Colectia de toamna-iarna 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Joy, esti tare. Si tare intzeleapta.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Imi place cum povestiti fiecare de copii, insa asta face sa-mi fie mai dor de Rianna. Stau si numar zilele deja, ma gandesc ce mai trebuie sa-i cumpar si cu ce s-o mai incant cand ajunge acasa. Incerc totusi sa ma abtin de la a-i lua prea multe, ca nici asa nu-i bine.

Roxi, sunt bucuroasa c-ai postat, mi-era dor de tine. Si tu esti ft cool si stii ca eu te-am admirat mereu Multumesc de complimente. Ri a mai slabit, intr-adevar. De fapt de mancat mananca la fel de bine si de mult, dar s-a intaltat si oricum in Romania a consumat mult mai multa energie decat consuma cand e aici.

CristinaN, felicitari pentru mutatul in casa noua!

Joy, Bic, felicitari pentru consecventa. Asta incerc si eu cu Rianna, si mai mult decat atat, ma straduiesc sa-i fiu exemplu. Cam greu, cateodata...

Madau, ce sperietura! Trebuie sa gasesti o pedeapsa, sa-i arati cumva Mirunei ca sunt consecinte atunci cand nu asculta.

Ioana, ce fain povestesti de Stef

Azi am sunat, la fel ca in fiecare zi, sa vad ce face Rianna. De fiecare data o pune maica-mea la telefon, dar ea nu zice nimic. Azi in schimb a avut chef de vorba. "Mami, ce faci? Te iubesc!" Am zis ca ma topesc incet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , drum bun si distractie placuta la sa va intoarceti cu bine si relaxati si cu poze multe (dar stiu ca ai curaj sa pleci singura cu Nichita la drum asa lung! )

Mada , nu pot sa cred ce ai patit cu Miruna! Si Bia mai pleaca de langa noi dar se uita mereu in spate sa vada daca ne ducem dupa ea, daca nu ne ducem se intoarce, dar tot nu e bine

Meems , hai ca mai ai putin si vine Rianna acasa, cred ca nu mai ai rabdare mai ales dupa asa declaratie

Alina , ce ai facut la interviuri? Te astept cu poze din vacanta

Ina , ce mai faceti, cum sunt pufosii mici?

Roxana , cred ca Mihai va trebui iar sa il viziteze pe dr D, ca iar are probleme cu o unghie , dar el vrea sa amane pana la sf lui octombrie ca atunci intra in concediu...sper sa se poata.

CristinaN , ma bucur din suflet ca a-ti reusit si ca va mutati la voi in casa abia astept sa-ti pui net sa intrii si sa ne spui cum este, cum sa acomodat Elise si sa ne arati poze , apropo de poze sunteti frumosi toti iar locurile unde ati fost sunt superbe!

despre noi nimic nou, Bia o scumpa si o ghidusa , se joaca cu papusile mai toata ziua cica e mama...



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

SALUT!
Doua cuvinte pana nu se scoala pitica. De citit citesc, dar nu am timp de scris.
maine tb sa vin in Bucuresti sa predau o lucrare luni si tocmai citind ce zicea Anda de manichiura imi dau seama ca si eu tb sa fac la fel.Flavi a scapat binisor de pampers, intelege si face direct la toaleta cu reductor, doar ii aprind lumina in baie si se descurca singura.Noaptea ii mai pun si atat.
A avut ceva, o infectie la degetul mare de la picior, nu i-a trecut 2 saptamani, cred ca de la "tunsul" unghiilor, incat ne-au zis ca e posibil sa ajungem la chirurgie.Acu e bine.

Bb mic creste, am ajuns la 19 sapt, la eco nu se vede ce e , dar cica are capul mare si ar fi baiat, neoficial, asta ca doctorul sa-si dea si el o parere.Nu are importanta.


Cateva poze si de la noi, si fug, ca inca mai am treaba.
pa!

http://picasaweb.google.ro/flavianicoleta/Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello
am la treabaaaaaaaaaaaa de nu-mi vad capul. Am reusit de-am adus toate lucrurile la noul apartament si balconul si holul imi sunt pline cu saci.

Joy, nota 10 pt tine pt reactia dupa bataita primita de la Vlad!

Bic, felicitari pt cum ai facut fata crizei.

Io nu va mai povestesc despre urletele lui fii-mea, ideea e ca a cam inteles ca eu nu le suport si degeaba mi le ofera, nu obtine nimic cu ele. Dar ea urla de obicei cand apare o persoana in plus in casa, asta insemnand inclusiv George, care-i cauta intre coarne de numa'.

CristinaN, felicitari pt definitivat. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem, nu ti-am dat nici un semn, la noi a fost o perioada f aglomerata si agitata. Faina bucatarie v-ati tras! Sa va fie de bine in casa noua!!

Maria, dar va plimbati, nu gluma! Bravos! Eu sper sa recuperam concediul la anul, ca sezonul asta il petrecem acasa, deh, daca ne-a trebuit casa noua.

Mara, la mine Maria e mai "capoasa" ca frate-sau, deci nu-i regula. Ce-a crescut Flavia!! Frumusica foc! sarcina usoara in continuare!

gata, nu mai pot sta ca ma pisca Stefanel!

la multi ani de Sf alexandru la toti sarbatoritii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

bon soir!

acum am venit de la o nunta, din Fagaras, am si condus deci sunt rupta. Dar tot m-am mai bagat putin pe DC, profitand de lipsa teroristului de acasa

JOY, felicitari din suflet pentru comportamentul adoptat vis-a-vis de agresivitatea lui Vlad! vezi ca nu ai nevoie de SuperNanny? Si la noi cea mai buna si eficienta pedeapsa este asa cu privarea de miscare, il pedepsesc sa stea pe pat sau pe scaun pana ii dau eu voie sa se dea jos (si la gradi aplica aceleasi tip de pedeapsa, si o stie bine). Se miauna, plange, uneori de furie, dar NU MISCA, pana nu negociem un comportament adecvat. Pedeapsa imi si convine de minune, pentru ca in timpul asta eu pot face altceva si nici nu-l mai am printre picioarele mele.

Apropo de acest tip de pedeapsa, sa vedeti ce am patit. Eram la Bran, ziua plecarii, faceam bagajele, tati cara la masina, Anna in tarc se isteriza ca nu mai avea chef de stat acolo si Stefan facea numai prostii, profitand de haosul general. A primit de vreo 3 ori pedeapsa cu statul pe pat (pe parcursul a 2 ore). In fine, el era pe pat, pedepsit, tati afara la masina si Che ma intreaba :"mami, te rog, pot sa ma dau jos, ca sunt cuminte". Eu: "nu pot eu sa decid, ca tati te-a pedepsit, asteapta pana vine el si atunci vezi". La care Che, dupa un scurt moment de gandire, imi zice contrariat "dar TU m-ai pedepsit!" . Neuronu' se activeaza, imi dau seama ca eu fusesem ultima care aplicasem pedeasa, recunosc in fata lui, care-mi zice "acum ai voie sa spui daca ma pot da jos?".

IOANA si mie mi s-a parut delicios cum ai povestit de Stef!

ROXI, ma bucur sa te "revad" pe aici!

MEEMS, ce dulce Rianna! Mie Stefan, la ultima conversatie telefonica (azi) mi-a spus: (redau exact) "mami, stii ceva? asteapta putin ca am o treaba cu bunul"...si dus a fost!

BIC, bravo pentru consecventa!

MARIA, ti-am trimis mesaj pe Mess. Poate luam cumva legatura.

MADAU, horror intamplatura! Cred ca nici eu nu mai eram om dupa asa ceva! Da' ai un drac de copchila

Editez ca sa pun linkul la Poze de la BRAN


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Tania, super Che Iar poza asta e preferata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey, eu nu inteleg cum va faceti voi copiii sa stea nemiscati. Ca la noi nu merge. Si credeti-ma ca sint cit se poate de serioasa si de ferma. Pur si simplu urla, si nu sta.
Tania, tu cum procedezi?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Alta chestie.. Azi nu prea a mincat nimic. De fapt, de vreo 4 ore nu a bagat mai nimic in gura. Trebuie sa mergem la o petrecere si voiam sa-i dau ceva de mincare inainte. Dar nu-i chip. Voi cum ii faceti sa stea la masa?
Aici stiu ca e si partea mea la mijloc, pentru ca eu am considerat intotdeauna ca ea stie cit ii trebuie si nu am insistat niciodata asupra mincarii. Dar acum cind vad ca se infometeaza e cam frustrant. Cred ca o las in pace si sper sa manince la petrecere.


Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, eu pe Rianna o pun la colt si o las sa urle cat vrea. Rareori refuza sa stea, asta mai mult la inceput. Daca o pornea dupa mine prin casa o luam pe sus si-o puneam din nou la colt, desi urletele cresteau. O las sa urle 30 sec - 1 min, dupa care ma duc la ea si-o intreb daca a incetat. Daca nu se potoleste, plec iar de langa ea si o verific iar peste 30 sec. Intr-un final inceteaza cu urletele si atunci ii explic ca daca ea tipa cand imi vorbeste, eu nu inteleg ce zice, si deci trebuie sa-mi vorbeasca pe un ton calm ca sa pricep.
La noi faza cu coltul e singura care da randament cand o apuca isteriile. De multe ori ii zic doar ca nu e cuminte, si ea deja continua: "nu vrei sa mearga Rianna la colt!"

De infometare nu stiu ce sa-ti zic ca Rianna e fomista de felul ei.

Mergi la inceput