Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asaaaaaaaaa, am lipsit motivat, scrisesem un mesaj cand m-am intors de jos da s-a oprit curentu si l-am pierdut

Deeeeeecii, m-am dus jos si ce credeti ca am gasit in cutia postala???? aviz pentru colet extern
Mi-a venit coletul de la LR (unul din ele, de pe 20 iulie)!!!!!! Da nu mai conteaza pt ca este cel cu caruselul si lucrusoarele pt ziua finutei mele ... care a fost ieri... da sunt asa frumoase.
Asa ca mi-a trecut si rau si greata si foame si contractii si tot . M-am dus fuga la posta, ziceai ca sunt la maraton am stat vreo ora pe acolo da nici asta nu mai conteaza pt ca sunt super happy.

kid, iti raspunsesem si tie. Cascaval la cuptor simplu: faci sandwich-uri cu cascaval si le pui intr-o tavita la cuptor si le lasi pana se crocheaza painea si cascavalul. Mie imi facea mama mereu dimineata inainte sa plec la scoala (nu zilnic). Ideea e ca poti pune si alte ingrediente si sa iasa ca un fel de pizza dar mie imi place simplu.

Va , ma duc sa fac pozne la lucrusoare

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI

AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andreea,dyanira,bafta la doftor...
in leg uc kg....nu conteaza,intr=adevar cate iei...ci mia mult cu cate ramai dupa.
dar.....mai conteaza si daca ai un metru si o coala sub picioare ca mine...adik 11kg la mine sunt mai mutl decat 15kg la o femeie de 1.70m....
si mie nu mi-e teama ca am luat 11kg(sau ma rog...nu atat de teanma )..pt ca am plecat cu f putin(aproape 41)si acum am cu 11mai mult....ideea e ca am o celulita.....moaaaammmaaa.....moamaaaa..asat ma ingrozeste cel mai mult.

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

ramonzca incearca si cu clor, poate ajuta

moni, bravo tie pt colet, macar mai tarziu decat deloc

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau geo multumesc de incurajari!Nu cred ca o sa ma opreasca dar poate reusim sa stabilim modalitatea nasterii sa vadem cat a mai crescut bebeloi intre timp si in functie de asta adoptam o strategie.
Apropo de kg eu am pus 12 kg si nu mi se pare nici mult nici putin sunt multumita din punctul asta de vedere dar eu aveam oricum cam mult si inainte 75 kg la 1,76m.
Monica felicitari pentru colet.Ma bucur ca ti-a mai schimbat dispozitia.

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

andreea,dyanira,bafta la doftor...
in leg uc kg....nu conteaza,intr=adevar cate iei...ci mia mult cu cate ramai dupa.
dar.....mai conteaza si daca ai un metru si o coala sub picioare ca mine...adik 11kg la mine sunt mai mutl decat 15kg la o femeie de 1.70m....
si mie nu mi-e teama ca am luat 11kg(sau ma rog...nu atat de teanma )..pt ca am plecat cu f putin(aproape 41)si acum am cu 11mai mult....ideea e ca am o celulita.....moaaaammmaaa.....moamaaaa..asat ma ingrozeste cel mai mult.

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

si eu tot din cauza celulitei ma plang de greutate, ca, kg cred ca le dau jos dar celulita nu stiu cum o sa reusesc sa o combat

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

monica, dece ne chinui mama cu cascavalul ala? asa aceam si eu panine cu cascaval, dar in aparat din ala mic care le preseaza si le crocheteaza, dar acum nu mai avem aparatul si mor de pofta
banu, stai linistita ca vad ca ai ce pune pe tine, eu am ramas cu 2 rochii, una e prea groasa pt vremea asta, celalta e ok si mai am o pereche de pantaloni scurti, gen de training si vreo 2 bluze care imi acopera cat de cat burta, ce zici? Atat mai am, fac vreo 3-4 tinute dierite, maxim si sa stii ca imi cumparasem si eu, o gramada de rochite in special, au ramas mult prea scurte sa mai ies cu ele,nu iti mai zic ca avem si fuste speciale de gravida cu banda si tot tacamul...cine le mai poate imbraca, ma strang de mor...dar nici nu mai investesc in altele, mai am putin

35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelorrrrrrrr...sa va spun ce am patit..mi-am agatat o rochie in scara rulanta a unui magazin...din fericire nu m-a dezbracat...e o rochie fara bretele...maneci etc....insa mi s-a murdarit de acel ulei negru...nu stiu exact ce este....o ditamai pata...am tinut=o toata ziua in ariel cu vanish si nimic...aveti idee cum o pot scoate?????

maaaaai, bine ca nu te-ai lovit!
hai sa-ti spun: sloganul sotului meu este "crezi ca mai iese?" asa ca eu sint experta in pete.
am luat de la Mr.Bricolage (magazin gen Brico, de pe Mihai Bravu, la intersectia cu Calea Vitan) o solutie speciala pentru pete de ulei, gudron etc. e ca un soi de diluant.
daca n-ai chef sa te duci pina acolo, incearca cu acetona. dar cu maaaare grija - sa nu freci. la sfirsit de tot cu apa si sapun.

Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Salut fetele,
Cu scuzele de rigoare pt reprizele mele de scris din an in Paste sau mai rare dar am observat ca AnaMihaela intreba la un moment dat despre secretiile din col.
Aici (UK) nu se face asa ceva neam (sau poate in cazul unei sarcini cu probleme se face si nu stiu eu) dar dupa cum am observat de-a lungul timpului fetele de acasa sunt mult mai monitorizate decat gravidutele din strainatate. Aici se fac numai 2 scanuri si cu doctorul sincera sa fiu nu m-am intalnit niciodata pana acum. Persoana care iti face scanul este un tehnician care probabil a facut niste cursuri dar in nici un caz nu este cadru medical. Aici cel mai mare contact il ai cu moasa (si de obicei nu e cea cu care nasti) asa ca stai linistita eu zic ca au totusi si la tine au un sistem destul de bine pus la punct si si-ar fii dat seama daca ceva in neregula. Multa bafta.
Anca 34+

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca ieri m-am dus la politie sa-mi schimb buletinul si era o coada imensa, o aiureala cu o lista care ba aparea, ba disparea, deci trebuia sa stai acolo, cu nasul lipit de usa, sau de subtioara celui din fata ta.

si, dupa ce am stat vreun sfert de ora, li s-a facut mila de mine si au zis in cor, la un moment dar cind s-a deschis usa: "hai, intrati si dumneavoastra, domnisoara gravida."

si mi-am adus aminte de un banc din ala de la rubrica de glume din Rebus cu o tipa care se duce sa-si ia nu-s ce analize si doctorul ii spune: "doamna, am o veste foarte buna." si ea: "domnisoara, va rog."
la care dr spune: "in cazul asta, am o veste foarte proasta."

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

aa, si mi-am mai amintit ceva haios, de cind aveam eu 4 ani jumate si mama era gravida cu sor-mea.

ma jucam pe-afara si m-a intrebat o fata mai mare: "auzi, maica-ta e gravida?"
iar eu, neavind habar ce inseamna gravida si nereusind sa estimez daca era de bine sau de rau, i-am raspuns: "nu prea."

poze
_

Mergi la inceput