Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Io clar fac o matza, desi am plecat si eu de la kile in plus n-am pus decat 8 (10 minus 2 date jos) si nu mai reusesc sa trec de pragul asta. Eram sigura ca o sa pun si eu tot 20 si ma pregatisem psihic si fizic pt asta. Da nu ma gandeam NEVER EVER ca o sa ma apuce plansu ca am pus prea putine kilograme Acuma glumesc, stiu ca bebe e bine merci si cu putine kile si avand in vedere ca aparea in grafic la masuratori imi da sperante ... da mi-ar fi placut sa pun mai mult... cred ca m-as fi simtit mai linistita. Eu ma plimb prin casa, fac ture, am luat un Rennie, am bagat lamaie urmeaza sa iau toaleta in brate. Si nu am mancat decat un iaurt!!!! SI chiar mi-e foame, rau de tot da nu pot sa bag in gura. POt lua ceva care sa-mi dea pofta de mancare??? POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 36+ Cuculetz Andrei Sebastian AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI |
off off Moni imi pare rau pt tine, incearca sa iei elevit si niste magneziu cu b-uri care stiu ca dau pofta de mancare.
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Boo spune:
Nausica stai linistita ca si eu cand am facut comanda la Mothercare tot asa imi aparea, cred ca sunt tampiti. De fapt am patit-o la toate comenzile, am facut vreo 5. La primele 2 le-am dat mail si ii intrebam ce e cu termenul asta si pana imi raspundeau oricum el pleca de la ei, deci ma anuntau direct ca a plecat.
La mine a ajuns in max 2 saptamani, deci stai linistita.
Kid nu ma speria !! Eu azi mananc normal Maine e ziua dinaintea zilei asa ca atunci trebuie sa fiu cuminte. De internat ma internez vineri, dar nu stiu inca ora. trebuie sa ma sune maine sa-mi spuna la ce ora sa vin in functie de ora la care m-au programat la operatie. Sunt vreo 7 am inteles in ziua aia si probabil ca nu te cheama de dimineata sa stai cu orele degeaba...
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Banu2268 spune:
nausica poate imi lasi si mie un mesaj cand apare
sa ma mai gandesc daca sa comand sau nu.........
din cate am citit nu prea mai imi vine sa comand
poate comanda mea vine peste 1 an hehehehe
multumesc
Banu 29+ Salih
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Babytza imi poti da numele/nr ei pe pm sau aici daca e ok te rog? 36+ cu Mina Alexandra AMR 25 zile Poze |
O cheama LEU CRISTINA. Si are cabinet pe Stefan cel Mare.Pe cateii mei ii adora, este pro alaptat, nu e dispe cu infofolitul si nu exagereaza in general cu nimik. Ma inteleg foarte bine cu ea de 10ani de cand o stiu. Si vine la domiciliu, mai ales in primul an. Cabinetul nu este din acela modern, este la comun cu alte dr dar e ok.
Nu este privat acolo, este medic de familie , dar si pediatru.
Daca vreti un medic particular am o prietena care stie un dr f bun , dar si scump. Va pot face rost de nr ei.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
Andy.p, moni – sunteti niste norocoase cu kg voastre!! Felicitari mamici !! Eu inca iau elevit si pofta de mancare am!!! Poate incerci si tu moni.
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Nausica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
O cheama LEU CRISTINA. Si are cabinet pe Stefan cel Mare.Pe cateii mei ii adora, este pro alaptat, nu e dispe cu infofolitul si nu exagereaza in general cu nimik. Ma inteleg foarte bine cu ea de 10ani de cand o stiu. Si vine la domiciliu, mai ales in primul an. Cabinetul nu este din acela modern, este la comun cu alte dr dar e ok. |
Babytza, te superi daca ma bag si eu pe fir? Imi suna tare bine ce spui, mai ales partea cu catzeii (ca stiu ca e mai greu de negociat). Poti sa-mi dai si mie nr. ei pe PM? Sau sa-mi spui cum dau de ea. Merci mult
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nocom spune:
monica_dicut daca tu plangi ca ai luat 8 kg, eu ar trebui sa ma sinucid ca am luat doar 5, nu??? Nu sunt foarte incantata, nici eu si nici sotul (daca puteti crede asa ceva!!) dar la eco bebe parea ok, se dezvolta in limite normale, la 32 de saptamani avea 1700gr, deci....nu ma stresez ffff tare. Am un mic ghimpe, as fi fost mai linistita daca luam macar cat am luat data trecuta, adica 9kg, dar asta este... Dr mi-a zis ca nu are rost sa ma nelinistesc. Si iau de mult timp si magneB6 si elevit si nimic....
kid multumesc pentru lamurirea cu monitorizarea, chiar credeam ca tre sa fac ceva special si nu stiam.
andreea_and multumesc. Si noua ne place numele, dra nu am gasit foarte multa lume care sa gandeasca ca noi..... nici macar parintii, dra cum e copilul nostru..asa o sa-l cheme! Ma bucur ca macar pe aici am mai gasit si eu sustinere. Te pup dulce
simodina LMA pt baietel. Sa-ti traiasca mare si sa fie sanatos si norocos.
34+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
babytza spune:
Nu ma deranjeaza cu nimik. O sa trec pe acolo sa va ce nr este ca mergeti direct la ea. Daca va dau nr de la cabinet nu rez nimik. trebuie sa mergeti acolo sa vb cu ea. Vedeti daca va place si hot daca ramaneti la ea sau nu. DAca ajung azi pe acolo ma uit ce adresa este si va spun. Oricum ca idee este pe langa spitalul Colentina.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Nausica spune:
denisa.g, laureta, andreea_and, merci pt complimente.
boo, bine ca mi-ai zis. ma gindeam eu ca-i o greseala, dar ma si intrebam daca e cazul sa le scriu un mail sau nu. si de ajuns ajunge cum am presupus eu, nu? adica avizat de la posta? merci
banu, vezi mai sus ce zicea boo. eu oricum te anunt cind imi ajunge avizul, ca de ridical probabil n-o sa-l pot ridica decit dupa ce intru in posesia noului buletin, adica dupa 2 septembrie. 2008.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kid2003 spune:
Boo, iarta-ma, am uitat ca nu e maine, e poimaine...Da, papa normal azi, maine mai cu grija
Felicic, chiar ma intrebam ce e cu tine . Bine ca te-ai aranjat de lucrusoare de bebe. Sunt curioasa sa vad si eu magazinul, recunosc ca nu stiu marca asta, oare o sa mai fie si in alte locuri (daca tot face distributie) ca pana in Voluntari nu prea am cum sa ajung
bb2