PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Azi e Duminica, ne-au oprit si apa, Ali e cu bunica la Marea Mediterana...ce-mi ramane de facut decat o portie buna de DC ?

Am citit din urma si am admirat pozele lui Muuh...ce scump e Alexei (in ambele ipostaze), iar tu arati foarte bine. In cateva zile burtica aceea, parca "atasata", cum zicea cineva, va fi poveste si tu vei fi o mamica fericita ...de baieti...2

Bulinuta vreme faina si relaxare la maxim acolo unde esti!

Madyn, Amabella felicitari pentru burtici! V-am trecut in lista si mai am de facut niste sapaturi, sa actualizez pe acolo....plus pozele noi...

Voi stiti ca A.Cicel mai are, pe langa piersicuta si o bebelina Denisa Ioana din 29 iunie2008?
Felicitari A.Cicel si te asteptam cu drag in livada cu impresii noi!

mamidestefan frumoase poze...frumoase decoratiuni pe peretii camerelor pentru copilasi. Voi chiar aveti talent, caci nu-i treaba usoara si de imbinat culorile si de lucrat frumos, curat...sunteti formidabili. Bravo!

Gina ti-am admirat si eu pozicile cu piersicuta in vacanta. Asteptam sa te mai eliberezi sa intri mai des.

Babee asa de dor...am inteles ca savurati concediul, altfel stiu ca intrai prin livada mai des. Si noi suntem "bine" cu explozia de dinti...saracutul Nour a suferit cel mai tare in vara asta din acest motiv.

Eugcem, nicomico multa sanatate micutilor!

Ioana5255 numai bine soacrei tale!

Map micutii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

norocuta, cand am inceput operatiunea "olita", am lasat-o cateva zile fara pampers, dar m-am saturat de sters pe jos dupa ea, asa ca i-am pus la loc pampers si o mai puneam la olita; apoi a vrut ea "zos papers" (jos pampers) si atat am asteptat;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Norocuta eu am lasat-o fara pampers in casa,la inceput nici nu vroia sa vada olita in fata ochilor,apoi daca ma vedea pe mine ca merg la toaleta se punea si ea pe olita,apoi mergea singura si in final a inceput sa spuna sa o duc eu. Astea au fost etapele. Eu... cu rabdare pana in dinti am sters, am sters si am sters din nou

Anasia felicitari pentru reusita!

Sa va povestesc o faza de azi,m-a lasat feciorul cu gura cascata. In masina,semaforul galben...nu opresc. David: "MAMAAAAA nu ai vazut ca era semafor? De ce nu ai oprit? Nu e voie, sa stii. Trebuie sa mai cresti ca sa conduci,inca e prea repede pentru tine " Mi-a zis-o

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Multumim ca v-ati gandit la noi. Nicolae e mai bine, nu mai ia antibiotic, insa continua tratamentul pentru giardia. Am luat si eu preventiv, dar un medicament mai tare. Am luat patru pastile aseara, iar acum ma simt ca drogata. Abia mi-am tinut echilibrul pe strada. M-am si trezit tarziu, Nicolae a ajuns la gradinita dupa micul dejun, pe la 10, iar eu la serviciu abia pe la 11..

De gradinita suntem multumiti, cel putin pana acum. Mi se pare o atmosfera calda, prietenoasa, se fac si multe activitati si cu cei mici. Pana saptamana trecuta a fost program de vacanta, au fost si maiputini copii si au stat la un loc si cei mici si cei mari. Astazi insa erau deja separati. Imi place ca ies mult si pe afara, desi au curtea mica este cu iarba si nu cu gazon de plastic. Clasa e spatioasa, luminoasa. Imi place ca e o atmosfera prietenoasa, dar copiii nu sunt totusi rasfatati, adica nu sare imediat educatoare sa ii imbrace, sa ii hraneasca ci incearca sa ii antreneze, ajutandu-i doar cand e nevoie si fara sa le vad nervoase. Mi-a mai povestit si bunica unui baietel ceva mai marisor din grupa lui Nicolae ca a stat vreo doua saptamani cu el la gradinita zi de zi, ca s-a acomodat mai greu si ca i-a placut mult cum a fost tratat si el si ceilalti copii. Mie nu imi place nici stilul asta englezit care se poarta acum, adica se uita de sarbatorile romanesti si se adopta tot ce se vede prin filmele americane( de ex nu inteleg ce e cu Halloween la noi), iar aici nu pare sa fie asa. Legat de faptul ca e gradinita germana, Nicolae deja bombane niste cuvinte in germana, pacat insa ca eu nu stiu nici o boaba, vrea sa ma apuc sa invet si eu putin. Comparand si cu ce am mai vazut la celelalte gradinite pa care le-am vizitat mi se pare bine.

Daca aveti intrebari concrete, va raspund cu mare placere, poate ca nu mi-am dat seama ce v-ar interesa. Si inca suntem la inceput, deci s-ar putea sa imi mai schimb parerea pe parcurs, sper insa sa fie bine.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutam livada!

La noi nu prea sunt noutati, dar ma bucur sa citesc ca sunt deja piersicute fara pampers. Felicitari mamicilor si piersicutelor, sarilla, anasia si mamluidavid pentru reusita.

Philip are momente cand refuza categoric olita, face si la ea dar si prin casa pe unde-l apuca. Asa ca eu sunt tot cu ochii pe el, repetand cu muuuuuulta rabdare unde sa faca.

Insanatosire grabnica fratiorului de piersicuta!

Babee, aseara v-am visat, adica pe copii ce mazgaleau pe pereti si asta cred ca datorita lui Philip al meu care coloreaza un perete zilnic. Pupici voua

Muuh, ma alatur galeriei pentru zilele urmatoare. Foarte frumoase pozele cu Alexei la spalat de picioruse

bulinutza, norocutza, gina, tweety, julax, map ne-am gandit si la voi si trimitem pupici in zbor

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,Mamaluidavid,felicitari pentru reusita.,Mi se pare super
Nicolica, si de la noi
MuuhIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

buna dimineata!
julax, da, am scapat si de pampersi, accidente mai avem
muuh, cum sunteti?incepem galeria?

vreau poze pt album!!!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Buna dimineatza mamici de piersicutze !

Miruna Cand te-a chemat vlada ? Sau esti deja la spital ? Tinem pumnii stransi stransi sa fie toate bine, sa te recuperezi repede si bebe sa fie sanatos, norocos si papacios ! de la Maya pentru Alexei si fratzior !

Eugenia ce tratament faceti tu si Nicolae pentru giardia ? El avea si simptome de giardia sau il tratati in urma analizei copro ?

Ne gandim si noi la fratziorul de piersicutza, tinem pumnii si asteptam vesti !

Felicitari mamicilor care au incuiat deja pampersii in dulap, noi inca ne mai antrenam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Pumpkin, Nicolae ia Giardinofug. E un produs mai usor pe baza de plante. Ia cate trei capsule pe zi timp de zece zile, apoi doua saptamani pauza si pe urma inca zece zile de tratament. Am aflat intamplator ca are giardia, oricum iau iesit chisturi rare, deci infectia e foarte usoara. Am inteles ca giardia se ia mai ales din apa infectata, iar Nicolae are obiceiul sa puna mana peste tot si apoi sa o bage in gura. L-am surprins si band apa de la baie Dupa ce am aflat ca are am inceput sa fac legatura cu anumite simtome pe care le avea, ca de exemplu ca imi zice uneori ca il doare burtica, a fost mai nervos (putea fi insa si de la oboseala) sau ca luna asta nu a luat in greutate (dar a fost si racit, cu febra si nu a mancat cateva zile..) Am luat si noi niste pastile mai puternice, preventiv, de la care nici nu m-am simtit ieri prea bine, ameteli, greata..

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

fetelor, a nascut muuh!!!!

"Dimitri a venit pe lume la 9.05; are 3930 gr si 54 cm;e sanatos, iar eu ma simt bine;"

Dimitri, bine ai venit!sa fii sanatos si cuminte! Miruna, sa va traiasca ingerasul si sa va bucurati de baietii vostri!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput