Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Kid si Miruna, v-am prins, am contractii puternice si dureroase! Am de cateva zile, aseara m-am trezit de durere, dar azi e cam aiurea, nu am mai avut asa pana acum! De fapt, am avut cam 4-5 in o ora si ceva-doua ore! Nu stiu, sunt de fapt dureri menstruale fff puternice, la intervale habar n-am daca f regulate! Eu nu intru asa usor in panica dar m-au cam luat gandurile! E normal? Cu cat timp inainte de nastere apare asa ceva? Genul asta de contractii...Ma gandesc ca au rolul sa scurteze colul, ar fi natural dupa mintea dar dor cam tare! Sa iau no spa? Nu am luat nik nik pana acum eu! Am evitat. Sau sa las contractiile cu rolul lor. E periculos? Normal?

Miruna, felicitari pt vestile bune de la eco!

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva iei nospa si faci un dus/baie calduta ca sa vezi daca este intr-adevar travaliu sau e doar fals. Daca e travaliu fals nu are ce treaba sa isi faca dar daca e din ala adevarat ar cam trebui sa dai o fuga pana la camera de garda daca aceste contractii devin regulate si mai dese.
Nu e periculos daca sunt dureroase dar daca sunt de travaliu fals nu isi au rostul. Alea dureroase au un rol cheie in nasterea propriu zisa.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva uite la tobosarii tai, zic AMR 31 de zile. Oricum tu ai terminat si cumparaturile, esti o norocoasa si poti sa stai linistita.

Muuh cu cat timp inainte se recolteaza streptococul ?

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Poooop mamici

Andreea cred ca e prea tarziu sa mai citesti asta, dar iti doresc multa sanatate si ne pregatim cu agitatele !!!!!

Eva ai grija de tine, daca nu te lasa durerile da fugutza la dr...nu sta asa.

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

irina mie mi-a recoltat astazi la 37 de saptamani fara o zi. Presupun ca in maxim 1 saptamana am si rezultatul. Daca e negativ nu ma mai suna asistenta ci doar daca trebuie sa fac tratament, la mine il trimite direct de la cabinetul doctorului la laborator nu mai ma duc eu altundeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva, sper sa nu fi avut gura 'aurita', ca sa zic asa, tantile pe care le-ai intalnit astazi pe la magazine si ziceau ca o sa nasti astazi-maine, fa ce ti-a recomandat Muuh si maine intra sa ne zici ca esti ok

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eva iei nospa si faci un dus/baie calduta ca sa vezi daca este intr-adevar travaliu sau e doar fals. Daca e travaliu fals nu are ce treaba sa isi faca dar daca e din ala adevarat ar cam trebui sa dai o fuga pana la camera de garda daca aceste contractii devin regulate si mai dese.
Nu e periculos daca sunt dureroase dar daca sunt de travaliu fals nu isi au rostul. Alea dureroase au un rol cheie in nasterea propriu zisa.

O sa iau un no spa si stau intinsa, oricum; de maine nici ca mai ies din casa decat evantual pana la magazinul de la parter! Luca e fff agitat de ieri, cam asa, se chinuie pe acolo pe jos,nu stiu ce face dar imi cam crapa oasele! Parca incearca sa isi fixeze capul fff jos, ma apasa, ma impinge in acelasi timp cu picioarele sus si cu capul jos! Se intinde de da sa ma rupa!
Astept sa vad in seara asta cum evolueaza!
Miruna, dar o nastere nu incepe si ea asa: cade dopul, se rup membranele, apar contractiile regulate si la contractii la 5 minute plec la spital! Astea sunt in filme? Eu am dopul la locul lui, membranele ok, colul de 3,1 si inchis la eco luni, adica la belle vie! De ce apar contractii asa de cateva zile?
Doctora mea e in tarile calde, nu putem comunica deca prin SMS, asa ca ...

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eva, daca durerile vor ceda la No-Spa, nu te impacienta. Incearca sa stai intinsa in pat si sa te uiti la ceas, poate descoperi vreo regularitate la contractii.
Eu nu cred ca a inceput travaliul, cred ca bb Luca nu prea mai are loc si se angajeaza cu caputul jos, f jos. Saptamana trecuta, in vreo 2 nopti nu am putut dormi din cauza durerilor: spate, burta, oasele bazinului si colul (banuiesc??? in fine, jos de tot, o durere ingrozitoare, cu senzatii ca tb sa merg sa fac pipi, cred ca doar se impingea copilul). Dr mi-a zis ca fetita e pe pozitii, deci capul e jos, in pelvis...presupun ca in noptile alea si-a "fortat" intrarea si acum e mai linistita ca sta mai comod (nu sesizez ca ar fi "cazut" burta cum zic babele dar la eco era copilul angajat)...
Si acum, cand se misca pe acolo pe jos, ma taie rau si ma ia cu dureri peste tot...

Muuh, a inceput sa se nasca pe banda rulanta in Elias. tremur si eu ca nu sunt locuri saptamana viitoare...daca nu sunt, asta e, ma rog sa mai rezist si poate te prind pe tine, daca n-o mai prind pe Simodina pe 28-29. Motivul pentru care se naste asa mult zilele astea este ca s-a terminat vacanta pentru maj. medicilor si incep sa isi faca cezarienele...ca se pare ca procentul lor a crescut simtitor de acum 3 ani.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Citat:

Miruna, dar o nastere nu incepe si ea asa: cade dopul, se rup membranele, apar contractiile regulate si la contractii la 5 minute plec la spital! Astea sunt in filme? Eu am dopul la locul lui, membranele ok, colul de 3,1 si inchis la eco luni, adica la belle vie! De ce apar contractii asa de cateva zile?
Doctora mea e in tarile calde, nu putem comunica deca prin SMS, asa ca ...

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Hmmm, nu cred ca toate nasterile incep asa, ca in filme...Eu nu am vazut nici un dop data trecuta si nici contractii nu am avut. Mi s-au rupt membranele si asta a fost tot...nici urma de dop si sa stiti ca m-am chiorat la chiloti si la hartia igienica de ma dureau ochii...cam cu 2 saptamani inainte am inceput sa caut dopul si nu...nu l-am vazut. Nici macar atunci cand s-a rupt apa. Asa ca eu nu mai astept nici un dop, nici de data asta. Cred ca fiecare nastere e unica, sigur sunt niste indicii generale asa, dar nu e chiar batut in cuie.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva nu e regula sa inceapa asa. Si la mine s-au fisurat membranele si picura usor. Nu dureri, nu nimik. M-am prins doar pentru ca nu am avut nici o scurgere toata sarcina si am sesizat ca am chilotii umezi. Si era iarna , nu se punea problema ca am transpirat. Eu mai stau cu calc deschis. Daca e ceva da-mi un buzz pe mess. roxanatache@yahoo.com

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput