PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)
Raspunsuri - Pagina 7
Babee spune:
Doamne ajuta si sanatate multa copilasului ce are atata nevoie.
Buli nu am uitat de ce m-ai rugat, am gasit ceva dar dupa ce ne intoarcem din concediu iti dau detalii exacte.Sa-mi spui doar cand puteti veni.
Emilia ti se va parea incredibil, dar copiii se pot adapta mult mai repede decat adultii.Eu as spune sa il dai la gradi, poate 4 ore.Eu acasa nu am putut realiza niciodata atatea cu niciunul.Cum au mers la graidnita s-au schimbat.
Anuntam si noi ca ii mai ies dintisori Rebeccai, era si cazul .Acum are 11 si mai ies 3 .
Miruna saptamana viitoare poate apuc sa iti fac galerie pana plecam....
bulinuta27 spune:
babee nu la asta ma refeream, nu am mai vb demult si ma tot gandeam la voi : ce mai faceti? ce fac pici?..nu mai apari pe mes sa mai sporavaim ..pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
map spune:
Salutic la puersicute, la multi ani sanatosi si voiosi tuturor piersicutelor care au implinit doi anisori.
eu nu mai am timp de net cam deloc. Stam mult afara, mersul la somn la pranz dureaza mult la Robert, apoi alaptez in general. Acum n pregatim d eplecat in tara, daca totul merge bine pe 6 sept plecam spre tara si vom sta 6-7 saptamani.
Noi raportam: actiunea olita a inceput sa functioneze. Si asta pentru ca dupa ce abandonasem si-o lasasem pe "mai tarziu" Robert a spus intr-o zi "mami caca". Am crezut ca ne pacaleste dar a facut pipi de fapt. Au urmat cateva zile cand a spus ca face pipi apoi a incetat. Dar daca-l puneam la oala facea si se vedea ca se poate controla. Azi a fost si prima zi cand a spus "mami caca" si caca a pus in olita. Asa ca ziua cand suntem acasa stam fara "pampi", mai spune si el, mai este pus si de noi la oala. Cand este la joaca se mai uita dar nu-i bai, nu este certat ci ii spune ca nu are nimic ca spune data viitoare.
S-a trezit Robert si merg sa dam pampi jos c-a facut nani si sa mergem la oala.
Nu am apucat sa povestec de scandalurile pe care ni le face dar am zile cand simt ca nu-i mai pot face fata. De ieri am schimbat tactica si a mers vad...povestesc asta in "episodul urmator"...ca se pare ca trebuie sa fac episoade
pupici
anasia spune:
multumim tuturor pentru gandurile bune si urarile de sanatate
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Consi spune:
Trimitem si noi ganduri bune fratiorului de piersicutza si ii uram insanatosire grabnica!
De luni, mergem si noi la gradinitza. Sunt atat de curioasa cum va reactiona puiu mic. Nu am prea multe emotii pentru ca va fi si mama prin zona. Oricum Luca e pasnic, da la toata lumea jucarii, sper doar sa nu sara ceilalti la . Vom vedea...
Va pup si va doresc numai bine!
...si LA MULTI MULTI ANI! tuturor piersicutzelor
...si va multumim si noi frumos pentru urari!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
anasia spune:
julax, trimiti inca o data pozele, te rog, fiindca apar tot felul de date si insemne, dar pozele nu sunt;
consi,si celorlalte piersicutze care incep gradinita, acomodare usoara!
eugcem, la ce gradinita l-ai inscris (pe unde este)?
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
nicomico spune:
multa sanatate fratiorului de piersicutza, ca tare greu e dupa operatii
noi suntem tare amarati, cel putin eu sunt terminata
aseara am ajuns la urgenta cu pitica, a vomat in jet de vreo 6 ori, se pare ca este enterocolita
azi mi-a mancat 3 linguritze orez cu mar copt si seara vreo 5, si nii cu luchidele nu se omoara
paste nu vrea, lapte hn nu, orez nu ii place..carnea fiarta a zis ca nu e buna, sunt terminata
iar in seara asta a adormit asa deodata, si era foarte moale
am mari emotii
stiti cumva de la ce se face enterocolita asta???
va pup pe toate si multa sanatate
(nu am apucat sa mai citesc nimic din urma :( )
eugcem spune:
Sanatate tuturor piersicutelor bolnavioare si fratiorului de piersicuta!
anasia l-am inscris pe Nicolae la Marienkaefer. E prin spatele OMV-ului de pe bulevardul Timisoara.
Am mai vizitat cateva gradinite din zona (Daria, Scooby&Friends, Degetica, Junior), dar la asta mi-a placut cel mai mult. Mi s-a parut ok si Junior, dar aveau programul un pic mai scurt(ziceau totusi ca s-ar putea sa il mai prelungeasca) si e greu de ajuns fara masina ( ma gandesc mai ales iarna cand se intuneca devreme). Marienkafer e si gradinita germana si am considerat si asta un plus. Mi-a mai placut Cuibusorul Zanelor, unde educatoarea de la grupa mica imi place f mult si probabil l-as fi dat acolo daca era mai aproape de casa.
Nicusor a racit acum, a facut febra mare, am trecut si pe antibiotic. La analizele pentru gradinita am vazut ca i-au iesit si urme de chisturi de giardia si candida. Ii incep si tratamentul de giardia. Candida am inteles ca e de la prea mult antibiotic, sper sa se refaca pana la urma :(
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
anasia spune:
nicomico, eugcem, multa sanatate puiutilor
nicomico, din cate stiu, enterocolita este contagioasa, deci s-ar putea s-o fi luat din parc (sau a mancat ceva ce nu i-a priit), aveti grija cu cel mic; lapte nici sa nu-i dai, decat cel fara lactoza si regim; supravegheaz-o in noaptea asta sa nu mai aiba episoade de voma; hidrateaz-o cu apa (treptat , o lingurita la fiecare 10 minute in prima ora, apoi cate doua/ora a doua si tot asa)pt a preveni voma; cum este scaunul are diaree? ii poti face ceai de menta, dat tot cate putin; nu te ingrijora ca nu mananca, este normal sa nu vrea, nu asta este important acum; important este sa nu se deshidrateze; daca continua sa vomite, da-i niste saruri de rehidratare; carnita mai incolo; ii poti da stiksuri, covrigei sa rontaie, mai stabilizeaza stomacelul;
eugcem ,sa va fie de bine, am vazut ca erai in cautare de gradinita; Cuibusorul Zanelor pe unde este?
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
MADYN spune:
Anasia ce face fartiorul de piersicut, cum se simte? Ca se fapt asta te-am intrebat si ieri ... dar probabil ca nu ai avut noutati.
eugcem, daca poti, te rog sa ne spui impresiile tale despre gradinita pe care ati ales-o .
Muuh ce faci? Cum iti e? Incepem galeria?
Bulinuta la voi s-a reglat ?
Nicomico insanatosire grabnica!
m(6+) & m - (1-aug-2006)