Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

pa babytza......
pupici

Banu 29+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca si eu plec
v-am pupat

Banu 29+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

salutare si de la noi!
Raportez: tot 2 in 1!
Ieri au continuat acele dureri de spate si de burtica dar azi s-au mai diminuat.Parca a inceput sa mi se lase burta sau e doar impresie nu stiu
Azi pe la 6 mergem la dr la spital sa vedem cum suntem si ce hotaram!Am emotiiiiiiiiiiiii.
Felicit fetele cu vesti bune de la eco!
Bafta celor care merg azi sa vina cu vesti super bune!

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreea_and multumesc ptr raspunsul cu carutul.
PP ca comanda ai dat-o direct pe site la ei. Intrebarea este cand ai facut plata, la comanda sau la livrare? Daca ai facut la comanda, transportul l-ai platit cash la livrare?
Total setul ala de carut plus transport a fost 306 euro? Culoarea e aia de pe site?
Cand vine TNT-ul iti vine direct acasa? Adik tre sa fie cineva acolo sa preia comanda?

Scuze ca te zapacesc, dar vreau sa ma lamuresc ca sa stiu ce sa fac!

Multumesc fetelor care mi-au urat bafta ptr maine la eco. Va anunt ce am facut imediat ce ma intorc.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

salutare si de la noi!
Raportez: tot 2 in 1!
Ieri au continuat acele dureri de spate si de burtica dar azi s-au mai diminuat.Parca a inceput sa mi se lase burta sau e doar impresie nu stiu
Azi pe la 6 mergem la dr la spital sa vedem cum suntem si ce hotaram!Am emotiiiiiiiiiiiii.
Felicit fetele cu vesti bune de la eco!
Bafta celor care merg azi sa vina cu vesti super bune!

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Diana bafta multa diseara si daca e sa te opreasca da-ne un semn ca sa stim ca esti bine

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Am gresit pretul... 299 + 40 = 339 euro si nu 306.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Andreea_and multumesc ptr raspunsul cu carutul.
PP ca comanda ai dat-o direct pe site la ei. Intrebarea este cand ai facut plata, la comanda sau la livrare? Daca ai facut la comanda, transportul l-ai platit cash la livrare?
Total setul ala de carut plus transport a fost 306 euro? Culoarea e aia de pe site?
Cand vine TNT-ul iti vine direct acasa? Adik tre sa fie cineva acolo sa preia comanda?
30+

Imi permit sa raspund eu si sper sa nu se supere Andree_and.
Comanda la Bimbomarket se face la ei pe site direct iar pentru terminarea comenzii ti se vor cere numarul cardului si alte date de pe card.Banii se iau de pe card, deci cand ajunge acasa coletul deja banii sunt transferati demult.Altfel nici nu trimit comanda.
O sa ti se retraga de pe card suma cumparaturilor + taxa de transport.Deci ei retin suma respectiva si tu nu mai dai nimic dupa, decat daca vrei sa le dai de o bere ca sunt coletele mari si le cara.
De culoare o poti astepta pe Andreea..oups
TNT-ul vine direct acasa.O sa urmaresti pe un link pe care il trimit ca sa stii cand ajunge (a doua zi de obicei dupa ce ajunge in Buc) si te suna ei.La noi au sunat cand erau in fata blocului....deci da,trebuie sa fie cineva acasa.
Cam atat de bimbomarket.
Si tinem si noi pumnii pentru eco de maine

33+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrr...sa va spun ce am patit..mi-am agatat o rochie in scara rulanta a unui magazin...din fericire nu m-a dezbracat...e o rochie fara bretele...maneci etc....insa mi s-a murdarit de acel ulei negru...nu stiu exact ce este....o ditamai pata...am tinut=o toata ziua in ariel cu vanish si nimic...aveti idee cum o pot scoate?????

POZE...POZULICI

36+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

banu si eu 11.....(bine,,,asta era acum o sapt...si io inca ma imbat cu apa rece....)...

carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Ms tzitziri ptr raspuns prompt. Chiar arata super pachetul ala cu carucior. O sa ma hotarasc sapt asta ce fac.

Bafta Andreei la eco. Nu vazusem ca trebuia sa se duca azi... si io o bateam la cap cu carutul .

30+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput