PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn , scuze, asa e, revin cu noutati; operatia a fost reusita, baietelul se recupereaza(are dureri si anestezicele nu fac fata, dar evoluatia este buna), cu siguranta gandurile voastre bune il ajuta
nicomico, cum e pitica?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna fetele. Nu am mai intrat de foarte multa vreme, deh timpul nu imi permite. Am trecut prin clipe destul de stresante. A operat-o pe soacra mea, i-a scos un san, acum e in perioada de recuperare, speram sa evolueze spre bine. Ma rog si eu pentru fratiorul piersicutzei.

Nico ai grija cu enterocolita. E pericol de deshidratare. Daca nu tine nimic in stomacel. Eu am niste saruri de deshidratare. Se dau 20 ml doza de soc la 15 minute in cate 4 reprize. Daca nici pe acelea nu le retine atunci e cam nasol, trebuie sa o vada de urgenta un medic.

Miruna sa ai o nastere usoara.

Eugemc esti multumita de gradinita Marienkäfer. Eu sunt in cautare de gradi, dar nu mi-a placut nimic. Cuibusorul zanelor este in coltul strazii la mine, educatoarea de la grupa mica mi-a placut si mie, dar in rest nu mi-au lasat o impresie foarte buna. Eu am un fix sa nu ii scoata din gradinita fara acordul meu. Am oroare de accidente de masina. Pici merge numai cu noi in masina. Zilele astea vreau sa merg sa mai vad una tot din apropiere.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

sabina, multa sanatate soacrei tale , sa se refaca cat mai repede!

La multi ani, Vlad Ovidiu, Maria Alexandrina, David!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map pupa piticeii

consi succes la gradi..noi nu am avut curaj de anu asta ...poate la primavara sa il duc si eu

nico ai grija cu enterocolita, sa nu fie virus ceva daca are si diaree...sanatate multa

eugecm sanatate multa si succes la gradi
madyn, ne-am revenit cat de cat...face normal, sper sa o tina tot asa

muuh sunt cu gandul la tine pe 2-4, nastere usoara si un bb sanatos si papacios

tzuni la voi ma gandesc pe 4 si va tin pumnii...pupa Meri mic de la lali puternic, ca m-a innebunit cu meri si maya...mergem vedem , pupa

noi o sa plecam de duminica asa ca ne revedem/auzim peste 2 saptamani, sper sa fie totul bine in vacanta si s anu avem probleme deloc.

mai vreau sa va rog sa ma trageti de urechi daca ma mai auziti ca nu tin regim cand ma intorc si nu sunt cuminte...mi-am facut anlizele si cica is cu 2 picioare in groapa ...asa ca gata imi schimb stilul de viata de cand ma intorc: o sa tin regim alimentar, o sa incep ceva sport si o sa incerc sa ma las de tutun Promit!

pupici si sanatate multa tuturor mamici si puiuti

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

bulinuta, drum bun, sa aveti parte de zile frumoase!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia multumim
am plecat

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,m-am conformatbuli, drum bun!
nicomico, eugcem, multa sanatate piersicutzelor
sabina, multa sanatate soacrei tale
La multi ani, Vlad Ovidiu, Maria Alexandrina, David!Iulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Ne gandim si noi la fratiorul de piersicutza!

sarbatoritilor!

Fetele cred ca e "safe" sa strig in gura mare AM SCAPAT DE PAMPERS!!!!
Dupa 1 saptamna jumate bilantul e asa: noaptea nici un accident,deloc-deloc ,iar ziua am avut 2 accidente in timp ce se juca. Din 11 zile eu zic ca e extrem de bine. Parca nu imi vine sa cred ce usor a fost Si totul datorita unor chilotei cu trenuletul Thomas,iubitul Patriciei ,daca nu isi punea ea singura acei chilotei pe ea mai asteptam pana prin octombrie,asa era planul.

Mult succes piersicutelor care incep maine gradinita!

livada!

Mergi la inceput

mamaluidavid, felicitari! si noi am renuntat la pampers noaptea de cateva zile si cand o aud ca se foieste o intreb "olita?" si imi zice "da"; accidente mai avem ziua ca se ia cu joaca;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mamaluidavid, anasia felicitari pentru succesul "Actiunea_Olita"!
Sunteti tari, ce mai, asta in conditiile in care nectarina mea nu vrea decat sa stea pe ea, si asa putin, nu mai multe de cateva minute. Cand e de facut nu face si pace. Umple chiloteii, uda gresia, se ascude pe unde poate, dar la olita "nooo..."
Voi cu ati procedat? Ii mai lasati si asa numai cu chilotel/cucu gol prin casa, ori le puneati Pampersul si ii asezati din cand in cand la oala?

Mergi la inceput