Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Maai, dar proaspetele mamici ce mai fac??Anca, Claudinna Ce mai stiti de ele, ca de andy am mai aflat cate ceva!! 38+ LUCASAMR 2 saptamani!!!????? |
Anca e foarte bine, iti imaginezi ca ultimul ei gand e sa intre pe forum! Acum e si ea cu minunea in cuibusorul lor! De acum incolo o las pe ea sa va spuna vesti despre ea si Carla, cand va avea chef si timp sa intre pe la noi!
35+
LUCA
AMR 31 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
denisa.g spune:
Andreea-and – multa sanatate si sa revii acasa sanatoasa!!Multi pupici si fruntea sus!!

36 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
CD27 spune:
Andreea tin pumnii sa fie totul bine cu tensiunea 
Am venit si noi de la dr, control pe masa, la sfarsit am intrebat daca nu trebuie sa fac si eu analiza pentru crocobauri, streptocop B etc si mi-a zis ca deja a recoltat si eu n-am simtit nimic, am crezut ca a fost doar control 'manual'
, doamne chiar asa nesimtire pe capul meu
; piciul meu este cu capul in jos si a misunat cand l-a ascultat cu palniutza
Dr asta era cam sarit zic eu, mi-a zis sa mai fac o eco peste o luna si ne mai vedem la control tot peste o luna...pai am 35s
, peste o luna si o saptamana nasc![]()
Bine ca am back up
, vineri merg la eco sa vad ce face Mikul acolo si poate luni o gasesc pe dr mea
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
teomaria spune:
ne–am intors;situatia e aceeasi;col partial scurtat,deschis la 1cm.In continuare cuminte la pat si revedere peste7zile cand vom discuta despre nastere .Stie cineva ce inseamna PC mobilizabila?Pupici 
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
35 + cu
ANA
pozenoi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
CD27 spune:
Vreau sa va mai zic ca eu sunt tare ciudata...acum ma simt mai bine decat in trimestrul 2, ma rog..cu greutatile de rigoare, dureri de spate, picioare...dar pot sa merg mult mai bine decat acum cateva luni cand simteam ca imi cade burta pe jos...ce ciudat..ma gandesc ca piciul era mult mai mic atunci, oare de ce imi era asa greu
, in ine..nu pot decat sa ma bucur

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui teomaria ne–am intors;situatia e aceeasi;col partial scurtat,deschis la 1cm.In continuare cuminte la pat si revedere peste7zile cand vom discuta despre nastere .Stie cineva ce inseamna PC mobilizabila?Pupici ![]() |
Pozitie craniana? caputzul mobil, neangajat.
Care e contextul?
35+
LUCA
AMR 31 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
CD ma bucur ca sunteti bine si ca se intoarce dr ta ca altfel trebuia sa nasti cine stie cand?Am ras de numa pe cand te-a chemat la ctrl.
Teomaria super ,ma bucur ca sunteti k.acuma inapoi in patuc si fiti cuminti
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
wow, ce de burtici nerabdatoare!
Eu abia m-am obisnuit cu gravideala, de fapt nu prea m-am obisnuit de tot dar asa, in mare e ok. Cand ma uit ce burtoi am parca nu e al meu, parca am o perna in loc de burta.
Ieri mi-am luat gogosele cu ciocolata si cand m-a vazut vanzatoarea cu pepenelul tot insista sa imi mai puna ciocolata.
Azi am primit inghetata mai ieftina ca nu mai aveam marunti.
Eva cum reusesti sa fii asa calma cand stii ca nu nasti cu doctorul tau? Vinde-mi si mie pontul.
34+
- Andreea
kid2003 spune:
Gata? Liniste albinutele?
Nu mai am si eu cu cine vorbi...sunt singurica, sotul e plecat pana maine. Ma consolez si eu cu forumul si cu suc de soc de la Biborteni, noua mea pasiune.
Hai, nu mai zumzaiti deloc? Si eu care ziceam ca mai schimb capitolul o data!
bb2
Muuh spune:
andreea_and iti tin pumnii sa fie totul bine. E mai bine ca te monitorizeaza.
Raportez si eu: bb are estimativ 2900, aceiasi pozitie ca si Alexei (deasupra colului, nu il solicita , nu ajunge la el), pare lung si nu asa grasun. Pe 1 septembrie merg la ultimul control iar pe 2 sau 3 (in functie de locurile de la Elias) ma prezint pentru cezariana (in speranta ca pana atunci mai sta acolo cuminte). Mi-a recoltat Streptococ, nu am simtit absolut nimic si daca apare ceva o sa ma sune asistenta sa imi zica ce tratament sa iau. Trebuie sa imi iau trusa de epidurala si anestezicul si sa stau mai linistita zilele astea.
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)