Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Is cu ochii pe voi ... si cu pumnii stransi sa fie alarma falsa

34+ AMR 38 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fetelor, va doresc o noapte linistita.
Eu ma retrag ca azi m-am ales cu o durere de spate si bebelina parca se impinge in toate directiile.

Sa va mai zic o chestie draguta a propos de nasteri. Dupa ce i-am anuntat pe ai mei am aflat ca nu sunt singura care trebuie sa nasca in septembrie-octombrie. Suntem 4 verisori de gradul 1 in situatia asta. Si toti cu fete. Va dati seama ce veselie in familie. Imi pare rau ca nu mai e in viata decat un bunic, o sa aiba dragul de el 3 stra-nepoate dintr-o lovitura.

Eva poate ai exagerat un pic azi cu plimbarile si parca nici zilele trecute nu ai fost mai linistita si bebe Luca s-a suparat un pic.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Am inceput sa le masor si am asa:
9.48
10.05
10.28
10.43
10.56
11.09
11.18
11.24
11.35

Am bagat scobutil si am luat si pastila si merg sa ma dushuiesc. Nu cred ca sunt contractii de nastere dar pot scurta colul.
Dac stau intinsa am mai des. Tb sa stau in fund lasata in spate tare.

Eva tu cum esti?

Nu sunt asa dese, eu am avut in intervalul acesta orar al tau, vreo 6-7 dar care tin cam mult, vreo 5 minute!
Nu le-am cronometrat dar daca mai incep le notez si eu!
Nu, nu, nu cred ca e ceva rau, cred ca am obosit prea rau azi, nu se poaaate asa, sa nasc asa aiurea, fara avertisment, fara nimic! Uite, cum ma pun in fund la calculator iar incepe durerea aia! Ma duc sa ma intind!
Vorbim, fetelor! Eu sper maine sa ma trezesc ca noua! Azi noapte m-am trezit din cauza durerii asteia nesuferite, sper sa nu mai am si azi! Zile trecute ma bucuram, uite dom'le am si eu contractii, se pregateste uterul, ca tot auzeam pe forum si eu nimic! Azi nu mai e asa amuzant, nu mai vreau, am vazut cum e!

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noapte buna Eva
Noapte buna Irina

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamihaela75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Salutare fetili!
Raportez:tot 2in1 si tot cu santier
Aseara n-am mai ; eram prea obosita..cine stie..poate azi
Anamihaela, bine ai venit printre noi, scrie repede 12 mesaje sa te vedem in timp real si mai da-ne detalii despre tine!Ai incredere in dr tau!
Monica, CD, ce-mi faceti voi mie...auzi la ele crochete cu cascaval unde sa fac in molozul din bucataria mea?si printre muncitori!
Fresh, nici azi nu ne dai nici o veste??Te astept la apel!!Cu vesti bune neaparat?

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Problema e ca doctorul meu pleaca in concediu, iar eu raman chiar in ultima luna fara doctor, si eu care stiam din tara ca spre sfarsit se indesesc controalele la doctor. De acum ma consolez cu faptul ca ce s-ar mai putea intampla decat sa incep sa nasc ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ma duc sa stau cuminte la TV . Nu cred ca este nimic. I am promis doctoritei ca stau cuminte doo saptamani
Acum bebe sughita la greu, ce i pasa ei nu?

Va tzuc

Laureta bb2 - 36+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va poooop si eu sa nu faceti prostii.....

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Mai fetelor vedeti-va de treaba ca nu v-a venit randul! Si luati acel Nospa si intindeti-va pe stanga sa vedeti macar cum stati...Oricum din sapt 36 se nasoleste treaba, asteptati-va sa mai aveti din cand in cand din astea. Dar sa nu va prind ca nasteti inaintea mea ca mor de ciuda ca maine fac 39 saptamani si mi-a ajuns! Glumesc, va doresc somn usor si sa va treziti ca noi maine dimineata.

Multumesc din nou tuturor fetelor care ne-au felicitat de ziua lui Serban! I-am transmis urarile voastre si mi-a raspuns " A! Bine!" Scuzati-ne, avem doar 3 ani si e prima aniversare pe care o constientizam cu tot cu protocolul de rigoare (tort, suflat in lumanari, petrecere, cadouri ).

KIDsper totusi ca nu strang aici picioarele si restrang deplasari degeaba si nu nastem impreuna. Ca la naiba as muri de ciuda ca doar daca e dupa starea mea maine as naste! Asa ca te rog sa nu mai cobesti, ptiu ptiu!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata!
Nici nu stiu cu ce sa incep, mai ales ca ati terminat seara in oarecare emotii!
La prima sarcina am avut contractii din sapt 20 si BH si dureroase si de tot felul, parca eram in travaliu permanent
Acum vad ca au inceput cam de o sapt. cele BH of, of!

Haideti la cafeluta cu lapte, ceai sau suc natural !

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mie mi-a cazut curentul aseara ce sa zic am dormit doar cu gandul la Eva ca de Laureta nici macar nu am apucat sa citesc.

Asa vroiam sa va mai spun aseara, cele care intentionati sa mai mergeti la epilat vedeti cum va programati ca eu ieri am facut acrobatii pe patul ala. De abia ma intorceam de pe o parte pe alta zici ca aveam 100 de ani. Iar la tratament trebuia sa ma ridice din cand in cand sa nu ma sufoc deci una peste alta chin.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput