Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_and spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica da, eu am comandat de la Mothercare, comanda a fost de 133 lire, iar transportul inca 35. inca n-a ajuns, asa ca nu stiu in cit timp ajunge. acum m-am uitat in My account si acolo imi apare urmatoarea formulare: Dispatched on 15 August 2008, Delivery Estimate: 12 Jan 2010 - 18 Jan 2010. aaaaa, da? |
what??????? 2010?? pt urmatorul bebe probabil, nu? E bine ca ti-au dat un interval destul de scurt 12-18 ianuarie . Il trimit cu testoasa sau cu ce?
Clau merci. Cred ca sunt prea pretentioasa cu pediatrul, nu?
36+ cu Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze
Nausica spune:
citat din mesajul lui Banu2268 2010 zici? wawww eu stiu ca ei trimit airmail si poate dura pana la 30 de zile de asta n-am incredere eu sa comand/././ 35 de lire in plus? dar sunt banii firmei de aici care iti aduce comanda sau mai trebuie sa le dai si alora ceva? multumesc |
eu cred ca e o greseala. SPER. altfel le sparg fatza. nu cred ca mai trebuie sa platesti nimic in plus, se avizeaza la posta, nu ti-l aduce acasa. cel putin asa am inteles eu.
eu ma uitasem, putin ingrijorata, dupa delivery estimate, pentru ca ieri mi-am dat buletinul la schimbat si iese abia pe 2 septembrie. si mi-era frica sa nu vina in intervalul asta. dar acum m-am linistit, pina in ianuarie 2010 mai am timp.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
babytza spune:
citat din mesajul lui andreea_and Clau eu 18kg dar cum aveam deja in plus, acum sunt cat casa..lasa ca ne revenim noi dupa ce nastem, bebeii sa fie sanatosi, la anul pe vremea asta suntem fotomodele! Nausica super poze! Si eu sunt in cautare de pediatru si e mai dificil pt ca trebuie sa intruneasca cateva conditii: sa fie pro-alaptare (stiu ca majoritatea sunt dar unii recomanda prea usor formula daca ai ceva probleme cu laptele sau nu se satura bebe, am vazut la cunostinte), sa fie de acord cu animalele in preajma lui bebe, bine, nu de la inceput dar nici sa-mi zica sa le dau afara cum am mai auzit, sa poata veni acasa daca e nevoie. La ultima conditie as putea renunta daca e foarte bun dar nici sa fie prea departe de noi. A si sa-l pot suna oricand daca are bebe probleme, in limite rezonabile of course. Credeti ca am sanse sa gasesc asa ceva? 36+ cu Mina Alexandra AMR 25 zile Poze |
A mea indeplineste aceste conditii. Plus ca o consider o dr buna.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andreea_and spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
si eu si eu! aceleasi probleme: pro-alaptat, ne-anti-cutzu, si sa vina pe la noi (Piata Muncii - Decebal). si as mai adauga: sa nu fie obsedat(a) cu infofolit copilu', antibiotice si temperatura mare in casa. |
m-am mai linistit, credeam ca vreau eu prea multe, adaug si conditiile mentionate de tine. Cine gaseste prima anunta, da?
36+ cu Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze
monica_dicut spune:
Io clar fac o matza, desi am plecat si eu de la kile in plus n-am pus decat 8 (10 minus 2 date jos) si nu mai reusesc sa trec de pragul asta. Eram sigura ca o sa pun si eu tot 20 si ma pregatisem psihic si fizic pt asta. Da nu ma gandeam NEVER EVER ca o sa ma apuce plansu ca am pus prea putine kilograme
Acuma glumesc, stiu ca bebe e bine merci si cu putine kile si avand in vedere ca aparea in grafic la masuratori imi da sperante ... da mi-ar fi placut sa pun mai mult... cred ca m-as fi simtit mai linistita.
Eu ma plimb prin casa, fac ture, am luat un Rennie, am bagat lamaie urmeaza sa iau toaleta in brate. Si nu am mancat decat un iaurt!!!!
SI chiar mi-e foame, rau de tot da nu pot sa bag in gura. POt lua ceva care sa-mi dea pofta de mancare???
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Nausica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andreea_and
m-am mai linistit, credeam ca vreau eu prea multe, adaug si conditiile mentionate de tine. Cine gaseste prima anunta, da? |
batem palma!
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
denisa.g spune:
Andrea_and – bafta la dr azi. Te asteptam sa vii cu vesti bune!!!
Andy.p, pupici – nu mai fac greseala cu gogosile, sau altceva,,
Clau_geo – sper sa un patesti asa : mai mult m-am speriat . Acum ma gandesc ca, daca aseara durea asa – cand o sa nasc cum o sa fie?
Babytza , ratonelu multi pupici
Apropo de kg eu tot 12 kg am luat – pacat ca 6 sunt pe fund si aripioare
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Moni ne putem lua de mana la fel am pus si eu 8 kg ..dar stiu ca nu are asta nici o legatura cu bb cat de mare sau mic e.
sa-ti treaca starea de rau.Mai iei vitamine??
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
citat din mesajul lui laureta felicic m am uitat si pe situl Bebetto , arata super produsele. Unde este magazinul? Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004) |
Sos voluntari 96-98, parca, inainte de METRO VOLUNTARI, pe partea dreapta, vezi reclama cu BEBETTO mare, alb cu rosu. Zilele astea nu stiu daca vinde cu amanuntul, de-abia a deschis si face distributie, dar showroom-ul este mare si aerisit, hainutele sunt desfacute si le poti vedea si pipai. Daca ai drum pe acolo, intra.
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andreea_and spune:
Babytza imi poti da numele/nr ei pe pm sau aici daca e ok te rog?
Monica cum sa plangi scumpa ca ai luat prea putine kg? Iti mai dau eu de la mine daca vrei. Dar de la ce ti-e greata, de la aciditate? daca da, nu stiu cat de buna e lamaia..cu laptic ai incercat?
Denisa merci, sper sa fie bine si sa nu ma trezesc ca imi spune ca trebuie sa fac cezariana din cauza tensiunii. Nu ca n-as face dar ar insemna si sa nasc mai devreme si parca...nu sunt pregatita inca .
36+ cu Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze