Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
Boo spune:
Andreea da.. zi si tu acum ??? Cand am vazut ce a desenat (ca din unghiul meu nu vedeam) m-a busit un ras ...
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
felicic76 spune:
kid: ideal ar fi sa ajungi pana acolo cand va vinde cu amanuntul, ex: un halat de baie ptr o pitica de 1 an jumate 35 Ron la ea, in Mall Vitan acelasi halat 1mil.. Asa ca iti dau de stire cand se pune la punct si mai bine faci un drum pana acolo, are hainute de la 0-3 ani.
io-s psihopata rau am deja medic pediatru si bona o sa vina acasa in a doua zi cum debarcam de la spital si o sa-l intreb de disponibilitate, este fff bun si vine acasa, testat deja de familion, fan alaptat (o cumnata a intarcat pe ascuns de el pe la 8 luni) , dar daca ii spui ca tb sa mergi la serv, te ajuta cu intarcatul si diversificarea. Daca-i spui ca stai acasa, te sfatuieste sa alaptezi pana la un an
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
sanziana27 spune:
Nu mai vorbiti de kg ca si pe mine ma apuca depresia...sa vedeti ca pe mine ma "cearta" dr ca am luat prea putine. Sunt in 32s+ si am pus 9 kg, eu ma tot intreb mai e cineva care termina sarcina sub 60 kg???Eu am 56 kg acum Din luna a 4 a iau incontinuu vitamine si mi-a zis sa iau si daca voi alapta!
la prima sarcina am pus 9 kg si bebele a avut 1,9 kg!
32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!
CD27 spune:
Hello, astazi am dormit mai mult, ce bine a fost
Am vazut ca se merge la dr, Andreea bafta, sa vii cu vesti bune, AlexaM bafta si tie
Anis am vazut ca ai vesti bune despre bubulina, imi pare rau ca piciorul e la fel, fa ce zice dr si tinem pumnii sa fie bine
Banu, stai linistita, eu am luat 16 kg, in ultimele saptamani nu cred ca am mai luat ceva, poate un kg care ba apare, ba dispare, desi dr imi zisese exact la 29s ca o se mai iau inca vreo 10...de unde...uneori ma si ingrijorez..oare bebe nu s-a mai ingrasat..oare ce se intampla de nu mai iau deloc in greutate, dar ma linistesc singura, bebe sigur a luat si el din astea 16kg
Astazi merg si eu la dr sa imi iau o trimitere pentru analizele de 36s si poate il conving pe dr asta (nu e dr meu...merg la el numai dupa trimitere) sa il asculte pe Mikul cu palniutza
Trebuie sa intru in baie la epilat
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nausica spune:
andreea_and, merci de adresa. dar are dreptate babytza, trebuie sa mergem sa vorbim cu ea, e cel mai bine.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Banu2268 spune:
da sper sa .... scap repede de kg....
mie la 27 sapt dr mi-a zis ca are vreun kg si ceva e bine???/
da nebuna cum sunt am luat o sticla de ulei 1 kg... si parea mai grea decat burta mea parca nu simt ca aare un kg asa ca greutate sau m-am obisnuit eu cu burta........?
Banu 29+ Salih
Nausica spune:
boo, ce tare ar fi sa-mi aduca pachetul la usa! hai ca mi-ai dat sperante.
vezi cu Prison Break - noi am vazut prin ianuarie, in decurs de vreo saptamina, toate episoadele din toate seriile. eram zombi, o saptamina am stat seara inchisi in casa, n-am raspuns la telefoane. plus ca dup-aia, de razbunare, ne-am contaminat toti prietenii. a fost rau de tot, eu visam cu Michael... acum ne tot uitam cind apare seria noua, mai e un pic de tot.
tu zici ca nasti vineri? hm... nu spun nimic. oricum, ma mir ca mai dai pe-aici, eu nu l-as fi lasat pe Maaaaaaichaaaaaal.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
babytza spune:
Fetele eu va pooooop
Ma duc sa vad o bebelina de 3 sapt
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Aaaa sa va dau programul ei de la cabinet : Luni,miercuri- 15/20 marti,joi-8/15 vineri prin rotatie.
Banu.
Valentina 33 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze