Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy.p
Dyanira, astept sa se declanseze si planul e sa si nasc natural, dar vazand si facand.Diseara sper sa fac o "runda" de inducere naturala hihi.
Dya, urmeaza-ti instinctul!!!Si cand ma gandesc ce ca pleca vechiul dr in concediu!!Totul e bine cand se termina cu bine!
Mai, fetelor, eu am as un sentiment ca voi naste usor, voua vi se intampla?

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza e super ok ca se intampla asa!Sa dea DD asa sa fie.Eu din contra am presentimente si vise sumbre cu privire la nastere.Chiar azi noapte visam ca eram in travaliu de 30 de ore si inca nu nascusem.
Cu dr e o problema in sensul ca: daca nasc pana in 1 sept nasc cu noul dr daca nasc dupa 1 sept noul dr pleaca in concediu si se intoarce celalalt.Acu om vedea.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Denisa, asa e! Putin mai avem toate...FETELE, PESTE 10 ZILE PRELUAM STAFETA DE LA MAMICILE DE PEPENASI!!!!! Doamne ajuta!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Mai, fetelor, eu am as un sentiment ca voi naste usor, voua vi se intampla?

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Exact asa ma imaginez eu nascand! Ma gandesc ca Luca ma va ajuta mult, ca vom face echipa buna! Poate e incostienta dar nu ma vad decat nascand fff usor! Sau e subconstientul care ne pregateste!

In plus am presentimentul ca nasc fara medicul meu, eu am DPN maxim 11-20, iar doctora mea revine in tara pe 14 sept. Presimt ca voi naste fara ea!!!! Important e sa ne fie bine, mie si puiului, nu?

Iti doresc sa vina pe o data divizibila cu 5 atunci, azi, 25, 30, etc!

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Fetele n-am vesti prea grozave , am venit acasa sa-mi iau bagajul de spital ca doctorul vrea sa ma interneze. Aveam tensiunea 150/90 la control, bebelina 3150g, mi-a zis ca e cam mare si ca s-ar putea cu tensiunea si bebe mare sa nasc cu cezariana. A zis ca e riscant sa stau asa cu tensiunea mare si trebuie sa ma monitorizeze macar pana vineri sa vedem cum e...offf o sa-mi iau ventilatorul la spital si sper sa scap repede si fara sa nasc...daca e ceva trimit sms Feliciei.
Va pe toate...preety vad ca ti-a raspuns tzitziri, culoarea este aproape ca cea de pe site, mai mult portocaliu decat galben..scuze ca nu-ti pot da acum mai multe detalii.
Bafta fetelor care trebuie sa nasca zilele astea!

36+ cu Mina Alexandra

AMR 25 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Andreea_and iti tin pumnii, poate se rezolva cu tensiunea si stai pana la termen! Hai curaj mamico!

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andreea_and imi pare tare rau ca ai probleme si tre sa te internezi...fruntea sus si curaj mamicutzo ,principalul e ca bb sa fie tinut sub supraveghere si tu cu el ca sa fiti bine.si sunt alaturi de tine.Totul va trece cu bine.Sa ne dai vesti cat poti de des.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Fetele n-am vesti prea grozave , am venit acasa sa-mi iau bagajul de spital ca doctorul vrea sa ma interneze. Aveam tensiunea 150/90 la control, bebelina 3150g, mi-a zis ca e cam mare si ca s-ar putea cu tensiunea si bebe mare sa nasc cu cezariana. A zis ca e riscant sa stau asa cu tensiunea mare si trebuie sa ma monitorizeze macar pana vineri sa vedem cum e...offf o sa-mi iau ventilatorul la spital si sper sa scap repede si fara sa nasc...daca e ceva trimit sms Feliciei.
Va pe toate...preety vad ca ti-a raspuns tzitziri, culoarea este aproape ca cea de pe site, mai mult portocaliu decat galben..scuze ca nu-ti pot da acum mai multe detalii.
Bafta fetelor care trebuie sa nasca zilele astea!

36+ cu Mina Alexandra

AMR 25 zile
Poze

Andreea, multi pupici, ma gandesc la tine! O sa fie bine, vei fi monitorizata! Asteptam vesti de la tine prin Felicic! Eu am luat nr tau, oricum, daca nu sunt vesti te intreb de sanatate!

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Andreea_and, imi pare rau ca ai pb cu tensiunea, dar, sper ca,,,fiind sub supraveghere sa se rezolve si printesa grasuna sa stea pana la termen!!!Tine-ne la curent!
Maai, dar proaspetele mamici ce mai fac??Anca, Claudinna Ce mai stiti
de ele, ca de andy am mai aflat cate ceva!!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreea_and, mai bine acolo sub supraveghere decat acasa daca ai tensiune.
Ai grija de tine si de bebelina si sa auzim de bine cat mai curand

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput