stiti ca citind postarile voastre am inceput sa ma simt si mai rau,si mai vinovata.Acum am impresia ca eu sunt de vina 100% ![]()
Kimmy mami de Timea Cristina
M&M spune:
Kimmy, nu ai de ce sa te simti vinovata; sunt sigura ca Timeea are parte de toata dragostea ta, cea ce e foarte importanta!!!
Gabriela, ce sfaturi pot sa dea unele cadre medicale...
Ma bucur ca nu ai cedat presiunilor si sa ii dai Irinucai formula..
A. cicel, felicitari pt mica crestina!!! Ai 2 fete minunate, iar Bianca arata ca o mica printesa in rochirta alba!!!
Cristina
Kimmy spune:
Cristina,da,are parte de toata dragostea mea,e sufletul meu,si o ingrijesc cum pot mai bine,si o iubesc cu toata fiinta mea si incerc sa-i ofer cele mai de calitate bunuri,dar acuma imi dau seama ca m-am lasat invinsa mult prea usor.Acuma deja cred ca ne eram intrati in rutina si cu suptul,si eu nu ma gandeam oare ce sa fac cu putinii ml pe care ii mulg in fiecare zi.Dar in momentele acelea chiar asa vedeam,ca singura si cea mai buna solutie e sa introduc formula,sa nu o infometez...aveam ragade si Timi statea in gura cu sanul pe post de suzeta desi era moarta de foame...nu tragea deloc...dar oare daca aveam un pic mai multa rabdare...oare daca insistam un pic mai mult? 
![]()
Kimmy mami de Timea Cristina
M&M spune:
Kimmy, nu aveai de unde sa stii ce se intampla , nimeni nu ti-a explicat si apoi, de multe ori, cei din jur prea usor ne sfatuiesc sa dam bebeilor formula...asa am patit si eu cu medicul pediatru, care , cand a auzit ca bebe e prematur a sarit cu gura ca nu e suficinet sa ii dau doar lapticul meu si e necesara si formula...
Bineinteles ca nu i-am dat formula si , intr-o sapt a recuperat destul de bine bebe...![]()
Cristina
violeta29 spune:
Salutare!
Scriu repede cateva randuri ca am pierdut deja trei mesaje luuuungi

CARMENELA, FELICITARI, SA AI O PRINTESA SANATOASA SI MANCACIOSA!
si asa cum ti-au spus si fetele nu te stresa prea tare cu problemuta aceea astetica e bine ca e ceva ce se poate rezolva.
MONALAC, bafta la doctor, tinem pumnii sa fie bine!
MADA, cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI printesei la implinirea celor doi anisori!
CAMY
, suntem alaturi de tine.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 1 SAPTAMANA

M&M spune:
Vio , bebelina ta nu da niciun semn ca vrea sa va cunoasca???
Oana, unde ai disparut???
Ioana???
Cristina
violeta29 spune:
Eu inca nu dau nici un semn de nastere, cred ca fii-mea vrea sa fie mezina odiseei. In seara asta merg la doctor, sa vedem ce parere are si el. Si tot astazi trebuie sa ajung si la dentist ca sunt in pericol sa raman baba fara dinti
Mi se misca lucrarea cu totul, nici sa mananc nu mai am curaj ca mi-e teama sa nu pice, sper sa rezolv problema pina nasc, ca innebunesc daca raman cheala in gura tocmai atunci.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
39+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 1 SAPTAMANA

diarux spune:
BON DIMINEEEEE...
printre scancete si alptari...sa dcriem si noi ceva aiic...
DMA eu tot incerc sa o incurajez, i-am transmis si mesajele voastre si incurajaruile voastre. azi vine acasa. zice ca abia asteapta sa intre pe forum si va multumeste mult.
NARCISA ms. 
GALLYBsi noi ne chinuim cu caca. iese destul de des, desi nu ca inainte, dar greu de tot! nu stiu cume cu cionstipatia asta, ca de moale e moale.zic eu...
BIRI saru'mana mult de lamuriri. esti o scumpa. un pupic mare.
YAEL npc. ma bucur. 
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase