Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
Kllemi
Eva deci iti spuine lumea ca tre sa nasti..asa a patit si ei ieri cand am mers la banca ,a venit o tanti la mine si mi-a spus sa merg acasa ca tre sa nasc.si nu numai ea..la mine cand e jos tare burta ,cand se ridica de numa.Felicitari ptr cumparaturi,nu mai ai mult oricum
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
dyanira spune:
Andy.p merci pentru incurajari.Tu cum esti?Si mie parca incepe sa mi se lase burta, cred ca acum de vreo 2 ore parca iar e sus.
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Dya n-am prea fost k zilele astea,m-au cam durut toate,dar azi sunt mai bine....e ciudata treaba asta cu burta,nu??Cand sus, cand josPana la urma nasti cu dr nou?Sau il astepti pe al tau?
35+bbelina
AMR 5 saptamani
bitza2008 spune:
Salutare fetili!
Raportez:tot 2in1 si tot cu santier
Aseara n-am mai ; eram prea obosita..cine stie..poate azi
Anamihaela, bine ai venit printre noi, scrie repede 12 mesaje sa te vedem in timp real si mai da-ne detalii despre tine!Ai incredere in dr tau!
Monica, CD, ce-mi faceti voi mie...auzi la ele crochete cu cascaval unde sa fac in molozul din bucataria mea?si printre muncitori!
Fresh, nici azi nu ne dai nici o veste??Te astept la apel!!Cu vesti bune neaparat?
37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
bitza2008 spune:
Uitasem sa schimb semnatura!!Gata, oficial suntem la termen.... Hai, Lucas, la mama!!!!
Deci fetele se poate ca burta sa se lase si apoi sa se ridice la loc?!Asa am patit si eu cand mi-a zis dr ca sunt gata de nastere ca dupa 3 zile sa-mi zica, ca,,mai am pana nasc!!!
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Uitasem sa schimb semnatura!!Gata, oficial suntem la termen.... Hai, Lucas, la mama!!!! 38+ LUCAS |
Tu chiar vrei sa vina azi? Mai lasa-l doua saptamani, pana termini santierul! Glumesc! Sa vina cand vrea el, din saptamana 37 fix nu mai este prematurel, dragul de el!
Cum te simti, Bitza?
35+ LUCA
AMR 31 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
bitza se pare ca se poate..eu patesc chestia asta destul de des.Felicitari ptr semnatura....vine Lucas
35+bbelina
AMR 5 saptamani
dyanira spune:
Bitza felicitari pentru semnatura!Mai avem putin.Tu astepti declansarea nasterii naturale?
Andy.p inca nu stiu in seara asta merg la control la spital la dr nou ca e de garda si vad ce zice.Eu as vrea sa nasc cu el, nu stiu de ce am eu asa o presimtire buna in legatura cu el.Va tin la curent oricum cu noutatile.
Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
bitza2008 spune:
Eva, sa te citez "greu la deal cu boii mici". Simt ca nu mai am vlaga, sunt umbra femeii vrednice si atletice care eram odata...cu toate astea apropierea momentului nasterii ma umple de un sentiment de mare realizare, implinire sufleteasca amestecata cu putina teama de necunoscut....SUNT FERICITA!VOI FI MAMA!
Si sincera sa fiu, as vrea sa vina azi sau in alta data care sa fie divizibila cu 5(am eu un pitic pe creier).Daca nu vine azi s vina pe 25!!As vrea eu!
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
denisa.g spune:
Dyanira –. Te asteptam cu vesti bune de la dr.
Bitza – felicitari pt semnatura!!! Cat de putin mai e!!Sa dea Domnul sa vina pe 25 daca tu vrei asa!!
36 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica