Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

BOTI,BUJO-ce norocoase sunteti cu lapticul.Eu-nu mai stiu...am cumparat cantar ca sa fac proba suptului.Cantarul arata ca ar manca cam 60,100,110 ml ,dar tot nu se satura,asa ca mai adaug formula-cand 30,cand 60..Noaptea adoarme numai cu san.Beau si ceai de lactatie si galactogil.Uneori am impresia ca laptele meu nu-l satura.Dar,perseveram!:)
Uneori doarme f linistit,dar ,de cele mai multe ori scoate niste sunete dubioase .Bebelusii vostri au o paleta asa bogata de sunete cand dorm?Nu de alta,dar mami ,se ingrijoreaza!
MADA-La multi ani pt printesa!!!Sunteti superbe!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

CARMENELA-FELICITARI PENTRU BEBITA!!!
SUN si CAPRI-ce spuneati de glicerina boraxata ,ca eu nu am prins discutia?Eu ma dau in fiecare seara pe mamelon cu glicerina-asa mi-au spus la spital,pt a evita depunerile din gurita.Nu e bine?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am vorbit la spital,chirurgul ma primeste maine,asa ca sa mi tineti pumnii...apropo,a auzit cineva de chirurgul plastician dumitrescu leonard?

nici nu stiu cati bani sa i dau..are cineva idee?

mi a dat soacra mea 300euro,bine,n o sa i dau pe toti maine,ii tin pt toate interventiile.

fetelor,nu va mai stresati cu cat mananca bebe,al meu face maine 3 luni si mananca 130ml,dar are mese la care papa doar 80,90ml....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna dragelor,
Teoretic si eu sunt de astazi oficial o graviduta de aprilie 2009 insa nu ma pot bucura deloc. Desi am doar 4 saptamani si 3 zile (dupa ecograf) am , (inafara de chisturi uriase dintre care unul de 6.2 / 3.7 cm si care acum este nesemnificativ!!!), un hematom mare. Diagnosticul este de avort iminent si din lista de medicamente prescrise, am de facut injectii cu gravibinon pe care bine-nteles ca nu le gasesc nicaieri pentru ca nu se mai importa de 1 an de zile si nu am gasit ramas pe nicaieri.
Va rog mult sa ma ajutati daca aveti sau gasiti pe undeva, va rog tare mult. Telefonul meu este 0721277049.

va multumesc,
gianina

Mergi la inceput

MONA-WOW cum a trecut timpul!Bebe Codrin face maine 3 luni!!Tinem pumnii pentru maine!!!Doamne ajuta!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

oricum,m au apucat niste dureri si niste mancarimi....of,mi e asa frica maine,dar ce sa fac?sper doar sa termin odata,ca m am saturat....

fetelor,vedeti ca sticluta de vigantol se schimba cam la 2/3 saptamani,ca si pierde efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sursula, e bine glicerina cu nistatin, nu boraxata.

Mona, tinem pumnii maine.

Plange fata, am fugit.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Bafta multa maine Mona, iti tinem pumnii, sa se rezolve odata pt todeauna problema ta sa fii si tu linistita!

Denisa 40+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..am citit in mare ce ati scris...va multumesc din suflet...as avea atat de multe de vb cu voi, dar cand ma pun sa scriu nu-mi mai gasesc cuvintele

Nu stiu, am atatea sa va spun, pt ca v-am simtit foarte aproape de mine in toata aceasta perioada, dar probabil va trebui sa mai treaca ceva timp...eu nu ma descurc prea bine cu timpul........stau f mult cu Darius in cimitir......apoi merg sa ma plimb sa stau printre copii pt ca imi face bine

...simt o durere atat de mare c nu pot vorbi, nu pot plange, nu pot tipa, nu pot manca...nu mai pot face nimic.....tot merg ...merg ...si as vrea sa plec la Tg Mures...simt ca acolo este Darius....simt ca am atata nevoie de el.

Am fost azi la medic, operatia inca nu arata deloc bine...si medicul mi-a zis ca macar 2 ani de aici inainte nu am voie sa fac copii..
..intre timp merg la dr din 2 in 2 zile la pansat.
Eu vreau sa infiez un copil...dar in acelasi timp imi este teama...daca voi face comparatii...pt ca eu ma gandesc neancetat la ochisorii lui Darius, cum se uita la mine, cum tragea de hainele mele cand il puneam la piept....cat de mult se linistea la mine in brate.....daca nu voi fi o mama buna pt acel copil???????

Offffffff vreau sa ma pun sa dorm si sa-l gasesc pe bebe langa mine...nu sa merg eu mereu in cimitir sa stu cu el

Inca odata va multumesc din suflet...si voi incerca sa gasesc subiectul deschis pt mine.

Cami

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

estrella, pentru petele alea albe din gurita eu i-am dat glicerina cu nistatin; asa mi-a zis si pediatra, asa scrie si pe foaia cu recomandari de la externare. Si a functionat imediat, nu a mai avut asa ceva.

Mona, bafta maine! Bine ca ai zis de vigantol, nu stiam si pana acum nu am schimbat sticluta...

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput