Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

aa, si mi-am mai amintit ceva haios, de cind aveam eu 4 ani jumate si mama era gravida cu sor-mea.

ma jucam pe-afara si m-a intrebat o fata mai mare: "auzi, maica-ta e gravida?"
iar eu, neavind habar ce inseamna gravida si nereusind sa estimez daca era de bine sau de rau, i-am raspuns: "nu prea."

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

foarte tare

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ankussa,dec noi ne plangem de Romania....si totusi ...suntem mult mai bagate in seama decat afara?

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Asa se pare ca suntem mult mai bagate in seama dar uneori eu am impresia ca medicii ne cheama asa des la control si pentru a-si asigura venitul lunar.Poate e doar o impresie de a mea sa nu dati cu rosii.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici eu va las si sper sa ne auzim maine dimineata cu bine, aveti grija de voi

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Asa e, in tara au mai multa grija.Adica se fac mai multe ecografii, mai multe analize, mai multe consultatii dar...le platesti pe toate. Si da, nu conteaza banul atata timp cat sti ca totul e bine dar... atunci de ce se spune ca sistemul nostru e la pamant? Nu stiu daca nu e cumva vorba de raportul calitate/cantitate. Acum la cata paranoia avem noi gravidutzele sigur si cantitatea conteaza dar totusi calitatea nu e de neglijat. Eu am fost foarte bine tratata in tara, doctora mea se purta impecabil, ecografii lunare etc. Si aici pot face asta facand acelasi lucru ca in tara, platind. Dar nu am nevoie de ecografie lunara pentru ca alimenteaza toate grijiile intr-un fel, eu am incredere in sistemul lor desi in cel din tara nu pot spune ca imi puneam prea mult bazele. Aici la stat daca ai asigurare medicala nu platesti un leutz si totusi se ocupa de tine impecabil, iar pentru mine conteaza mult cum te trateaza, mai ales in perioada asta atat de sensibila.

Hai ca m-am intins... mamicile!

33+ Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetelor.... care mai sunte-ti pe aici am si eu o intrebare la voi, azi mi-am luat rezultatul analizei de la secretia vaginala adica "cultura" si apare la un moment dat BACILI GR. POZITIV ce vrea sa insemne asta, care v-ati confruntat cu asa ceva spuneti-mi si mie cu ce se mananca asta este ceva grav????
Care stiti..........eu da-bia maine ma duc la dr. dar nu mai am rabdare sa stiu

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya bafta la dr.sper sa se rezolve asa cum vrei tu.
Kllemi din ce am mai citit si eu iti pot spune ca nu e grav ,ci esti k...am inteles ca e normal sa avem asa ceva in vagin.

35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

plec si io acas...c-a venti soata sa ma ia...
poate mai apar mai tarziu d-acas...
pupppppp toate burticoasele

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

M-am intors, greu la deal cu boii mici!

Cred ca nu a fost femeie sa nu imi zica ca eu azi-maine nasc! Imi impachetau repede ce cumparam ca "sa nu mi se rupa apa in magazin!" Or sti ele ceva?! Cica burta e lasata tare, eu nu o vad asa iar luni la eco Luca nu era angajat, caputzul e inca mobil! Eu am intels ca atunci cand se lasa burta as simti clar asta. Nu am simtit nimic, cum nu am simtit nici cand s-a pus cu caputzul in jos! Ma rog...cert e ca ma misc fff greu, ma apasa tare si simt ca se desfac toate oasele bazinului, am impresia ca oasele mele pleaca in stanga si in dreapta; e cam ffff dureros!

Ce am luat? Mie inca o camasa de noapte cu halat, e fff ca lumea, imi place camasutza cu bretele reglabile si halatzel vaporos scurtutz, astea pt spital! Pt bebe un metru de finet, adica 1m/2,5 m, ii fac 5 paturici/ scutecele! E alb alb si asa fin! Renteaza, aviz amatoarelor: e 12 ron metrul (dar e dubla latime) si faceti 5-6 paturici sau scutece! Cui ii place sa tiveasca! Eu sunt innebunita dupa cusut, fac singurica de mana, in urma acului :)))
Si inca 3 metri de material pentru o salteluta fotoliu pe care o voi pune in camera puiului. O tinem intr-o debara, e fff practica, ca un fotoliu care se intinde in pat lung/ saltea, e fain pt joaca! Era insa cam colorata (rosu cu violet), nu imi place, am luat material olive pt o husa! O sa iasa super! Sunt multumita, am luat tot ce mi-am propus Daca mai cobor si la farmacie sa iau vata, tifon si alte consumabile pt spital si acasa sunt chiar tare! Apoi eu declar raspicat: eu singura nu mai ies, doar cu al meu si seara, cu AC in masina la maxim, ca daca nu mi se rupe apa prin magazine! Glumesc, nu se mai poate, e greu tare!

Vad ca nu mi-a venit azi comanda la chicbb, m-a sunat cineva pe unul din telefoane in dementa, de vreo patru ori cat am fost plecata, si evident...fix pe telefonul lasat acasa, asa e mereu! Urasc sa iau ambele tel cu mine! Or fi ei? Pe site apare "comanda in asteptare"!

Boooooo!! Pupici multi! Am si eu emotii cat casa odata cu tine! Eu parca as naste, nu tu! Prison break, huh? Tot altcineva naste? Eu adun adun ca furnica, cred ca nu o sa imi dau seama cand nasc, ma prinde pe drum! sau facand comenzi pe net! :)))
Avem aceeasi circumferinta in talie, eu am 112 cm! Hihihihi!!!! Cu un cm mai mult, ma fac ca nu vad!

Edit: Nausica, fff tare faza cu "nu prea"! Eu azi ma simt "prea"

35+ LUCA

AMR 31 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ANDY sa stii ca mam mai linistit un pic acum,ca spui ca nu este asa de grav, si eu ma gandeam la chestia asta dar stii sum este......

33+ mami super fericita de

Mergi la inceput