Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
gallyb spune:
Ma inscriu si eu cu botezul pe weekendul viitor. Noi facem duminica pe 31.
Eu tot inca o alaptez la san. I-am dat de 4 ori doar cate 30 de ml.In prima luna a luat 650g.
MADA LA MULTI ANI PENTRU ARI.
Serenity90 si eu am patit la fel ca si tine.Acum dupa nastere am niste vergeturi vinetii foarte urate pana deasupra buricului. Dar asta e ce sa fac acum. Asta sa fie toata problema. La mine in ultima luna incepuse sa crape si dureau. Culmea e ca ma dor si acum inca.
Estrella80 si noi avem limbuta alba. Din cauza asta fetita mea suge 5 min. ca disperata si dupa aia incepe sa tipe, refuza sanul, iar suzeta nu. Eu i-am pus pe suzeta glicerina boraxata inainte de masa cu 20-30 de min. Si vreau sa spun ca a mancat dupa aia 15 min.
Mona bafta multa maine!!!Doamne ajuta!
Xenia (9.07.2008)
Caprioara spune:
Camy, te imbratisam cu toata caldura si te asteptam oricand vei vrea aici si la subiectul de la Sufletul credintei. Cand vei fi pregatita te rugam sa te descarci aici. Si lasa-ne numarul tau de telefon si daca vrei noi te vom suna sa vorbim cu tine, chiar sa plangem cu tine, sau sa te inveselim. Uite si acum daca simti nevoia, eu pot vorbi cu tine (tu cred ca ai numarul meu). Numai nu te inchide in tine...
Fata mea parca a simtit ca trebe sa taca, si asa am vazut ca ai postat.
te pup,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Camy, uite aici subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125482&whichpage=1
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Mariana multumim.
Mai si eu data trecuta parca era mai ca noua acuma parca nu e chiar asa. Well asta sa fie sg mea pb.
Bujo mai stii acusi scot astia si sclipiciuri pt acolo jos de or purta barbatii ochelari de soare, daca au pus si pe dinti or pune si pe acolo incet incet daca vad baietii ca se pune mare accent pe aspectul estetic.
Laura multumim.[pu]
Dara a mea are program pt ca e pe formula exclusiv de aia la alaptat nu prea merge cu programul alaptatul in genere e la cerere. Si oricum nu tin eu copilul fix 4 ore ca asa scrie pe cutia de lapte ii dau cand i se face foame are si dati cand papa la 3 ore depinde cat de mult a papat la masa dinainte. Incerc cu ceiutz daca tot plange si nu vrea ceai dam laptic.
Tecky ms mult.
Sibylle corect daca barbatul nu se plange... Asta nu o stiam cu acul, bine nici nu am avut asa pb, bine de tinut minte.
Serenity cu placere.
Estrella multumim.
Legat de depunerile de pe limbutza daca ii dai apa fiarta si racita si se curata inseamna ca nu tre sa o dai cu altceva daca face afte si nu papa cum trebuie din cauza asta eu am folosit bicarbonatul de sodiu ala de la bucatarie de se pune la prajituri si alte asemenea, sters in guritza de doua ori pe zi cu bicarbonat si in trei zile Ari nu mai avea nimic si nici nu a mai avut pb dupa asta. Inmuiam degetul curat in apa apoi in bicarbinat curatam excesul si dadeam pe limbutza si pe obrajori.
Sursula multumim.
Mona tinem pumnii pt maine sa fie bine multi pupici de la noi asteptam vesti cat de rapid.
Gallyb multumim.
Mami de printese
Ari si
Ami
Didi81 spune:
Camy, scumpa, un
maaare si de la mine. Nu te inchide in tine, vino si vorbeste cu noi, suntem mereu aici sa te ascultam. Si oricand te putem ajuta cu ceva, te rog sa ne spui.
Didi
de Aida Maria
MissJJ spune:
Camy cum a zis si Caprioara noi te asteptam de cate ori simti nevoia sa te descarci sau sa vb cu noi suntem aici. Cum au zis si fetele suntem o familie aici si vom fi mereu langa tine.
Mami de printese
Ari si
Ami
monalac spune:
CAMI,o sa treaca repede 2 ani,o sa vezi....apoi,dumnezeu te va binecuvanta cu un bebe....sunt sigura de asta..iar bebe darius va veghea asupra voastra....
daca te simti bine in preajma copiilor,mergi in parc,urmareste i....
nu pot sa simt exact ce simti si tu,dar pot sa inteleg ca durerea e imensa,nu se compara cu nicio alta durere....de multe ori,eu ma gandesc ca poate ce mi se intampla acum e pretul pe care tb sa l platesc pt ca bebe e bine....si de aceea poate nu ma revolt asa rau...de aceea tac si indur...si cred ca orice mamica ar alege sa sufere ea,oricat de mult...din pacate,nu putem alege...
monalac spune:
BIRI,cat de mult poate sa mi afecteze necroza soldul?poate sa ajunga la os?se pot complica lucrurile mai mult de atat?miroase atat de urat necroza mea si e o gaura atat de mare,mi e atat de frica...ce anestezie oi primi maine?
dma2007 spune:
camy ... imi e asa de greu sa scriu despre gaza mea pt ca ma gandesc la tine... imi inchipui prin ce treci si ma gandesc sa nu-ti faca rau daca citesti...
fa ce simti ca este mai bine pt tine, alearga, mergi, megi la un camin de copii si joaca-te cu ei
daca tu crezi ca e mai bine sa infiezi un copil fa-o, sigur nu vei regreta(insa daca te gandesti ca va dura putin...din pacate actele dureaza f mult...)
suntem alaturi de tine, sa nu uiti, si te rog crede in Dumnezeu, poate ii e mai bine lu bebe acolo sus in cer...
M.A.

ANDREEA MARIA