PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Emilia,noi de la anul la gradi,acum a iesit bunica la pensie si ne va ajuta,poate reusim sa scpam de pampersi si sa papam singurei.
Mamidestefan,as e ,suntem la aceeasi odisee.Si eu am impresia ca bebelina va veni mai devreme deact Alex ,dar vom vedea.Eu sunt din provincie,voi naste la Moinesti,slabe sanse sa ne intalnim.Nastere usoara si tieIulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dragi mamici, haideti sa ne rugam pt baietelul (este frate de piersicutza) unei mamici din livada noastra, care a trecut azi printro operatie grea sa se insanatoseasca repede;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Sa-i ajute Dumnezeu...sa se refaca repede si sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Puiut mic, frate de piersicutz, ma rog pt. tine sa te faci bine si sa pleci sanatos acasa! (anasia nu poti sa ne dai detalii?)

m(6+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

emilia legat de adaptarea propriu zisa la gradinita mi se pare normal sa ii fie foarte greu. Limba este intr-adevar un impediment major. Poate te gandesti la un sistem alternativ gen Montessori? Sau incerci sa obtii o "dispensa" si sa mai petreci un timp cu el acolo la gradi pana se familiarizeaza putin. Legat de cum sunt tinuti acolo, scosi afara etc. imi pare rau sa iti spun dar asa este mai peste tot in strainatate si ei traiesc si sunt sanatosi. La noi sunt copii mai infofoliti asa. Eu am fost de exemplu in Anglia, erau 10 grade si nu am vazut decat doi copii nou nascuti cu caciulite de bumbac pe cap restul erau toti cu capul gol. Daca nu il dai la gradinita ai cum sa il socializezi altfel? Pentru ca daca nu il tii deloc intre copii o sa iti fie greu si la anul sa il dai la gradi. In plus are si el nevoie de companie de varsta lui. Eu simt asta la Alexei, tanjeste sa stea intre copii, a ajuns sa imi ceara sa mergem in parc avand in vedere ca eu saptamana asta ma misc tare greu si nu pot sa mai merg dimineata de dimineata cu el in parc. Poate o alternativa pentru gradinita ar fi acele play group sau nu stiu cum se numesc exact unde te duci si tu ca mamica, sunt si alti copii cu mamici, ei se joaca voi mai vorbiti, mai un suc etc. In alta ordine de idei si eu ii dau lui Alexei bauturi reci din frigider, fie iarna fie vara si il las sa se joace in orice balta vrea cu orice ar fi incaltat. Si da il scot la plimbare si pe ploaie cu o pelerina pe el dar tot ud vine la pantaloni si galosi.

Babee multumim, te tin la curent.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citind din urma aveam altceva cu care sa incep, dar dupa mesajul Anasiei toate gandurile mele sunt catre Dumnezeu si ma rog si eu pentru fratiorul de piersicuta, sa treaca totul cu bine!
Mamicii ii doresc multa putere caci momentele astea sunt tare apasatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Eugenia, Riana merge la o gradi particulara din mai...prima saptamana a fost mai grea, dar pe urma n-a mai fost nici o problema...am numai cuvinte de lauda, mananca bine, vorbeste toata ziua, spune poezii(franturi), canta, danseaza bine,deseneaza forme, mai nou numara si in engleza si franceza.Am observat si eu ca nu se mai duce la toti copiii, ca inainte, acum are preferinte. Pentru noi a fost un succes, sper sa fie pentru toti la fel.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Multa sanatate puiului bolnavior.

Raluca si Riana(iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sanatate multa fratiorului de piersicutza!
Iulia 35+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sanatate mult fratiorului de piersicuta ..tin pumni sa fie bine
babee de 3 zile ma gandesc tot timpul la voi...nus ce am..si nu am reusit sa iti scriu un mail

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput