Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Eva, ma bag si eu in discutie. Travaliul are niste coordonate tehnice oarecum clare, cele pe care le-ai enumerat tu si pe care le vedem in filme. Insa nu se aplica de-a fir a par tuturor gravidelor. In post-ul meu de ieri ii explicam lui clau geo cum am nascut eu prima oara: tot asa, au inceput contractiile, regulate insa, pe ceas, dar nici vb de apa sau dop. La a doua nastere mi s-au rupt membranele si au mai trecut 3 saptamini pina am nascut. Nici pina azi n-am aflat d c am nascut prematur, eram perfect sanatosi si eu si bb. Asa ca... da-i cu no spa, bea lichide, hidratarea scade contractilitatea uterina si stai cu ochii pe ceas. Poate e doar alarma falsa!
Eu nu ma culc prea rpd, daca mai pot sa te ajut....

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna, Irina, Babytza, CD, Kid, Ilia, multumesc ca m-ati ascultat! Sper sa fie o alarma falsa, copilulmeu mai are mult si bine de stat in marsupiu! :)))

M-am speriat, dor tare ce mai, si daca astea de acum sunt asa, mi-e teama ca nu prea stiu sa discern travaliul cu adevarat daca nu se rupe apa! Eu asa ma astept, sa dau drumul la robinet si atunci stiu ca e de spital!

Si eu ma tot uit dupa dop, pana acum vax! Il astept!

Doamne ajuta ca vad ca toate problemele apar noaptea la mine! Ce e ciudat: habar nu am cum sunt contractiile Braxton-Hicks, nu am avut macar una singura sa stiu si eu ce sunt alea! Si direct incep astea dureroase! No rules!!!

Babytza, cu cate zile/ sapt inainte de nastere ai inceput sa mai ai contractii din acestea dureroase? Poate mai pot sta asa mult si bine...

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nu am avut deloc contractii inainte de fisurarea membranelor. Asta ziceam, ca difera de la nastere la nastere...Eu m-am trezit in dimineata aia si cand am dus cateii afara am observat ca picura...Am dat fuguta la spital, unde m-au internat . Contractiile au inceput abea seara si dimineata pe la 11 am nascut...Aveam 35 sapt cand s-a nascut printesica...Si este sanatoasa tun !!!

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Eva, nici asta cu dat drumul la robinet nu cred ca tb s-o astepti neaparat, eu n-am auzit decit de niste picaturi, ca atunci cind scapi shushu pe tine, sa zic, asa cum a zis si Kid. pt ca bb fiind deja angajat blocheaza intrarea in vagin, deci apa se scurge pe linga caputul lui, nu curge girla.
Din experienta mea, cel mai sigur semn de travaliu sunt contractiile din ce in ce mai dureroase, regulate si la intervale care se micsoreaza, 30 de min, 20, 15, etc. Cind se intetesc, pe la 10 min, pot fi insotite si de usoare frisoane.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva ne luam de mana, si io cu contractii,deja am inceput sa le trec pe hartiutza. Acum am intrat sa vad pe net ca stiam ca e un calculator de contractii ca asta http://www.mommy-tools.com/contraction.html

Parerea mea ia un no spa sau scobutil dush caldutz si monitorizat cat timp sunt. Ma gandesc ca la noi e si rinichiul deci s ar putea sa ai dureri si de acolo. Daca iei no spa de ajuta si cu contractiile si cu rinichiul.

La mine la prima sarcina s a rupt direct apa am apucat sa vad un pic de dop ramas in chiloti. Intro ora au inceput durerile dureroase...

Tin pumni sa fie alarma falsa si atat

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

In schimb la sarcina asta au inceput contractiile si problemele cu colul din sapt 19....Dar eu stiu ca o sa fie totul bine cu

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput

Laureta, ce faci mama si tu? La tine sunt regulate?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai ca nu mai imi vine sa ma culc...deja lucrurile se precipita pe-aici.

Alooo, duamnele, nu-i frumos sa va bagati in fata, coada e mai in spate, hai va rog!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am inceput sa le masor si am asa:
9.48
10.05
10.28
10.43
10.56
11.09
11.18
11.24
11.35

Am bagat scobutil si am luat si pastila si merg sa ma dushuiesc. Nu cred ca sunt contractii de nastere dar pot scurta colul.
Dac stau intinsa am mai des. Tb sa stau in fund lasata in spate tare.

Eva tu cum esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Am inceput sa le masor si am asa:
9.48
10.05
10.28
10.43
10.56
11.09
11.18
11.24
11.35

Am bagat scobutil si am luat si pastila si merg sa ma dushuiesc. Nu cred ca sunt contractii de nastere dar pot scurta colul.
Dac stau intinsa am mai des. Tb sa stau in fund lasata in spate tare.

Eva tu cum esti?

Auoleu.....si tu ????? Te astept cu info dupa dush.

Valentina 33 + David

poze

Mergi la inceput